Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Daha az durma, daha çok çalışma süresi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Daha az durma, daha çok çalışma süresi

Dünyanın en uzun mesafeli E2E NEXT DC2W proximity switchi

Otomotiv üreticileri için daha kararlı algılama

Omron, 7 mm algılama mesafesi ile önceki M12 sensörlerini ikiye katlayan yeni E2E NEXT DC2W Serisini sunar. Bu, ekipman bozulması ve titreşimi yüzünden mesafe değişse dahi daha kararlı algılama, daha az çarpışma ve artırılmış verimlilik demektir. Sonuçlara gelirsek; yanlış algılama, komponent arızaları ve ekipman çarpışmasından kaynaklanan hasarlardan doğan ve tesiste beklenmedik durma olayları azalır.

İki kat algılama mesafesi

Piyasaya yeni sürülen E2E NEXT DC2W Serisinin algılama mesafesi, bir önceki modellerimize kıyasla neredeyse iki kat* daha uzundur. %70'i komponent arızalarından kaynaklanan beklenmedik makine durmalarını önemli ölçüde azaltır. Artık uzun algılama mesafesi sayesinde, neredeyse hiçbir zaman ekipmanlarla çarpışmadığı için hemen hemen hiç hata yapmayan bir proximity switch var. Onunla sürecin devam edeceğinden emin olabilirsiniz.

60 kat daha hızlı montaj

Özel "e-jig" montaj kılıfını kullanan yeni bir E2E NEXT DC2W PROX sadece 10 saniyede değiştirilebilir. Buna karşılık, konvansiyonel eski E2E switch'ini değiştirmek için halihazırda gereken süre 10 dakikadır. E-jig kılıfı, sensörü gereken konuma otomatik olarak sabitlediği için hiçbir konumlandırma ayarı gerektirmez. Dahası, e-jig kılıfı ekipmanda bir önceki switch'in kullandığı aynı montaj deliğine yerleştirilebilir ve böylece değişim işlemi hızlı ve basit olarak gerçekleştirilir.

360º algılama durumu görünürlüğü

Yeni bir E2E NEXT DC2W switch'ini değiştirme işlemi de 360º yüksek parlaklıklı LED durum göstergesi sayesinde daha hızlı ve daha kolay hale gelir. Yeni E2E NEXT DC2W'yu taktığınızda switch hangi konumu alırsa alsın LED göstergesi her zaman net bir şekilde görünür. Konvansiyonel sensörlerde LED durum göstergesi dönme durdurma konumuna bağlı olarak bazen görünmeyebilmektedir. Bu tip sorunlar, "her yerden" görünme özelliğine sahip E2E NEXT DC2W ile ortadan kalkar.

Daha az hata

Çarpışmaları engellemeye yardımcı olacak en uzun algılama mesafesinin yanı sıra, yeni E2E NEXT DC2W yağa dayanıklı geliştirilmiş PVC kablolarla gelir ve en az iki yıl boyunca koruma altında işlem sunar. Bu korumaya sahip olmak önemlidir zira araştırmaya* göre beklenmedik komponent hatalarının %30'u kesme yağı yüzünden ortaya çıkmaktadır. E2E'nin kabloları JIS C 0920'nin IP67G derecelendirmesine göre değerlendirilmiştir.

İlk bakışta faydalar

  • Önceki modellere göre iki kat uzun algılama mesafesi 
  • Titreşim nedeniyle ekipman uzağa gitse de kararlı algılama
  • Algılama hatası kaynaklı çarpışmaların azaltılması
  • Algılama durumunun kolayca kontrol edilmesi - 360º görünür LED
  • Hızlı değişim süresi - 10 saniye 
  • Yağa dayanıklı kablo - iki yıl boyunca koruma 
  • Küçük bir alana kurulabilir
  • Tek bir model tipiyle tüm stokun basitleştirilebilmesi fırsatı

*Omron'un Eylül 2017'de yaptığı araştırmaya göre

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin