Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, sürdürülebilirlik alanında EcoVadis'ten Platinum derecesi aldı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, sürdürülebilirlik alanında EcoVadis'ten Platinum derecesi aldı

OMRON, sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendirilen tüm işletmeler arasından en iyi %1'lik dilimde yer alan şirketleri ödüllendirmek amacıyla bu yıl verilmeye başlanan EcoVadis Platinum derecesine (en iyi ödül) layık görüldü.

Fransa'da bulunan EcoVadis, 65.000'den fazla işletmeyi değerlendiren ortak bir sürdürülebilirlik platformunun güvenilir ve bağımsız bir sağlayıcısıdır. Benzersiz CSR derecelendirme yöntemi; STK'lar, sendikalar, uluslararası kuruluşlar, yerel yönetimler ve denetim kuruluşları dahil olmak üzere EcoVadis'ten ayrı binlerce paydaşla birlikte 200 tedarik kategorisini ve 160 ülkeyi kapsar. Değerlendirmede birçok CSR sorunu dikkate alınmakla birlikte bunlar dört ana temaya ayrılmaktadır: Çevre, İşgücü Uygulamaları ve İnsan Hakları, Etik ve Sürdürülebilir Tedarik.

Platinum derecesine layık görülen OMRON, İşgücü Uygulamaları ve İnsan Hakları puanını önemli ölçüde iyileştirirken Çevre ve Sürdürülebilir Tedarik alanlarında ise yüksek puanlarını korudu. Özellikle de Çevre alanında, çeşitli çevresel zorluklar için nicel hedeflerin belirlenmesi ve istikrarlı bir ilerleme kaydedilmesinin yanı sıra 2050 yılına kadar sera gazı emisyonlarının sıfıra indirmeyi hedefleyen OMRON Carbon Zero çevre hedefinin kurulmasıyla birlikte, OMRON aynı sektördeki işletmeler arasından en iyi %1'lik dilime yerleşti. İşgücü Uygulamaları ve İnsan Hakları alanında ise içerisinde üçüncü taraf sertifika sisteminin de bulunduğu bir emniyet ve sağlık yönetim sistemi kurma çabalarıyla öne çıktı.

OMRON Avrupa Ürün Tüzüğüne Uyumluluk Uzmanı Eleonora Denna şöyle diyor: "Avrupa'yı ele aldığımızda 2019 mali yılında gelen çevre, sosyal ve resmi kurum (ESG) isteklerinin %70'i EcoVadis ile alakalıydı. EcoVadis derecelendirmesi, ortak değerlerin altını çizen ve iş fırsatlarını hızlandıran güçlü bir araç. Bu yıl Platinum derecesini elde etmenin, EMEA bölgesindeki müşterilerimiz tarafından büyük bir katma değer olarak görüleceğinden eminiz."

Bundan sonra OMRON, çeşitli paydaşların beklentilerini karşılamak için dört temanın dördünde de sosyal sorunları çözerek sürdürülebilir kurumsal değer iyileştirmesine bağlı kalacaktır.

OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri

OMRON, çözüm bulmak istediği malzeme sürdürülebilirliği sorunlarını belirledi. Bu sorunlar arasında, odaklandığımız alanlarda işletme aracılığıyla çözülecek sosyal sorunlar ve iş temelimizi oluşturarak paydaşlarımızın beklentilerini karşılamamız için ele alınacak sorunlar yer alıyor.

OMRON'un sürdürülebilirlik girişimleri hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Entegre Raporlara ve kurumsal web sitesine göz atın.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin