Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Otomatik makinelerin bakım masrafları önemli ölçüde azalıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Otomatik makinelerin bakım masrafları önemli ölçüde azalıyor

Yeni HMI uzaktan erişimi ve kontrolü ile.

NB Serisi artık VCN'ye, FTP'ye, CSV dosyalarını içe/dışa aktarmak için ek özelliklere ve uzaktan grafik nesneyi dinamik olarak değiştirme özelliklerine sahip

Omron, popüler HMI NB Serisini güçlü ve yeni uzaktan erişim ve kontrol özellikleriyle geliştiriyor. Bunun anlamı, artık işlem verilerini toplama sürecini ve makine paremetrelerini/reçetelerini değiştirme işlemini dünyanın her yerinden hiç olmadığı kadar hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilecek ve HMI ekranlarını kendi tercih ettiğiniz Android veya IOS cihazınızdan görüntüleyebileceksiniz. Omron Avrupa Ürün Pazarlama - Kompakt Otomasyon Ürünleri Müdürü Roberto Zenoni, "Bu, Omron'un daimi olarak NB Serisini destekleme ve geliştirmeye olan bağlılığının güçlü bir örneği olduğu gibi aynı zamanda gerçek anlamda geleceğe meydan okuyan bir HMI çözümünün de kanıtıdır," dedi.

Küresel bakım - tek bir merkez

Yeni eklenen uzaktan kontrol özellikleri, merkezi bakım mühendislerine yerel operatörün gördüğü her şeyi gösteriyor ve bu şekilde seyahat etmekle zaman harcamadan sorunları derhal çözebiliyorlar. Ayrıca HMI grafiklerini de makine işlemlerini bölmeden uzaktan güncelleyebiliyorlar. Bu yeni uzaktan erişim özellikleri halihazırda mevcut olan web tarayıcısı işlevselliklerine ek olup hızlı bakım, kolay güncelleme ve verimlilik artışı için daha fazla fırsat sunuyor.

Programlanması zahmetsiz

Özellik açısından zengin olan NB Serisi aynı zamanda paketleme, gıda, plastik ve tekstil gibi sanayilerdeki geniş bir yelpazeye dağılmış olan makinelerde zahmetsizce uygulama yaratmak için oldukça fazla çeşide sahip güçlü makrolarla geliyor. NB Serisi, Omron Kontrolörü NJ/NX ve CP/CJ için mükemmel bir partner olmasının yanı sıra Emniyet kontrolörü G9SP, İnverterler ve Sıcaklık Kontrolörlerine Seri ve Ethernet direkt bağlantı yoluyla bağlanır ve Omron dışı Cihazlarda çoklu protokol bağlantısına izin verir.

Göze hitap eder

Farklı durum ve önem derecelerini net bir şekilde belirten göz alıcı ekranlar yaratmak için çok sayıda farklı font ve renk seçeneği mevcuttur. Geniş görüş açılı yüksek parlaklığa sahip LED arka ışığı sayesinde ekranların okunması her zaman kolaydır. Ayrıca 3,5 inçten 10,1 inçe kadar geniş ekran boyutu yelpazesi mevcut olup bilgilerin hiçbir zaman iç içe geçmemesi ve okunabilirliğin kolay olması sağlanır.

Kullanımı zevkli

Ekran oluşturma süreci, çevrimdışı/çevrimiçi simülasyon gibi son derece esnek tasarım özellikleri ile makine üreticisi için kolay ve zevklidir. Bakım mühendisleri için ise, USB hafıza çubuğu desteği ve yeni eklenen uzaktan kontrol özellikleri ciddi anlamda zamandan tasarruf etmenizi ve mühendislerinizin en iyi verimlilikte çalışmalarını sağlar. Sorunsuz animasyon, esnek pencere kullanımı ve kapsamlı dil desteği ile NB Serisinin kullanımı makine operatörleri için de zevklidir.

Bunların hepsi geleceğe meydan okuyan bir HMI çözümüne katkı sağlıyor

"NB Serisi her zaman dünya çapındaki makine üreticilerinin tercihi olmuştur," diyor Zenoni. "Artık yeni eklenen uzaktan kontrol özellikleriyle birlikte bu çok yönlü ve kompakt HMI'lar üreticilere sizin makinelerinizi seçmeleri için yeni sebepler sunuyor. Ciddi anlamda azalan bakım masrafları ve en üst düzeyde verimlilik bunların arasında."

NB Serisi ile ilgili kılavuzları görüntülemek için buraya tıklayın.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin