Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Yeşil tedarikçi sertifikası sürdürülebilirliğe olan bağlılığı öne çıkarıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Yeşil tedarikçi sertifikası sürdürülebilirliğe olan bağlılığı öne çıkarıyor

Yeşil tedarik, olumsuz çevresel etkiyi tedarik zinciri boyunca en aza indirmeyi amaçlar.

18 Kasım'da Hollanda'nın Hoofddorp şehrindeki merkezimizde Avrupa'daki 13 bitmiş ürün tedarikçisinin yeşil sertifikasyonunu kutladık. Küresel sürdürülebilir tedarik faaliyetlerimizin bir parçası olarak, tehlikeli kimyasal maddeler içermeyen malzemeleri proaktif bir şekilde benimseyerek yeşil tedarik sürecini destekliyoruz. Bu da tedarik zinciri üzerindeki olumsuz çevresel etkinin en aza indirilmesine yardımcı oluyor.

OMRON'un yeşil tedarikçi sertifikasyonunun tüm kalite kriterlerini karşılayan tedarikçilere, Avrupa'da ilk kez sertifika verdik. Bu kriterler arasında çevre yönetimi için EMS ve ürünlerde bulunan kimyasal maddelerin yönetimi için CMS oluşturmak yer alıyor.

Omron Europe'un Tedarikçi Risk Yönetiminden sorumlu Annarita Ianniello, "Yeşil sertifikasyon programının avantajları arasında ürünün uyumsuzluk riskinin azaltılması, tedarik zinciriyle ilgili sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılması ve ürünlerimizin uyum durumu konusunda müşterilerle şeffaf bir iletişim kurulması yer almaktadır." dedi ve şöyle devam etti: "Sertifikasyonla, tedarikçilerimiz malzemelerinin kalitesini vurgulayabilir ve süreçlerindeki sürdürülebilirlik bağlılıklarını kanıtlayabilir.

Tedarikçilerimizle birlikte bir PDCA (planla-yap-kontrol et-uygula) iyileştirme yönetim döngüsü uygulayarak tedarik zincirimizde sürdürülebilirliği sürekli olarak iyileştirebiliriz. Satın alma ve uyum departmanlarımızın yanı sıra geçen yıl sertifikasyon sürecinde gösterilen çaba için tüm tedarikçilerimizle gurur duyuyorum."

Omron Europe'un Avrupa Ürün Mevzuatı Uyum Uzmanı Eleanora Denna, "Sürdürülebilir tedarik çabaları aynı zamanda OMRON Corporation düzeyinde kurumsal sosyal sorumluluğa (CSR) yönelik EcoVadis Altın Madalyası ile de tanınmamıza yardımcı oldu." dedi ve şöyle devam etti: "100 üzerinden 64 puan alarak, sektörümüzdeki şirketler arasında ilk %5'lik dilimde yer almaktan çok memnunuz. Bu CSR derecelendirmesiyle, müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin yanı sıra tedarik zinciri genelinde CSR politikalarına uymayı garanti edebiliriz."

Şirket ilkelerine dayalı olarak OMRON Group, kaynakların etkili kullanımını en üst düzeye çıkarırken küresel çevreye olumlu katkı sağlayan ürün ve hizmetler sunarak dünya çapında sürdürülebilir bir toplum oluşturmaya gayret eder. Şirket, 2019 mali yılı boyunca tüm tedarikçilerin değerlendirilmesini tamamlamayı amaçlamaktadır.

OMRON'un sürdürülebilirlik ve tedarik faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://sustainability.omron.com/en/procurement/activities/.

Green-certification-2019-group peop
OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin