Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Edzcom, OMRON'un İnovasyon Ağına İş Birliği Ortağı olarak katılıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Edzcom, OMRON'un İnovasyon Ağına İş Birliği Ortağı olarak katılıyor

Özel 5G Ağları aracılığıyla otomasyon ve bağlantıyı yakınsama

Endüstriyel otomasyonda küresel bir lider olan OMRON, bugün 4G/5G özel ağlarında Avrupa lideri olan Edzcom'un İş Birliği Ortağı olarak OMRON İnovasyon Ağına katıldığını duyurdu. OMRON'un İnovasyon Ağı, iş ortakları ve müşteriler için tüm teknolojik gereksinimleri karşılayan kapsamlı çözümler geliştirmeye adanmıştır.

Bu iş birliği, Edzcom'un Avrupa'daki özel 4G/5G sektöründeki lider rolüne dayanmaktadır. Edzcom, 2017 yılında ilk 4G özel ağ dağıtımıyla öncü oldu ve o zamandan bu yana yedi Avrupa ülkesinde 50'den fazla özel 4G/5G ağını başarıyla devreye alarak uzmanlığını kanıtladı.

OMRON'un EMEA Sistem Entegrasyon Müdürü Daniel Rossek, şu ifadelerde bulundu: "5G özel ağlarının entegrasyonu, AMR ve gerçek zamanlı proses kontrolü ortamlarında yaygın olan veri bağlantısı zorluklarının üstesinden gelmede temel bir roldür. Edzcom, otomasyonun maksimum avantajlarını ortaya çıkarmak için müşterilerimize gelişmiş ağ kapsamı, düşük gecikme süresi ve uçtan uca veri şifreleme gibi 5G özel ağının avantajlarını sunar."

Edzcom'daki İş Geliştirme Başkanı Catherine Gull, şu yorumlarda bulunuyor: "Otomasyonda güvenilir bağlantının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Dijitalleşme ve otomasyon stratejilerini anlamak ve 4G/5G özel ağ çözümlerini en zorlu bağlantı gereksinimlerini bile karşılayacak şekilde özelleştirmek için müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz. OMRON ile Edzcom iş ortaklığı; uyumlu, türünün en iyisi otomasyon çözümleriyle özel 4G/5G bağlantı olanağı sunan bütünsel bir çözüm sağlıyor."

Edzcom ile birlikte OMRON, aşağıdaki gibi fabrika otomasyonu çözümleri ile ilgili kritik sorunları ele almaktadır:

  • Otonom mobil robotlar için sorunsuz navigasyon kararlarını kolaylaştırmak amacıyla ağ kapsamı ve düşük ağ gecikmesi gibi sınırlamaların üstesinden gelme.
  • Süreçleri ve süreç kontrolünü optimize etmek için neredeyse gerçek zamanlı iletişim ve her zaman açık bağlantı sağlama.
  • Ağ performansını koruyup hassas, iş açısından kritik verileri güvence altına alırken çok sayıda cihaz bağlantısını ve büyük veri çıkışını destekleme.

Daniel Rossek şu ifadeleri ekledi: "Edzcom, işletmeler için özelleştirilmiş özel ağlar tasarlama, oluşturma ve işletmeye yönelik tek bir temas noktası işlevi görerek, işletmelerin dijitalleşme hedeflerine ulaşmalarını sağlıyor. Bu iş birliği, 5G ağlarının potansiyelinden sonuna kadar faydalanarak sorunsuz bağlantı, ultra düşük gecikme süresi ve benzersiz verimlilik sağlamaya yönelik ortak vizyonumuzun merkezinde yer alıyor."

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin