Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: FLOW Core 2.1 Filo Yönetimi Yazılımını Piyasaya Sürdü

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

FLOW Core 2.1 Filo Yönetimi Yazılımını Piyasaya Sürdü

Kurulum simülasyonuyla akıllı fabrika desteği ve veri analizi elde edilmesi verimliliği artırıyor

OMRON, mobil robotların kısa vadede devreye alınmasına olanak tanıyan Filo Operasyonları Çalışma Alanı (FLOW) Core 2.1 yazılımının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Mobil robotların bu şekilde devreye alınabilmesi veri analizi, simülasyon fonksiyonları ve birden fazla robot tipinin entegre kontrolü ile sağlanıyor.

Son yıllarda, üretim tesislerindeki iş gücü yetersizliğini azaltmak ve çalışanların ağır işlerden kurtarılmasını sağlamak amacıyla, tesis içi lojistiği verimli ve güvenli bir şekilde otomatik hale getirmek için mobil robotlar kullanılmaya başlandı. Robotların malzeme taşımadan işleme ve ürün sevkiyatına kadar farklı yük kapasitelerini ve boyutları kontrol edebilmesine duyulan ihtiyaç da giderek artmaktadır. Bununla birlikte, şirketler genellikle sistemi üretim alanına kurmadan önce sistemin ve tasarımın etkinliğini doğrulayacak doğru bilgi ve beceriye sahip uzmanları bulmakta zorlanmaktadır.

OMRON'un FLOW Core 2.1 yazılımı, mobil robotların gerçek kurulumundan önce kurulum verimliliğini ve sorunlarını ortaya çıkarır. Filo simülasyon fonksiyonu sayesinde devreye alma hızlıdır. Ayrıca, farklı yük kapasiteleri olan birden fazla mobil robot türünün entegre kontrolünü sağlayarak her tip için bir sistem oluşturma karmaşıklığını ortadan kaldırır. Sistem kurulduktan sonra bile hareket verilerini toplamak ve darboğazları tespit etmek kolaydır. Bu da sistemin etkileri ile kurulum sırasında hedeflenen etkiler arasındaki boşluğu görselleştirmeyi ve hareket verimliliğini artırmayı mümkün kılar. Böylece, mobil robotun ayar ve doğrulama süresi kısalır ve kullanıcının taşıma otomasyonunun etkilerini anında gözlemlemesini sağlayarak üretim sektöründe akıllı fabrikalara geçişi destekler. Bu işlevler, mevcut yazılım FLOW Core 2.1'e güncellenerek halihazırda kurulu olan mobil robotlarla da kullanılabilir.

OMRON Avrupa'da Avrupa Mobil Robotlar Ürün Pazarlama Müdürü Miguel Garcés şöyle diyor: "OMRON, üretim alanında sürekli olarak inovasyona öncülük ediyor. Kendi fabrikalarımızdan ve müşteri tesislerimizden edindiğimiz bilgileri mobil robotlarımızı ve filo yönetim yazılımımızı bir arada geliştirirken kullanıyoruz. İnsanları basit, monoton ve ağır işlerden kurtarıp daha yaratıcı çalışmalara katılmalarını sağlayarak üretim yeniliğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

Yeni Genişletilmiş Yazılımın Ana Özellikleri

1. Hareket verilerini görselleştirme ve analiz fonksiyonları (FLOW iQ)

FLOW iQ, hareket sonuçlarına göre ısı haritaları (otonom aktarım robotlarının durduğu yerler), yol haritaları (otomatik aktarım robotlarının hareket ettiği yerler) ve robot kullanım oranları (etkinlik analizi) gibi bilgileri görselleştirir. FLOW iQ, karmaşık filoların sorunlarını gidermeyi kolaylaştırır ve sürekli geliştirmeyi destekler.

2. Filo simülasyonu fonksiyonu

Robotları dağıtmadan dijital alanda, otonom taşıma robotları filosunun iş akışını ve hareket hacmini simüle edin (birden fazla mobil robotu bir arada kontrol etme özelliği). Böylece olası darboğazlar tespit edilebilir, uygulama süresi kısaltılabilir ve iş akışları optimize edilebilir.

3. Birden Çok Modelde Entegre Filo Kontrolü Fonksiyonu (MobilePlanner6)

Müşterilerin farklı boyutlarla ve yük kapasitelerinde bir arada çalışan filoları kolayca oluşturmalarına ve entegre bir şekilde kontrol ederek üretim verimliliğini artırmalarına olanak tanır.

Daha fazla bilgi için lütfen industrial.omron.com.tr/mobilerobots 

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin