Henry Ford'dan "benim için yap" üretimine
Henry Ford, 100 yıl önce "Siyah olsun da, rengi önemli değil" demişti. Günümüzde ise tam tersi geçerli. Bir süre önce uygulamaya başladığımız "benim için yap" üretim modeli, ivme kazanmaya başladı. Çünkü bugünün tüketicileri, her konuda bilgi sahibi ve çevresine duyarlı birer "seçici" olarak satın almalarını anında yapılandırıp gerçekleştirebilecekleri, cep boyutunda dijital cihazlara sahip.
Bununla birlikte, günümüzün geleneksel toplu üretim modeli, artan "yüksek çeşitlilik ve düşük hacim" talebini karşılayamadığından bazı üreticilerin yüksek değişkenlik gerektiren üretim ihtiyaçlarını dışarıdan temin etmesine sebep oluyor.
Üretimde bizim vizyonumuz
OMRON'da, üreticilerin bu yüksek ölçekli değişkenlikten vazgeçmek yerine, operasyonel mükemmelliklerinin temelinde tam esneklik ve yeniden yapılandırma sağlayan yeni bir üretim modeli benimseyebileceklerine inanıyoruz. Endüstriyel otomasyondaki 65 yılı aşkın deneyimimiz ve yeniliklerimizin daha iyi bir dünyaya hizmet etmesi gerektiğine olan güçlü inancımız ile üretimde bizim vizyonumuzu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyor ve geleceğin fabrikalarına doğru yolculuğumuzu hep birlikte bugün yeniden düşünebileceğimizi umuyoruz.
Sınırların dışına çıksa ve uzun çalışmalar gerektirse de, dikkatlice seçilmiş iş ortaklarıyla yüksek değişkenliğe sahip bu yeni üretim modeline erişmek tamamen mümkün. Bunu gerçekten başarabiliriz.
Üretimi Yeniden Düşün webinar serimize göz atın
"Benim için Yap" - Üretimde çevikliği yeniden düşün
Üreticilerin yüksek değişkenliğe sahip üretim taleplerini karşılama sürecindeki zorlukları tanımlanmalı ve bu artan tüketici talebini karşılamak için hangi üretim modelinin en uygun olduğu incelenmelidir. Şimdi, tüm üreticileri, tamamen otonom, tekrar yapılandırılabilir ve en önemlisi kolaboratif bir yaklaşımla yüksek değişkenliğe sahip üretim süreçlerini yeniden düşünmeye davet ediyoruz.
Üretim webinarını izleyinFabrika intralojistiğinin geleceğini yeniden düşün
Mobil robotların arabalar, forkliftler ve konveyörlerin yerini nasıl alabileceğini ve bu araçları çalıştırmak için gereken insan gücünü nasıl karşılayabileceğini, ham maddelerin otomatik olarak nasıl teslim alınıp taşınabileceğini, nihai ürünlerin kalite denetimine ve depolara nasıl götürüleceğini ve tüm bunların maliyetleri azaltırken aynı zamanda kalite ve hızı nasıl artıracağını öğrenin.
İntralojistik webinarını izleyinTekrar yapılandırma için entegrasyonu yeniden düşün
Robot teknolojisi, lojik, hareket, HMI, görsel denetim, enformasyon ve emniyet uygulamaları da dahil olmak üzere tek bir entegre otomasyon platformunun tüm üretim modelini kolayca nasıl kontrol edilebileceğini ve bu entegre kontrolün tekrar yapılandırılabilirliği eksiksiz bir şekilde nasıl tek bir düğmeyle gerçekleştirdiğini keşfedin.
Entegrasyon webinarını izleyinEmniyeti her seviyede yeniden düşün
Günümüzün otonom mobil robotları, kendi rotalarını belirliyor ve 1500 kg'a kadar yük taşıyabiliyor. Günümüzün kolaboratif robotları ise kafese gerek olmadan, insanlarla birlikte yüksek hızda çalışabiliyor. Ancak bu robotlar, yeni emniyet zorluklarını da beraberinde getiriyor. Şimdi bu yeni düzenlemelere nasıl uyabileceğinizi ve çalışanları, ürünleri ve verimliliği nasıl koruyacağınızı bilin.
Emniyet webinarını izleyinYeni nesil robotlar, üreticilere esneklik ve verimlilik artışında en gelişmiş kontrol imkanını sunuyor.
Gelişmiş otomasyon platformu, kontrol cihazlarından yazılıma kadar tam entegrasyon sağlıyor.
Endüstri 4.0 ile, otomasyonda gerçekleştirilen inovasyon üretimde dijitalleşmeye yön veriyor.
Geleceğin fabrikalarına doğru bu yolculukta, gelin birlikte üretimi yeniden düşünelim. Bugün!
Komple Otomasyon Çözümü
Gelişmiş donanımlardan daha fazlasına ihtiyacınız var; akıllı ve esnek üretimi mümkün kılan entegre robotik otomasyon gibi. OMRON komple otomasyon teknolojisi ailesi, tüm üretim hattınız için çözümler sunar.
İnsan ve makine günümüz üretim zorluklarına karşı birlikte nasıl çalışabilir?
23 Aralık 2019, Pazartesi Üretim verimliliğini daha da artırmak için insanların ve makinelerin aynı ortamda uyum içinde çalışacağı bir fabrika ortamı oluşturmak gerekiyor.
Geleceğe hazır üreticiler cobotlar ve esnek üretimden nasıl yararlanabilir?
17 Mart 2020, Salı Üretim ve otomasyonun yeni üretim senaryolarına uyum sağlaması gerekiyor. Cobotlar işte tam bu noktada devreye giriyor.
Üretim tesislerinde otonom mobil robotlar ile malzeme taşıma nasıl olabilir?
11 Eylül 2020, Cuma AMR'ler rutin işlemlerin izlenebilirliğini, hızını ve doğruluğunu optimize ederek tedarik zincirlerindeki inovasyonlarda önemli rol oynuyor.
Geleceğin fabrikalarına doğru bu yolculukta, gelin birlikte üretimi yeniden düşünelim. Bugün!
Otomasyonda güvenilir iş ortağınız
OMRON, sınıfının en iyisi çözümleri geliştirmek için müşterileriyle yakın işbirliği içinde çalışan, entegre robotik otomasyon sistemlerinin öncü üreticisidir. OMRON ile çalıştığınızda, otomatik üretiminizin ihtiyaçlarını karşılayacak tam entegre bir komple çözüm elde edersiniz.
Yiyecek ve İçecek Sektörü
Hızlı Tüketim Ürünleri için ürün ve paketleme optimizasyonu
Global otomotiv üretiminde mükemmelliği destekliyoruz
Montaj, yürüyen aksam, presleme veya şekil verme, akü ya da önemli diğer araç bileşenleri için denetim ve izlenebilirlikten iç lojistik ve montaja kadar tüm süreçlerinizi optimize etmek istiyorsanız Omron, verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmak için gereken uzmanlığa ve eksiksiz teknoloji portföyüne sahiptir.