Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, V440-F Serisi Ultra Kompakt, Yüksek Çözünürlüklü, Ağa Bağlı Kod Okuyucuyu Piyasaya Sürdü

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, V440-F Serisi Ultra Kompakt, Yüksek Çözünürlüklü, Ağa Bağlı Kod Okuyucuyu Piyasaya Sürdü

OMRON, MicroHAWK serisini V440-F ile genişletiyor; bu ürün geniş bir alanda birden fazla kodu okumanın yanı sıra daha uzun mesafelerdeki küçük barkodlu uygulamalar için ideal olan okuma kapasitesi de sunuyor.

OMRON, üreticilerin en küçük kodları yüksek hacimde ve yüksek hızda okumalarına, tedarik zincirini güvence altına alma ve OEE'yi en üst düzeye çıkarma gibi izlenebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yeni V440-F barkod okuyucunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Kompakt V440-F Serisi, her ikisi de 2017 yılında OMRON grubuna katılan OMRON MICROSCAN SYSTEMS'in gelişmiş kod okuyucu teknolojisi ile OMRON SENTECH'in görüntü yakalama teknolojisini birleştirerek yüksek doğruluk ve konfigürasyon esnekliği sağlar.

V440-F, görüş alanı içinde birden fazla barkodlu ürünün bulunduğu uygulamalar için düzinelerce küçük barkodu aynı anda okuyan, yüksek çözünürlüklü, sahada yapılandırılabilen bir barkod okuyucudur. Bu son derece esnek ve kompakt kod okuyucu, aynı zamanda uzun mesafelerden okuma yapmak veya geniş bir alanda ya da yüksek hızda hareket eden parçalar üzerinde birden fazla kod bulmak için konfigüre edilebilir. Bu konfigürasyon seçenekleri, ürünü paketleme sırasında veya kod okuyucunun operatörün çalışma alanının dışında bulunduğu bir montaj işlemi sırasında bir veya daha fazla kodu okumayı ideal hale getirir.

Sezgisel ve kanıtlanmış WebLink kullanıcı arayüzü, kullanıma hazır kolay konfigürasyon ve uygulama ayarlaması sağlarken, gelişmiş kod çözme algoritmaları, yüzey türünden (şeffaf ve yansıtıcı yüzeyler dahil) bağımsız olarak sağlam okuma performansı sağlamaya yardımcı olur. Ethernet Üzerinden Güç (PoE) ve EtherNet/IP ve PROFINET aracılığıyla otomasyon sistemlerine bağlantı ve otomasyon ağlarına güvenilir bağlantı sağlar.

Yeni barkod okuyucunun temel özellikleri arasında 5 MP çözünürlüklü Global Shutter sensörü, saniyede 35 kare görüntü yakalama hızını destekleyen çift çekirdekli işlemci ve geniş alan, uzun mesafe, Makro ve Telesentrik lenslerin kullanımına olanak sağlayan C-Mount lens seçenekleri yer alıyor. Çeşitli kablolar ve braketlerle birlikte koaksiyel spot ve halka ışık kitleri, eksiksiz bir kod okuma sisteminin kurulumunu kolaylaştırır. 1000BASE-T, IEEE 802.3 iletişimini kullanan PoE, EIP ve PROFINET bağlantısı, güvenilir, kullanıcı dostu veri entegrasyonu sağlarken, sıralı çıktıya sahip "matris modu", aynı anda okunan yüzlerce barkodun esnek organizasyonunu destekler.

V440-F için hedef uygulamalar, geniş bir görüş alanının gerekli olduğu tüm üretim, lojistik, paketleme veya montaj uygulamalarıdır.

Daha fazla bilgi için web adresini ziyaret edebilirsiniz: Ident systems

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin