Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Pano üreticileri G2RV-SR ile daha fazla kar ediyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Pano üreticileri G2RV-SR ile daha fazla kar ediyor

Mütevazı röle "başrolü üstleniyor"

Omron'un kısa süre önce piyasaya sunduğu yeni 6 mm elektromekanik röle G2RV-SR, popülerliği son derece yüksek olan standart ünitenin yerini alıyor. Ancak bu durumu basit bir yükseltme olarak tanımlamak haksızlık olur. Değer Tasarımı Ürünlerinin temelinde yer alan bu röle Pano Çözümü için geliştirildi ve Omron bu yeni ince röleyi zaman tasarrufu sağlayan bir dizi etkileyici özellikle tasarladı. Örneğin, yeni rölede kablolama süresini yarıdan fazla azaltan Push-in Plus teknolojisi; daha hızlı ve kolay tanı sağlayan özel test düğmesi; temas durumunun daha hızlı kontrol edilmesine yönelik şeffaf gövde ve mekanik göstergenin yanı sıra daha iyi iletkenlik için daha geniş temas yüzeyine sahip mekanik pim bulunuyor. Üstelik bunlar sadece başlangıç. Yeni G2RV–SR birçok diğer zaman tasarrufu sağlayan özelliğe sahip. Peki ama Omron bu kadar temel bir komponentte neden bu kadar çok yenilik gerçekleştirdi?

Amacımız pano üreticilerinin zaman tasarrufu yapmasına yardımcı olmak

Omron Avrupa Anahtarlama Komponentleri Ürün Pazarlama Müdürü Manuela Mazza konuyla ilgili şunları söylüyor: “Omron yıllardır dünyanın dört bir yanındaki pano üreticileriyle yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.” Mazza sözlerini şöyle sürdürüyor:. “Bu süreç boyunca pano üretim iş kolunun temel unsurlarını anlamanın yanı sıra karı optimize etme fırsatlarını belirleme şansına sahip olduk. İçinde bulunduğumuz yüksek rekabetçi dönemde pano montajı sırasında kazanılan her saniyenin kazanç anlamına geldiğinin farkındayız. Bu nedenle şimdi, mütevazı elektromanyetik röle dahil olmak üzere tüm pano komponentlerinin zaman tasarrufu sağlayan özelliklere sahip olmasına çok daha fazla önem veriyoruz.”

Hızlı montaj

Zaman tasarrufu sağlayan özelliklerin en etkileyicilerinden biri üst ve altta bulunan montaj kolları. G2RV-SR'yi monte etmek için iki kolu da kapalı duruma getirmeniz gerekiyor ancak şimdi röleyi sökmek için yalnızca bir kolu açmanız yetiyor ve bu durum montaj için gerekli süreyi yarı yarıya azaltıyor. Bu özellik ayrıca rölenin birçok seçenek sunacak şekilde baş aşağı monte edilebilmesini sağlıyor.

Daha iyi görünürlük

Tüm hareketli parçaların şimdi beyaz renkte olması ve karanlıkta daha kolay görülebilmeleri, montajı hızlandırmanın yanı sıra hataların önlenmesine yardımcı oluyor ve bakım gereksinimini azaltıyor.

Kablolama süresi yarıya iniyor

Bu röle ayrıca Omron tarafından geliştirilen Push-in Plus teknolojisini sunuyor. Bu özellik yalnızca kablolama süresini %60 oranında azaltmakla kalmıyor aynı zamanda vidalı terminallere göre çok daha güçlü ve titreşime daha dayanıklı bağlantı sayesinde güvenilirliği artırıyor.

%25 daha küçük

Yeni G2RV-SR'nin önceki modele göre daha küçük olması yeni işlevler eklemek için panoda daha fazla boş alan sağlıyor.

Daha akıllı devre kontrolü

Özel kilitlenebilir kol, devre süresi, çalışma onayı ve denetim süreci için gerekli süreyi azaltıyor. Koruyucu kapak ayrıca hatalı çalıştırmayı önlüyor.

Daha kolay etiketleme

Tüm kablolama kodlarınızın şimdi rölenin önünden görülebilir olması bakımı kolaylaştırıyor.

Ultra hızlı PLC bağlantısı

Tek ön PLC arayüz seçeneği (8 veya 16 kanal) ya da Push-in Plus teknolojisine sahip G/Ç Röle Terminali (16 kanal) bağlantı süresini daha da kısaltıyor.

“Ayrıntılara özen gösterme” geleneği yeniliklere de yansıyor

Omron ürünleri ve hizmetlerine aşina olanlar bu rölede tüm ayrıntılara özen gösterildiğini duyduklarında şaşırmayacaklar. Bu üniteler genellikle temel bileşenler olarak kabul edilse de, tesisin sorunsuz çalışmasında çok önemli bir rol oynarlar. Omron, 50 yılı aşkın bir süredir röle tasarlamakta ve üretmektedir ve dünyanın en büyük tek marka röle üreticisi konumuna ulaşmıştır. Bu rölelerin olağanüstü performansı, tasarım unsurlarının dikkatli şekilde ele alınmasının ve kalite unsuruna kesin bir kararlılıkla yaklaşılmasının sonucudur.

Omron bugün dünya çapında 7/24 zaman çerçevesiyle saniyede 25 röle satıyor. Bu satış, yılda 800 milyon röleye karşılık geliyor. Bu durumda şirketin temel iş kolunda mümkün olan en iyi röle teklifini sunmaya devam etmeye odaklanması şaşırtıcı görünmüyor. Şirket bu yaklaşımıyla dünyanın dört bir yanındaki pano üreticilerinin daha fazla kar etmesine yardımcı oluyor.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin