Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Sekiz İnovasyon Laboratuvarı, müşterilere "konsept doğrulama" imkanı veriyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Sekiz İnovasyon Laboratuvarı, müşterilere "konsept doğrulama" imkanı veriyor

Avrupa'da sekiz yeni İnovasyon Laboratuvarının kapılarını açmaktan gurur duyuyoruz. Bu laboratuvarlar, üreticilerin yeni ortamlara yönelik konsept doğrulama testlerinin yanı sıra en son otomasyon ve robot teknolojileriyle optimize edilmiş, bağlı, otomatik ve akıllı bir fabrikaya sahip olmanın avantajlarını deneyimlemelerini sağlar.

Omron mühendisleri, bu yeni teknolojilerde uzmanlaşmak için mühendislik becerilerini ve bilgilerini müşterilerle paylaşarak onlarla birlikte çalışacaklar. Her bir yeni İnovasyon Laboratuvarında, sabit ve mobil robot sistemleri de dahil olmak üzere çeşitli yenilikçi teknolojiler bulunacak. Bu laboratuvarların amacı, üreticileri günümüzün Akıllı Üretim fırsatlarına daha iyi bir şekilde hazırlamak ve özellikle gıda ile emtia, paketleme ve otomotiv sektörlerinin yanı sıra makine ve tesis mühendisliği alanındaki üreticilerin çalışmalarında gelişmiş yapay zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT) ve robot teknolojilerinin kullanım olanaklarını keşfetmelerini sağlamaktır.

Müşterilerin üretim ihtiyaçları keşfedildi

Yeni İnovasyon Laboratuvarları, bireysel müşterilerin belirli ihtiyaçlarını yerel dilde karşılar. Entegre robot teknolojileri ve otomasyonun maliyetleri azaltırken kaliteyi ve verimliliği artırabileceğine dair somut kanıtlar sunar. Amaç, müşteri için üretim sürecinde somut bir şekilde uygulanabilecek bir "konsept doğrulama" oluşturmaktır. Yani İnovasyon Laboratuvarları, teori ve pratik arasındaki boşluk üzerine bir köprü kurar. Her laboratuvarda, tesis içi süreçleri sergilemek için mobil bir robotla desteklenen SCARA ve altı eksenli robotlara sahip birçok robot hücresi bulunur.

"Konsept doğrulama" müşterilerle birlikte geliştiriliyor

Artık İnovasyon Laboratuvarları, bireysel müşterilere kendi mevcut üretim düzenlerinde entegre robot teknolojileri ve otomasyondan nasıl yararlanabileceklerini gösterecek. Bu da çözümün pratikte gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek için ürünleri bir arada test etmek anlamına gelir. Temel olarak müşterilerin entegre robot teknolojilerini ve otomasyonu nasıl uygulayacaklarını kendi gözleriyle görmelerini sağlayan bir "konsept doğrulama" sunuyoruz. Bu yeni İnovasyon Laboratuvarlarıyla, "entegre" (kontrol evrimi), "akıllı" (ICT ile geliştirilen akıllı sistemler) ve "interaktif" (insanlar ve makineler arasında yeni bir uyum) üretim alanlarına yenilikçiliği getirme taahhüdümüzün bir parçası olarak müşterilerin Akıllı Üretim avantajlarından faydalanmalarını sağlıyoruz.

Sekiz konum

İlk beş İnovasyon Laboratuvarı, Ekim 2018 itibarıyla faaliyete geçecek ve kısa bir süre sonra iki laboratuvar daha açılacak. Konumlar arasında Stuttgart, Almanya; Milano, İtalya; Madrid, İspanya; Milton Keynes, Birleşik Krallık; Tychy, Polonya; İstanbul, Türkiye ve Annecy, Fransa yer alıyor. Bu yedi yeni İnovasyon Laboratuvarı, Ekim 2017'den bu yana benzer bir rolü başarılı bir şekilde sunan, Malmö, İsveç'teki İskandinavya Otomasyon Merkezine katılacaktır.

İnovasyon Laboratuvarları hakkında daha fazla bilgi

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin