Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Digimarc ve OMRON, endüstriyel otomasyonu modernize etmek için güçlerini birleştiriyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Digimarc ve OMRON, endüstriyel otomasyonu modernize etmek için güçlerini birleştiriyor

Çığır açan dijital filigran oluşturma teknolojisi ve sektör lideri makine görsel denetim teknolojisi, farklı sektörlerdeki üretim süreçlerini yeniden şekillendirmek için bir araya geliyor.

Dijital filigran teknolojilerinde öncü ve küresel lider olan Digimarc Corporation (NASDAQ: DMRC) ve endüstriyel otomasyon çözümlerinin lider sağlayıcısı OMRON, endüstriyel otomasyon çözümlerini yeni bir düzeye taşımak için stratejik bir ortaklık kurduğunu bugün duyurdu. OMRON makine görsel denetim teknolojisi ile Digimarc dijital filigranları, dijital ürün tanımlamasına yenilikçi bir yaklaşımı ve endüstriyel otomasyonda yeni bir dönüşüm gücünü temsil etmektedir. OMRON ve Digimarc, birlikte üreticilerin ve markaların rakiplerinin önünde kalmasına, değişen pazar koşullarına uyum sağlamasına ve sürdürülebilir, özelleştirilmiş ürünlerin giderek daha katı hale gelen gereksinimlerini karşılamasına yardımcı oluyor.

Digimarc'ın Baş Ürün Müdürü Ken Sickles, şunları söyledi: "Günümüzde markalar; yeni endüstri düzenlemelerine uyma, operasyonları kolay hale getirme ve müşterilerin kalite, orijinallik ve sürdürülebilirlik konusundaki beklentilerini karşılama konusunda sürekli artan bir baskı altında. OMRON ile olan iş ortaklığımız sonucunda verimliliği artırarak, kalite ve düzenlemelerle ilgili standartlara bağlı kalarak ve eyleme geçilebilir, gerçek zamanlı veri analizleri sağlayarak artık bu ihtiyaçları doğrudan ele alan bir endüstriyel otomasyon çözümü sunuyoruz."

digimarc digital watermaking demo fcard en sol

Geleceğe Hazır Endüstriyel Otomasyon Çözümü

Endüstriyel otomasyondaki gelişmeler, iş operasyonları ve tüketicilerin emniyeti açısından kritik öneme sahiptir. Örneğin etiketleme alanındaki karışıklıklar, gıda ürünlerinin malzemelerin doğru şekilde açıklanmadan gönderilmesine neden olmuştur. Yer fıstığı, süt veya gluten gibi alerjenler söz konusu olduğunda bu durum, hayati tehlike oluşturabilir. Üreticiler ve markalar, yanlış parçaların eşleşmesini önlemek için otomatik kontrol ve kalite kontrollerine ihtiyaç duyar. Digimarc ve OMRON; yanlış eşleşen komponentleri veya yanlış etiketlenen ürünleri önleme, üretim sürecinin hızını ve verimliliğini artırma ve paketli ürün dağıtımını ve doldurma işlemini kolaylaştırma konusunda üreticilere yardımcı olmak üzere endüstriyel otomasyonu modernize etmiştir. Çözüm ayrıca, kullanım sonrasında paketleme malzemelerinin geri kazanımını, sınıflandırılmasını ve geri dönüşümünü kolaylaştırır. Çevre üzerinde olumsuz etki sahibi olan atıkları azaltır ve tüketicinin kullanımı sonrasındaki geri dönüşümün niteliğini ve niceliğini iyileştirir. OMRON EMEA Endüstriyel Otomasyon Genel Müdürü Fernando Colás, şu açıklamaları yaptı: "Tüketici ürünleri sektöründeki müşterilerimiz, emniyetin yanı sıra yüksek kaliteli, sürdürülebilir paketleme konusunda sürekli artan bir taleple karşı karşıya. Digimarc'ın gelişmiş dijital filigran teknolojisini makine görsel denetim çözümlerimizle entegre ederek gereksiz malzemeleri azaltmanın yanı sıra yanlış etiketlenmiş veya yanlış paketlenmiş ürünleri önleyen yenilikçi paketleme çözümleri sağlıyoruz."

Digimarc + OMRON, Güçlü Bir Kombinasyon

Digimarc ve OMRON, endüstriyel otomasyonu modernize etmek için iş ortaklıkları sayesinde yeni becerileri ortaya çıkarmaktadır. Makineler; son derece yüksek hızlarda tanımlama ve denetim işlevlerini yapmanın yanı sıra takip ve izleme özelliklerini çabuk ve doğru bir şekilde başlatabilir. Sonuç olarak, farklı endüstrilerdeki markalar ve üreticiler, endüstriyel operasyonlarda verimlilik, kalite, izlenebilirlik, güvenlik ve uyumluluk açısından önemli iyileştirmeler elde eder. Endüstriyel otomasyon uzmanlığı ve gelişmiş dijital filigran ekleme teknolojisinin bu güçlü kombinasyonu, endüstriyel tesisleri modernize etmek için tam entegre bir çözüm sunar. Endüstriyel otomasyonun ötesinde, Digimarc dijital filigranları, ürün yaşam döngüsü boyunca değer katarak markaların gelecekteki zorlukların üstesinden gelmelerini ve minimum ek yatırımla müşteri beklentilerini karşılamalarını sağlar. Dijital filigranlar bir kez uygulandıktan sonra, sürdürülebilirlik ölçütleri oluştururken malzeme geri dönüşüm tesislerinde (MRF'ler) paket toplama ve sıralama işlemlerinin belirlenmesini otomatikleştirir. Ayrıca, Digimarc dijital filigranları ürün kimlik doğrulama, çift faktörlü müşteri sadakati programları, yeni nesil perakende çıkış işlemleri ve diğer kurumsal uygulamaları destekler ve bu sayede önemli bir değer sağlar. Endüstriyel otomasyonu modernleştiren Digimarc + OMRON çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin