Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: 250 kg yük kapasiteli yeni LD-250 mobil robot

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

250 kg yük kapasiteli yeni LD-250 mobil robot

Farklı mobil robot türlerini tek bir sistem üzerinden kontrol eden sektörün ilk çözümü.

Omron'un yeni LD-250 mobil robotu 250 kg yük taşıyabilir. Ayrıca LD mobil robot serimize eklenen en güçlü ve en yeni üründür.

Sektördeki farklı yük kapasiteli birden çok mobil robotu tek sistem üzerinden kontrol etmeyi sağlayan ilk çözüm olan Fleet Manager ile birlikte bu ürün, daha esnek ve optimize otonom malzeme taşıma sistemi elde edilmesine katkıda bulunacak.

Yeni LD-250, şanzıman blokları ve hacimli paketleme malzemeleri gibi büyük otomobil bileşenlerini taşımak için kullanılabilir. Otonom malzeme taşıma sistemini optimize etmek için sektörde bir ilk olan Fleet Manager, farklı yük kapasitesi ve özelliklere sahip olabilecek 100 adede kadar Omron mobil robotu trafik yönetimi, pil yönetimi ve araç navigasyonu işlemlerini gerçekleştirerek kontrol edebilir.

Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg
  • Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    The new LD-250 mobile robot from Omron can handle a payload of 250kg and is the strongest and newest addition to our LD series of mobile robots. Together with the Fleet Manager, which for the first time in the industry enables the control of multiple mobile robots with different payloads through one system, it will help realize a more flexible and optimized autonomous material transport system.

    02:37

Yeni LD-250'nin öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlardır:

Daha Yüksek Yük Kapasitesi ve Daha Sağlam Yapı: 250 kg'lık yük kapasitesi ile LD-250, LD mobil robot serimize eklenen etkileyici bir üründür.

LD-250, istenmeyen dış darbelere ve daha zorlu görevlere dayanabilecek sağlam metal yüzeylerle üretilmiştir. Örneğin otomotiv sektöründe şanzıman blokları, koltuklar veya kablo demetleri gibi büyük parçalarla yiyecek ve emtia sektöründeki hacimli paketleme malzemelerini taşımak için uygundur.

Üst Düzey Karma Filo Yapısı: Sektör lideri Fleet Manager ile kullanıcılar yeni LD-250 dahil olmak üzere 100 robota kadar çeşitlilik gösteren mobil robot filolarını kolayca yönetebilirler. Robotlar, uyumluluk veya performans konusunda endişelenmeden aynı sistem üzerinden kontrol edilebilir.

ld-250 311019 6991x d sol

Daha Hızlı Yatırım Getirisi: LD-250, müşterilerin mobil robota daha fazla yükleme yapmasını sağlayarak daha ağır partilerle daha az yolculuk yapmasını ve yatırım getirisini artırmasına olanak tanır. Müşteriler, mümkün olan en verimli ve esnek malzeme taşıma sistemini oluşturmak için LD modellerini birleştirebilir ve eşleştirebilirler.

Özelleştirilebilir: LD serisi, endüstriyel ortamlar için en özelleştirilebilir mobil çözümü sunar. LD-250, müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bir çözüm oluşturmak için konveyör üstleri, kurye sistemleri ve adaptif malzeme taşıma mekanikleriyle kolayca özelleştirilebilir. LD-250 aynı zamanda Omron'un mobil robot filolarını HAPS*1, yan lazerler ve Acuity*2 görsel denetim lokalizasyonu gibi performans artıran aksesuarlarla özelleştirme imkanından da yararlanır.

LD-250 ve Omron TM Kolaboratif Robotların entegrasyonu, malzeme taşımanın yanı sıra, işleme görevlerini gerçekleştirebilen ağır hizmet tipi "mobil manipülatörler" için de yeni bir pazar oluşturacaktır.

Yeni LD-250 artık dünya çapındaki satış ofislerimizden edinilebilir.

*1 HAPS: Yüksek Hassasiyete Sahip Konumlandırma Sistemi

*2 Acuity: Patentli Acuity teknolojisi, mobil robotun sık değişen ortamlara uyum sağlamasına yardımcı olan ek bir "lokalizasyon" yöntemi sağlar.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin