Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, E3AS-HL Lazer Sensörü'nü Piyasaya Sundu

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, E3AS-HL Lazer Sensörü'nü Piyasaya Sundu

Yeni algılama teknolojisi zor hedefleri tespit eder ve karmaşık kurulum tasarımlarına yönelik ihtiyacı azaltır

OMRON, algılama kapasitesini önemli ölçüde geliştiren ve sektörde bir ilk olan*2 algılama teknolojisine sahip yeni E3AS-HL CMOS Lazer Sensörü'nü*1 piyasaya sürdü. Tespit edilmesi zor hedeflerin güvenilir bir şekilde algılanması, ekipmanları devreye almak için uzun süren kurulum tasarımına ve ayar işlemlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Konvansiyonel yansıtıcı fotoelektrik sensörlerle yapılan algılama işlemleri hedefin renginden, malzemesinden ve yüzeyinden etkilenir. Her hedefin sensör kurulumunu tasarlayıp ayarlamak için insan deneyimi ve becerisi gerekir. Bu sorun genellikle, karmaşık şekilli ve parlak yüzeyli çeşitli hedeflerin algılandığı otomotiv ve gıda sektörlerinde ortaya çıkar.

Yeni E3AS-HL CMOS Lazer Sensörü, yansıtıcı fotoelektrik sensörlerle algılanamayan hedefleri güvenilir bir şekilde algılayabilir. Sektörde bir ilk olan algılama algoritması, saniyede 10.000 kez yüksek hızda örnekleme yaparken OMRON'un benzersiz birikim işleme kabiliyeti, hedeften yansıyan en küçük ışık miktarını artırarak hassasiyeti iyileştirir. Üretim teknolojisi sayesinde, sensördeki alıcı lens konumu mikrometre*3 seviyesinde ayarlanarak hedefin rengi, malzemesi ve şekli güvenilir bir şekilde algılanabilir.

Bu teknolojiler, E3AS-HL Sensör'ün eğimli ve düzensiz şekilli parlak otomotiv parçalarının yanı sıra çok renkli, parlak yiyecek ve paketleri güvenilir bir şekilde algılamasını sağlar. Yansıtıcı fotoelektrik sensörlerin kullanıldığı yerlerde E3AS-HL Sensör kullanılabilir. Sensör ayrıca sensör kurulum konumu, açısı ve eşik değerlerini ayarlamak için gereken süreyi önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur.

Temel Özellikler:


1. Zor nesnelerin güvenilir bir şekilde algılanması, ekipman tasarımına olan ihtiyacı ve devreye alma süresini azaltır

e3as-hl banner complex-shaped sol

2. Ekipman tasarımının daha esnek olması, tasarım süresini azaltır

e3as-hl banner detection sol

3. Algılama yüzeyinde yer alan ve kirlenmeyi önleyen kaplama, zorlu çevre koşullarında bile kararlı çalışma sağlar (Patent Beklemede*4)

e3as antifouling coating banner sol

4. OLED ekran ve öğretme; kolay, hızlı ve optimum ayar imkanı sunar

e3as-hl banner features prod

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://industrial.omron.eu/en/products/e3as

(*1) CMOS lazer sensörü, bir tür yansıtıcı fotoelektrik sensördür. Üçgenleme prensibini kullanır ve bir lazer verici ile CMOS görüntü sensörü alıcısına sahiptir.

(*2) Sektörde bir ilk olan, FPGA donanımlı 1. Sınıf Lazer CMOS lazer sensörüdür. Eylül 2020 tarihli OMRON araştırmasına dayanır.

(*3) Mikrometre, milimetrenin binde biridir. 1 mikrometre = 0,001 milimetre

(*4) "Patent beklemede" ifadesi, OMRON'un Japonya'da bir patent başvurusunda bulunduğu; "Patentli" ifadesi ise OMRON'un Japonya'da bir patent aldığı anlamına gelir. (Ağustos 2019 itibarıyla)

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin