Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: E3AS Serisi, yansımalı fotoelektrik sensörlerin kullanımı için yepyeni yollar sunar

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

E3AS Serisi, yansımalı fotoelektrik sensörlerin kullanımı için yepyeni yollar sunar

Sektörün en küçük gövdesine ve devrim yaratan kullanım kolaylığı için sektörde bir ilk olan kirlenme önleyici kaplamaya sahip yeni E3AS sensörleri, 1500 mm ile sınıfının en uzun algılama mesafesini sunar.

  • 50 mm'den 1500 mm'ye uzanan daha geniş algılama aralığı sayesinde kullanıcılar sensör seçimlerini algılama mesafesinden bağımsız olarak yapabilir. 
  • Çeşitli iş parçalarındaki kararlı algılama, değerlendirme ve algılama süresini azaltır. 
  • Kompakt gövde ise kurulum yapılacak yer konusundaki kısıtlamaların üstesinden gelir.

Konvansiyonel yansımalı fotoelektrik sensörlerin çeşitli uygulamalarda kullanılmasını engelleyen birçok sorun bulunur. Bu sorunlar; kısa algılama mesafeleri, iş parçası renklerinin etkisinden oluşan olası yanlış algılamalar ve büyük boyutlardan kaynaklanır.

E3AS Serisinde bu sorunları etkili bir şekilde çözerek çok yönlülüğü artıran TOF (time of flight / hareket süresi) yöntemi kullanılır. E3AS Sensörleri, örneğin çeşitli renk ve şekillerdeki ürünleri taşıyan konveyör hatlarında ve sensör kurulumu için kısıtlı alana sahip montaj hatlarında kullanılabilir. Sektörün ilk algılama yüzeyinde kirlenmeyi önleyici kaplaması, yağ veya toz saçılan ya da buhar oluşan ortamlarda yanlış algılamayı ve bakım sıklığını azaltır.

e3as antifouling coating banner sol

Özellikleri ve faydaları:

1. Sınıfının en küçük gövdesi ve 1500 mm ile en uzun algılama mesafesi. 50 ila 1500 mm geniş algılama aralığına sahip E3AS Serisi, uygulamaya bağlı olarak farklı sensör seçme gereğini ortadan kaldırır. Kullanıcılar, kurulum ortamı gerekliliklerini karşılamak için metal veya plastik kutulu bir model seçebilir. Küçük boyutları dar alanlarda kurulum sağlar.

2. Çeşitli renkleri ve malzemeleri algılama, hızlı değerlendirme ve ayarlama sağlar. Konvansiyonel fotoelektrik sensörlerde, algılanan her nesne için ön değerlendirme veya konumlandırma gerekiyordu. E3AS Serisi, çeşitli renklerde ve malzemelerden oluşan nesneleri ayarlanan mesafeye göre algılayarak değerlendirme ve ayarlama süresini azaltır.

3. Sektörde bir ilk olan kirlenmeyi önleyici kaplama, algılama yüzeyinde kontaminasyonu önler (Patent Beklemede). E3AS Serisinin algılama yüzeyindeki kirlenmeyi önleyici kaplama; su damlacıkları, yağ ve tozun algılama yüzeyine yapışmasını önler ve lensin buğulanmasını önler. Böylece yanlış algılama ve temizleme sıklığı azaltılır.

4. Farklı malzemeler/metaller için lazer kaynak teknolojileri, sensör arızalarını önlemek için sızdırmazlık sağlar (Patentli). E3AS Sensör gövdesi paslanmaz çelikten (SUS316L) üretilmiştir. Patentli lazer kaynak teknolojilerimiz, su (IP69K) ve yağ (IP67G) bulunan ortamlardaki arızaları azaltarak gövdenin parçaları arasındaki sızdırmazlığı ve yapışmayı iyileştirir.

e3as agv banner sol
OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin