Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, Hannover Messe 2022'de fabrika zeminlerine gerçek üretim evrimini sunuyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, Hannover Messe 2022'de fabrika zeminlerine gerçek üretim evrimini sunuyor

İnsan becerilerinin ötesinde otomasyon, insanlarla makineler arasında gelişmiş iş birliği ve üretim tesislerinde dijital dönüşümü hızlandırmak, üreticilerin esnek, verimli ve sürdürülebilir üretim gerçekleştirmelerine yardımcı olacak. Hannover Messe 2022 (30 Mayıs - 2 Haziran) fuarında 9. salon, F24 kabininde bulunan OMRON'u ziyaret edin.

Hannover Messe 2022'de OMRON, önümüzdeki on yıl için üretim evriminin yönü olarak "i-Automation"ın (OMRON'un üretim inovasyonu konsepti) gelecekteki şeklini sergileyecek. OMRON, standında gerçek bir fabrika zeminini yansıtan yeni bir tasarım ile otomasyon konseptinin üç temel unsurunu (akıllı, entegre ve interaktif otomasyon) hayata geçiriyor. OMRON'un misyonunu takip eden şirket, yaşamları iyileştiren ve daha iyi bir topluma katkıda bulunan endüstriyel otomasyon çözümleri oluşturuyor. 

OMRON'un EMEA'daki Endüstriyel Otomasyon Alanı'nın yeni atanan CEO'su Fernando Colas, "Şu anda, dünyanın dört bir yanındaki üreticilerin, COVID sonrası dünyaya yönelik üretimi yenilemeleri ve geliştirmeleri gerekiyor." diyor. Colas şöyle devam ediyor: "Teknolojik yeniliklere, ürün ve üretim yöntemlerindeki değişikliklere yanıt vermenin yanı sıra, SDG'lere (Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri), insanların değerlerinin çeşitlendirilmesine ve çalışanların refahına da odaklanmalıyız." OMRON'un Hannover Messe'deki standı esnek üretim sunmanın yanı sıra iş gücü güvenliği, ürün kalitesi ve sürdürülebilirlik sağlamaya odaklanacaktır. 

Ziyaretçiler robotik, makine görsel denetimi, yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli kontrol uygulama teknolojisi, yapay zeka ve veri bilimine dayalı, insanların yaratıcı çalışmalara odaklanabilmesi için üretim tesislerini yenileyen çözümleri deneyimleyebilir. Buna ek olarak, üretkenlik ve enerji verimliliğini dengeleyen OMRON, küresel çevreyi göz önünde bulundurarak hızla değişen pazar ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi üretime katkıda bulunur. 

Orta Doğu Avrupa Genel Müdürü Dr. Klaus Kluger, "OMRON olarak, özellikle elektrifikasyon, yakıt hücresi teknolojisi ve ADAS (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri) çözümleri alanında, Avrupa'da sürdürülebilir hareketliliği teşvik eden gelişmelerin bir parçası olmaktan da büyük heyecan duyuyoruz." diyor. Şöyle devam ediyor: "Yenilikçi otomasyonun gelecek odaklı otomotiv üretiminin temelini nasıl oluşturabileceğini tartışmak için bizi ziyaret edin. Ayrıca yenilikçi otomasyon teknolojimizi, 4. salon, 34. stanttaki Dassault kabininde yakıt hücresi üretimi için gerçek bir uygulamada çalışırken görebilirsiniz."

hannover messe fcard logo

Akıllı Hücre Üretim Hattı

Bir Avrupa fuarında ilk kez gösterilen yenilikçi otomasyonun bir örneği, OMRON'un yeni Akıllı Hücre Üretim Hattı'dır. Verimli ve yüksek kaliteli montaj ve üretimi destekleyen en yenilikçi kontrol, bilgi ve üretim sistemlerinden biridir. Bu konsept, Japonya'daki OMRON fabrikalarının yanı sıra Çin'in Şanghay kentindeki OMRON fabrikalarında, çalışanlar ve makineler arasında uyum sağlamaya yönelik bir sistem olarak test edilmiş ve uygulamaya konulmuştur. Hızlandırılmış çalışan eğitimi ve bilgi aktarımı, sıfır kusurlu üretim ve gelişmiş iş akışı verimliliği, özellikle yüksek karışımlı, düşük hacimli (HMLV) operasyonlara sahip üreticilerin bu yeni hat kontrolü yaklaşımını uygulamaktan elde edeceği doğrudan faydalardan sadece üçüdür. Hannover Messe 2022'de (30 Mayıs - 2 Haziran) 9. salon, F24 kabininde OMRON'u ziyaret edin. 

Hannover Messe 2022'yi ziyaret edin

hannover messe cell-line system 1 fcard event
OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin