Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, art arda dört yıldır S&P Global Sustainability Yearbook 2024'e dahil edildi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, art arda dört yıldır S&P Global Sustainability Yearbook 2024'e dahil edildi

OMRON Corporation, S&P Global Sustainability Yearbook 2024'te üye olarak tanınmıştır. Kurumsal sorumluluk hakkında derinlemesine analiz sağlayan dünyanın en kapsamlı yayınlarından biri olan bu rapor, dünyanın en büyük şirketlerinin sürdürülebilirlik performansını gözler önüne sermektedir. OMRON; Elektronik Ekipmanlar, Cihazlar ve Komponentler sektöründeki çevresel, sosyal ve yönetişimle ilgili çalışmaları için art arda dördüncü kez uluslararası alanda takdir almıştır.

S&P Global CSA Puanları, sosyal sorumluluk odaklı yatırım (SRI) alanında dünyanın önde gelen araştırma ve derecelendirme sağlayıcılarından biri olan S&P Global tarafından yürütülür. 2023 Kurumsal Sürdürülebilirlik Değerlendirmesi'nde (CSA) değerlendirilen 62 farklı sektörden sürdürülebilirlik alanında dünya çapında 9400'den fazla şirket Sustainability Yearbook için dikkate alınmıştır. En iyi performans gösteren yalnızca 759 şirket, OMRON da dahil olmak üzere Yearbook 2024'te yer almıştır.

Sürdürülebilirlik Promosyon Bürosu Genel Müdürü Liu Yue şöyle diyor: "Sürdürülebilirlik çalışmalarımız için takdir almaktan gurur duyuyoruz ve bu prestijli takdirin, Geleceği Şekillendirme 2030 (SF2030) adlı uzun vadeli vizyonumuzda tanımlanan temel sürdürülebilirlik sorunlarını tüm iş faaliyetlerimize tam olarak entegre etme çabamızın bir sonucu olduğuna inanıyoruz. Ana misyonumuz sürdürülebilir bir gelecek için yenilik yapmaktır. Bunu, insanları ve gezegeni tüm kararlarımızın ve eylemlerimizin merkezine koyarak yapıyoruz. Çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve iş ortaklarımızla olan iş birliğimizi güçlendirecek ve bilgilerin açıklanmasını teşvik edeceğiz."

sustainability yearbook member a newspri misc

OMRON'un Sürdürülebilir bir Geleceğe Katkısı

OMRON, faaliyet alanında sürdürülebilir bir gelecek vizyonunu bütünsel olarak benimseme ve bunu iş faaliyetleri aracılığıyla sosyal değer yaratarak ve toplumun gelişimine katkıda bulunarak uygulama konusunda kendinden son derece emindir. Bu, OMRON'un dünya çapındaki diğer birçok ESG değerlendirme kurumu tarafından takdir edilmesinde de görülmektedir. OMRON, insanları otomasyon yoluyla güçlendirerek sağlıklı, karbon bakımından nötr ve kapsayıcı şekilde dijitalleşmiş bir toplum oluşturmaya çalışır.

OMRON'un sürdürülebilirlik girişimleri hakkında daha fazla bilgiyi Entegre Rapor 2023'te bulabilirsiniz.

S&P Global Hakkında

Revize edilmiş bir metodoloji, hariç tutmaya yönelik inceleme kriterlerini yansıtır. Bu sayede, Yearbook'un metodolojisini S&P Global ESG Endekslerine şirket seçmek için benimsenen yaklaşım ile daha da uyumlu hale getirir.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin