Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Ürün kalitesi, uyumluluğu ve tüketici emniyetini garanti altına alın

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Ürün kalitesi, uyumluluğu ve tüketici emniyetini garanti altına alın

Microscan Systems'ın satın alınması, barkod okuma, görsel makine denetimi ve doğrulama uzmanlığı konusunda 35 yılı aşkın tecrübeyi beraberinde getiriyor

Microscan Systems'ın otomatik tanımlama, görsel makine denetimi ve doğrulama çözümleri, 2 Ekim 2017'de tamamlanan satın alma sürecini takiben, eksiksiz kalite kontrol ve denetim ürün hattımıza entegre edildi.

Kaliteli üretim ve tam ürün izlenebilirliği; ürün kalitesi, müşteri emniyeti ve endüstri düzenlemelerine uygunluğu garanti etmek ve aynı zamanda verimliliği en üst düzeye çıkarmak için temel unsurlardır. Eksiksiz bir izlenebilirlik ve denetim çözümü, üreticilerin üretim sürecinde ürünleri takip edebilmesini, buna ek olarak kaliteyi optimize edebilmek ve öncesinde hata olmadığından emin olabilmek için her bir üretim aşamasını kaydedebilmesini sağlar. Ayrıca, ürünler ve komponentler fabrikadan son kullanıcıya ulaşana kadar tedarik zinciri üzerinde izlenebilir.

Microscan Systems'ın satın alınması sayesinde, komponentler ve makineler de dahil olmak üzere bir üretim katındaki tüm nesneleri IoT ile birbirine sanal olarak bağlayarak üretim ekipmanları ve üretim hatlarının kontrolünü daha ileri düzeyde sağlamak için temel üretim pazarlarında kod okuma alanında güçlü bir çözüm sunuyoruz. Bu çözüm, farklı müşteri gereksinimlerini karşılayabilmek için üretim katlarına esnek otomasyon sağlıyor.

Omron Avrupa Pazar Müdürü Nico Hooiveld, "Microscan'in barkod okuyucu, akıllı kamera ve doğrulayıcı alanlarındaki 35 yılı aşkın deneyimini Omron'un endüstriyel otomasyon alanındaki uzmanlığıyla birleştirmek çok heyecan verici. Artık merkezi bir veri tabanı ve barkod okuyucularla doğrudan haberleşebilen dahili SQL'e sahip sınıfının en iyisi kontrolörler dahil olmak üzere, üretim hattına izlenebilirlik ve denetim çözümleri entegre etmek isteyen şirketlere tek noktadan çözüm sunabiliyoruz." diyor.

Görsel Denetim EMEA Ürün Pazarlama Müdürü Jan Nieswandt, "Yerel düzeyde, mevcut Microscan müşterileri ve iş ortakları alıştıkları kalite çözümlerine erişim sağlamaya devam edecek, bunlara ek olarak Omron'un kapsamlı satış ve destek ağı, müşterilerle etkileşim halinde olan yerel personel, ayrıca sensörler ve komponentlerden kontrolörler, endüstriyel robotlar ve emniyet cihazlarına kadar tek bir tedarikçiden alınabilen geniş ürün yelpazesi gibi imkanlardan yararlanacak." diyor.

Microscan çözümleri, Omron'un "innovative-Automation!" konseptini gerçekleştirebilmesi için önemli unsurlardan biri olan akıllı üretim alanlarını oluşturabilmesine katkıda bulunuyor. Bu şekilde dünyanın her yerindeki insanların ürünlerin gelişmiş emniyet ve güvenliğinden yararlanması için toplum içinde "nesnelerin bilgisi"nin dağıtılması ve bilgi alışverişinin yapılmasını destekliyoruz.

Jan Nieswandt, "Omron'un otomasyon çözümlerindeki kanıtlanmış yetkinlikleriyle en zorlu koşullarda bile kararlı okuma ve denetim performansı sağlayan Microscan donanım ve yazılım özelliklerini birleştirerek yeni ve kapsamlı çözümler geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." diyor. "Bu ortak geliştirmenin ilk sonucu olan, 1D/2D veya DPM kodlarında kod çözme alanında sınıfının en iyisi, otomotiv elektronik cihazları, gıda, emtia ve ilaç üreticileri için sağlam IP67 alüminyum kasaya sahip, V430-F kompakt otomatik odaklama özellikli barkod okuyucuyu gururla sunuyoruz." diye ekliyor.

Kalite kontrol ve denetim çözümlerimize göz atın.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin