Yiyecek ve içecek sektöründeki otomasyon projeleri için dört temel ipucu
29 Ocak 2021, Cuma, Operasyonel Mükemmellik tarihinde yayınlandı

1. Hedef belirleyin ve süreçleri değerlendirin
Esneklik, kalite, işçilikle ilgili sorunlar ve sürdürülebilirlik, müşterilerle konuştuğumuzda tespit ettiğimiz temel etkenlerden yalnızca birkaçıdır.2. Çalışanları dahil edin
Bir üretim ortamındaki malların fiziksel akışı söz konusu olduğunda iş gücünün fiziksel zarardan korunması çok önemlidir. Söz konusu iş gücü, bu hamleleri ayrıntılı olarak bildiğinden sürecin nasıl iyileştirileceğine ilişkin tartışmalara dahil edilmelidir. Sonuçta konu, iş gücünü destekleyen otomasyonla ilgilidir.3. Doğru iş ortağını seçin
Bir teknoloji iş ortağının, farklı zorluklara yönelik çok çeşitli uyarlanabilir çözümler dahil olmak üzere geniş çeşitliliğe sahip bir otomasyon portföyünün bulunması önemlidir. Ayrıca, her düzeyde sektöre özel uzmanlık ve hizmetler sağlayan bir sistem entegratörü ağı da yararlı olacaktır.4. Ham maddeleri, ambalajları vb. eksiksiz bir paket olarak kabul edin
Bir tesis, üretim hattı veya makine, yalnızca ham maddeler, paketleme ve sarf malzemeleri bakımından aldığı hizmetler kadar iyidir.