Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, Barselona'daki güncellenmiş Otomasyon Merkezi ile geleceğin fabrikasının kapılarını açıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, Barselona'daki güncellenmiş Otomasyon Merkezi ile geleceğin fabrikasının kapılarını açıyor

OMRON'un Avrupa'daki ilk Otomasyon Merkezi kısa bir süre önce büyük ölçüde yeniden tasarlandı ve şimdi yenilikçi otomasyon uygulamaları için kapsamlı bir tanıtım alanı içeriyor. Ziyaretçiler; robot teknolojileri, kalite kontrolü, esnek üretim ve yapay zeka gibi OMRON'un eksiksiz endüstriyel otomasyon çözümlerini deneyimleyebilir ve işletmelerini, müşterilerinin ve toplumun değişen ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde nasıl uyarlayacaklarını öğrenebilirler. Tanıtılan bu gerçek müşteri uygulamaları, geleceğin fabrikasına giden yola ışık tutacaktır.

İspanya'nın Barselona şehrindeki yeni güncellenen ve genişletilen Otomasyon Merkezi, EMEA bölgesindeki OMRON müşterilerinin bağlantılı, otomatik ve akıllı bir fabrikanın avantajlarını gerçek anlamda deneyimlemelerini sağlar. 20'den fazla yetenekli mühendisten oluşan bir ekip, müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmek için yapay zeka ve endüstriyel IoT gibi yeni teknolojilerin kullanımını keşfetmek üzere dünyanın dört bir yanındaki OMRON Otomasyon Merkezleri ile işbirliği yapmaktadır. Ekip, OMRON'un yenilikçi uygulamalarının tüm becerilerini sahada veya uzaktan bağlantı aracılığıyla sergileyebiliyor. Barselona Uluslararası Havalimanı'na yalnızca 20 dakika mesafedeki Tesis, 800 metrekareden fazla zemin alanına sahiptir.

Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!
  • Experience manufacturing of the future first hand:  Opening of the Automation Center in Barcelona!

    Experience manufacturing of the future first hand: Opening of the Automation Center in Barcelona!

    In its Automation Centres, OMRON Industrial Automation opens the door to the factory of the future, where customers and OMRON engineers jointly develop ideas for innovation projects and exchange ideas in workshops and lectures. The adjoining showroom illustrates the latest developments in the field of automation. The newly updated and expanded Automation Center Barcelona is one of the 37 Automation Centres around the world, and the first in Europe. With the addition of 320m2, the facility now boasts 831m2 of floor space, and enables European customers to truly experience the benefits of having a connected, automated and intelligent factory.

    01:05

OMRON Otomasyon Merkezi Barselona Genel Müdürü Antoni Farràs şöyle diyor: "Üreticileri, sistem entegratörlerini ve makine üreticilerini, işletmelerini müşterilerin ve toplumun değişen ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde uyarlamaları konusunda teşvik etmeyi amaçlıyoruz." Farràs şöyle devam ediyor: "Hedefimiz, yenilikçi üretim olanaklarının farkına varmalarına yardımcı olmaktır. Buna örnek olarak, küresel salgına yanıt vermek ve salgının ardından toparlanmak için yeni çözümler oluşturup mevcut zorlukların üstesinden gelmek verilebilir."

automation center barcelona innovative applications a fcard sol

Güncellenen tesis, OMRON'un sosyal sorunları çözmek, yaşamları iyileştirmek ve daha iyi bir topluma katkıda bulunmak için tasarlanmış fabrika otomasyonu teknolojilerinde bir fikir lideri olarak ününü pekiştirmektedir. OMRON, Otomasyon Merkezi'nin yardımıyla otomasyon konseptlerini gerçek yaşamda yenilikçi uygulamalara dönüştürüyor. Tesisler; kapsamlı kontrol, hareket, görsel denetim, emniyet ve robot teknolojileri portföyü ile küresel mühendislik ve hizmet özelliklerini içeren entegre, etkileşimli ve akıllı çözüm konsepti olan OMRON i-Automation! özelliklerini eksiksiz şekilde sunmak üzere tasarlanmıştır.

Farràs konuşmasını, "Yeni tasarımımız ve artık sunabileceğimiz etkileyici müşteri deneyimiyle gurur duyuyoruz. Bu gelişme, üretim alanında yenilikçi bir ortak olarak becerilerimizi gözler önüne seriyor." diye bitiriyor.

Ziyaret randevusu almak için lütfen yerel OMRON ofisinizle iletişime geçin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin