Oturum açın

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Parolayı değiştirin

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Gıda ürünü geri çağırmalarını en aza indirmeyi otomatik hale getirin

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Gıda ürünü geri çağırmalarını en aza indirmeyi otomatik hale getirin

2015 yılında ürün geri çağırma oranında artış yaşandı. Robert Brooks, bu maliyetli ve zarar veren geri çağırmaları en aza indirmede, verimli ve entegre tesis otomasyonunun öncü bir rol oynayabileceğini söylüyor.

İngiltere'de gıda sektöründeki ürün geri çağırmaları, üreticiler için kısa sürede ortadan kalkması beklenmeyen büyük bir sorundur. Raporlar, 2015 yılında geri çağırma oranlarının %80 artarak 159'a çıktığını göstermiştir*. Bunun hem şirketin itibarı açısından hem de finansal açıdan zararları olmuştur.

Geri çağırmaların çoğunun nedeni listede olmayan malzemelerden (alerjenler dahil) kaynaklansa da birçok vakada bakteri, metal ve diğer yabancı maddelerin neden olduğu kirlenmeler de yer alıyordu.

Üreticilerin, etiketleme ve paket doğruluğunun üretimle ilgili mevcut eğilimler üzerindeki etkisinin farkında olmaları gerekir. Birden fazla kısa vadeli değişken, yerleşik ürünlerin yeniden formüle edilmiş versiyonları ve yeniden tasarlanmış paketleme, hatalara yol açabilir.

Perakendeci ve üçüncü parti standartlarının çevrimdışı test ve hat içi kirlenme algılaması düzeylerini etkilemesi muhtemeldir; ancak bu alanda ve diğer alanlarda standartlar sürekli olarak gelişiyor. Üreticilerin bu değişikliklerden ve paket üzerinde yer alması gereken yeni ve çok özel kuralları içeren Üreticiler İçin Gıda Bilgileri (FIC) düzenlemesinin etkilerinden haberdar olmaları gerekir.

Aşağıdaki makaleyi indirin.