Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Dünyanın en gelişmiş 3D AOI sistemiyle tanışın:

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Dünyanın en gelişmiş 3D AOI sistemi ile tanışın: Yeni S10 Serimiz - Üreticilerin yeni zorlukları için en üst düzey çözüm: "İnsansız denetim sistemi"

Otomasyon dünyası sürekli hareket halinde ve günümüzün üretim ortamının karmaşık olduğu bir sır değil! Yaklaşık 90 yıldır otomasyon alanında dünya lideriyiz ve son 35 yılda Otomatik Görsel Denetim sistemleri çözümlerinde dünya çapında pazar lideriyiz. Genel amaçlı ve uygulamaya özel çözümlerin benzersiz bir karışımını sunan, dünyanın ilk tam renkli sistemi olan yeni S10 Serimizi sunmaktan gurur duyuyoruz. S10 Serisi esnek üretim sağlar, insan gücü kesintilerine ve daha yüksek kaliteli üretim taleplerine yanıt verir.

Benzersiz MDMC aydınlatma ve MPS Projektörlerimiz ile lehim şeklinin %100 olarak algılanması:

İşinizi geliştirmenin yanı sıra acil ve değişken pazar talepleriyle başa çıkmak için yeni teknolojiler mevcuttur. Günümüz 3D AOI teknolojisinin sınırlarının üstesinden gelmek için patentli yaklaşımımız, mümkün olan en yüksek kaliteli lehim denetim işlemini sağlamak için en gelişmiş aydınlatmayı, gelişmiş görüntü işleme ve tam 3D ölçüm verilerini bir araya getirir. Yüksek hassasiyetli lehim şekli yeniden yapılandırması, yüksek hızlı 3DCT-AXI ile birlikte sıfır kusurlu ürünlerin son kalite sürecine ulaşmasına yardımcı olur ve 3D AOI ile 3D AXI denetimi bir araya getirerek önemli ölçüde iş gücü tasarrufu sağlar. 4 Yönlü MPS Projektörlerle Gölge ve İkincil Yansımanın ortadan kaldırılması, ince parçaların kararlı şekilde denetlenmesine olanak tanır ve konnektör lehim bağlantısında bile görünürlük sağlar.

s1080 features tab 5 images misc

Akıllı, entegre ve etkileşimli çözümler için 5 Sıfır konseptimizle işinizi geleceğe hazır hale getirin.

Sektör, dördüncü sanayi devriminin eşiğinde. Otomasyonu, üretimin dijitalleştirilmesi takip ediyor. Amacımız, sosyal sorunları ve üretim hattı zorluklarını çözmektir.

Yapay zekayı denetim için kullanırken tespit edilemeyen kusurlar ve/veya çok miktarda makine öğrenimi verilerini yönetme gibi müşteri şikayetlerini ele almak için çeşitli güvenilir AI araçları geliştiriyoruz.

AI görüntü alımından model oluşturma ve test etmeye kadar her şeyi kontrol ederek üretim hattı ihtiyaçlarına hitap eden AI sunumuyla ilgili tüm endişeleri ele almak için uçtan uca destek sağlıyoruz.

5 Sıfır konseptimiz yüksek değerli üretimimizin açılımı:

  • Sıfır PCB Tasarımı Sınırlandırması
  • Sıfır Aşırı Ret/Kaçış
  • Sıfır Program Öğretimi
  • Sıfır Duruş Süresi
  • Sıfır Hata

Yüksek kaliteye odaklanan ve insansız denetim süreçlerinin yanı sıra kestirimci bakım ile iş gücü tasarrufu sağlayan M2M sistemini kullanarak yatırım getirinizi en üst düzeye çıkarmak için VT-S1080'i keşfedin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin