Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON Türkiye, yeni İnovasyon Laboratuvarının açılışını geniş katılımlı basın lansmanı ile gerçekleştirdi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON Türkiye, yeni İnovasyon Laboratuvarının açılışını geniş katılımlı basın lansmanı ile gerçekleştirdi

OMRON Türkiye, endüstriyel robotların Türkiye imalat endüstrisine getirebileceği avantajları göstermeyi ve üreticilere robotların kendi uygulamalarını nasıl geliştirebileceğine dair gerçekçi bir bakış açısı sunmayı amaçlayan İnovasyon Laboratuvarının lansmanını gerçekleştirdi. Lansmana endüstrinin önde gelen temsilcileri ve sektörel yayın gruplarından basın mensupları katılım gösterdi.

OMRON’un İstanbul’daki Türkiye genel merkezinde yer alan İnovasyon Laboratuvarının açılış etkinlikleri kapsamında düzenlenen basın lansmanına, ENOSAD Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısının yanı sıra BEYSAD Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği, Türkiye ve Avrasya Bölgesinin en büyük Endüstri Zirvesi olan WIN Eurasia’nın organizatör firması Hannover Fairs Turkey ile Digit4Turkey Derneği yetkilileri, Robot Yatırımları Zirvesi organizasyonunu başarıyla yürüten ST Endüstri Medya temsilcileri ile otomasyon sektörü özelinde 25 yıldan uzun süredir yayın yapan Bileşim Yayıncılık temsilcileri ve bir çok kıymetli basın mensubu katılım gösterdi.

lab opening instanbul 02 fcard tr event

“Laboratuvar yüksek bir yatırım bedeli ile hayata geçirildi”

Lansmanın açılış sunumunu yapan OMRON Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu, OMRON’un Türkiye’deki büyüme hedeflerine paralel olarak yüksek bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen laboratuvarın, endüstriyel robotların müşterinin kendi üretim hattında sahip olacağı etkinin doğru bir şekilde gösterilmesini sağlamak için hızlı bir şekilde yapılandırılabilen bir platform sunduğunu belirtti. Bu durum aynı zamanda OMRON’un diğer ürünlerinin robotların sağladığı faydaları arttırmak için nasıl hızlı bir şekilde entegre edilebileceğini göstermesine de olanak tanıyor. Laboratuvar ayrıca OMRON’un müşterilerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlamasını sağlıyor ve ilgilenilen potansiyel müşterileri memnun müşterilere dönüştürmeye yardımcı olan güçlü bir araç haline geliyor.

lab opening instanbul 04 fcard tr event

Gıda ve Otomotiv sektörüne özel seminerler düzenlendi

Laboratuvarın resmi açılışı ile birlikte OMRON Türkiye, ardı ardına sektörler özelinde seminerler düzenledi. Yiyecek ve İçecek sektörüne özel olarak gerçekleştirilen ilk etkinlikte Nestle, Pladis Ülker, Şölen ve Tadım gibi endüstrinin önde gelen firmalarına entegre robotik otomasyon çözümlerini anlatma fırsatı bulurken, otomotiv sektörü özelinde düzenlenen diğer etkinlikte de Eldor, Ficosa, Farba ve Rollmech firma yetkilileri yer alırken, organizasyonlarda katılımcılar, kendi uygulamaları özelinde sorularına cevap bulma imkanı buldu.

Türkiye genelinde üreticiler, verimliliği artıracak ve endüstri genelindeki mevcut bir çok sıkıntıya çözüm olacak endüstriyel robotların potansiyeli konusunda hem fikir. Ancak, aynı zamanda, kendi benzersiz uygulamaları için kesin bir yatırım getirisi sağlayacağına dair güvence olmadan başlangıç aşamasında önemli bir sermaye yatırımı yapmakta isteksizler. OMRON’nun bu yeni İnovasyon Laboratuvarı, müşterilerine herhangi bir finansal taahhütte bulunmadan önce, uygulamalarını her türlü ayrıntıda kopyalayan bir “konsept doğrulama” uygulaması sunuyor.

lab opening instanbul 03 fcard tr event

“Konsept doğrulama” müşteriler ile birlikte geliştiriliyor

İnovasyon Laboratuvarları müşterilere kendi mevcut üretim kurulumlarının entegre robotik ve otomasyondan nasıl fayda sağlayacağını gösteriyor. Bu, çözümün uygulamalı bir ortamda fiilen çalışıp çalışmadığını görmek için her şeyi birlikte test etmek anlamına geliyor. OMRON müşterilere entegre robotik ve otomasyonun nasıl uygulanacağını görmelerini sağlayan bir “konsept doğrulama” sunuyor. OMRON, üretim sahalarına entegre (“Kontrol evrimi”), akıllı (Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile geliştirilen akıllı sistemler) ve interaktif (İnsanlar ve makineler arasındaki yeni uyum) inovasyon getirme taahhüdünün bir parçası olarak, bu yeni İnovasyon Laboratuvarları ile müşterilerinin Akıllı Üretim'in avantajlarını elde etmelerini sağlıyor.

Eksiksiz endüstriyel robot portföyü

Laboratuvar sayesinde OMRON, üretim hattında ürünlerin taşınması için kullanılan Scara, 6-Eksen ve yüksek hızlı Delta robotları da dahil olmak üzere endüstriyel robot portföyünün tamamını sergileyebileceği bir platforma da sahip oldu. Sabit robotların yanı sıra, OMRON’un Otonom Akıllı Araçları (AIV) da İnovasyon Laboratuvarında yer alıyor. AIV'ler, farklı üretim hücreleri ile yükleme ve boşaltma makineleri arasında hammaddeleri ve ürünleri bağımsız olarak transfer edebilir ve bu da üreticilerin personeli daha üretken görevlerde kullanmasına olanak tanır.

En yeni robot teknolojisine sahip olmanın yanı sıra laboratuvar, OMRON'un algılama, kontrol ve hareket için ürettiği diğer ürünleri ve şirketin Buluta bağlı ve Yapay Zeka kontrollü yönetim sistemleri ile eksiksiz bir üretim kontrol çözümü sağlamak için robotların nasıl entegre olabileceğini vurguluyor. Aynı zamanda OMRON ürünlerinin ambalajlama ve malzemelerin dağıtımı gibi diğer üretim alanlarının verimliliğini nasıl artırabileceğini göstermek için üretim sürecinin ötesine geçmiş oluyor.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin