Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Future Factories Turkey Summit'de inovatif otomasyon çözümlerimizi anlattık

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Future Factories Turkey Summit'de inovatif otomasyon çözümlerimizi anlattık

Endüstri 4.0 Dijital Dönüşüm Derneği çatısı altında, Türkiye’nin Ar-Ge ve İnovasyon çekim merkezi olma vizyonuyla Kocaeli Gebze’de kurulan Bilişim Vadisi'nde düzenlenen Future Factories Turkey Summit'de inovatif otomasyon çözümlerimizi anlatma fırsatı bulduk.

Future Factories Turkey Summit’in amacı; bir yandan dünyadaki yeni üretim teknolojilerine ülke sanayicisinin adapte olmasını kolaylaştırmak ve geleceğin fabrikalarına giden yol haritalarını, yeni yatırımları, çözüm sunan doğru partnerlerle birlikte belirlemek, diğer yandan bu teknolojilerin ülkemizde üretilmesine katkı sunmak.

fff summit presentation fcard event

Bu bağlamda OMRON’un toplum için fayda felsefesi çerçevesinde üretime inovasyon getiren inovatif otomasyon çözümlerimizi gün boyunca süren etkinlik boyunca standımızda demolarımız vasıtasıyla ve toplantı programı içerisinde sunumumuzda ziyaretçiler ile paylaştık.

Akıllı ve esnek üretim

Yeni Omron Robotik Otomasyon sistemi, en talepkar üretim hatlarını geliştiriyor. Daha hızlı kurulum ve değişim, kullanımı kolay teknoloji ve dikey hat entegrasyonu ile daha hızlı veri toplama ve analizi ile üretim hattı verimliliğinizi artırıyor.

Endüstriyel robot ürün ailesi Eklemli (6 eksen), Scara ve Delta robotlardan otonom mobil ve kolaboratif robotlara kadar genişleyerek artan talabe ve değişen ürün çeşidi, kalitesi ve şekline uygun çözümler sunuyor. Artık rekabet üstünlüğü sağlayan entegre robotik çözümlerle esnek üretim yapmak kolaylaşıyor.

fff summit booth microscan fcard event

OMRON'un “innovative-Automation” adını verdiği otomasyonda inovasyon konseptine dayalı 3 temel ilkesi (Entegre, Akıllı ve İnteraktif), üretim dijitalleştirmesinde uzmanlaşmak için gereken tüm temel yetkinliği ve birlikte çalışılabilir çözümleri belirtiyor. Müşterilerinin bu hızla büyüyen global fırsattan yararlanmasına yardımcı oluyor. Endüstri 4.0'a dönüşüm, tüm paydaşların birlikte seyahat ettiği bir yolculuk ve bu yolculukta OMRON, geleceğin Bağlantılı, Kolaboratif ve Akıllı fabrikalarına dönüşümün nasıl destekleneceğini gösteriyor.

"innovative-Automation!" hakkında

Endüstriyel otomasyon alanında lider olan OMRON, görüntü işleme sensörleri ve diğer giriş cihazlarından, servo motorlar gibi çeşitli kontrol cihazları ve çıkış cihazları ile çeşitli emniyet cihazları ve endüstriyel robotlara kadar, kontrol komponentleri ve ekipmanları alanında çok çeşitli ürün gruplarına sahip. OMRON, bu cihazları yazılım yoluyla birleştirerek dünya genelindeki üreticiler için eşsiz ve son derece etkili otomasyon çözümleri geliştiriyor. Geliştirdiği ileri teknolojileri ve kapsamlı cihaz çeşitliliğini temel alan "innovative-Automation!" adlı stratejik konsept, inovasyonun üç temel öğesinden oluşmaktadır: "Entegre" (Kontrol evrimi), "Akıllı" (Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile geliştirilen akıllı sistemler) ve "İnteraktif" (İnsanlar ve makineler arasında yeni bir uyum). Omron, bu konsepti hayata geçirerek üretim alanlarına inovasyon getirmek için var gücüyle çalışıyor.

fff summit booth fcard event
OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin