Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, gelişmiş makine durum analizi için NX-HTC sıcaklık kontrolörünü piyasaya sürüyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Gelişmiş makine durum analizi için OMRON NX-HTC sıcaklık kontrolörü ile tanışın

Endüstriyel otomasyon çözümlerinin lider sağlayıcısı OMRON, yeni NX-HTC sıcaklık kontrolörünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu 30 mm genişliğindeki kontrolör, insan müdahalesine gerek kalmadan optimum ve otomatik kontrol sağlamak üzere tasarlandı. Çevre dostu paketleme malzemelerinin sızdırmazlığı ve yenilikçi yarı iletken yonga üretimi gibi uygulamalar için idealdir.

Üretim ve paketleme uygulamalarında sıcaklık kontrolü; ürün kalitesinin sağlanması, proseslerin optimize edilmesi, termal stresin yönetilmesi ve tutarlılık ile yeniden üretilebilirliğin korunması açısından kritik bir rol oynar. Makine montajındaki anormallikler, maliyetli duruş sürelerine ve sorunların tespit edilmesi ve düzeltilmesi için uzun süre harcanmasına neden olabilir. NX-HTC sıcaklık kontrolörü ile OMRON bu tür anormallikleri önlemeyi ve sorun giderme için harcanan saatleri önemli ölçüde azaltmayı amaçlamaktadır.

NX-HTC, kullanıcıların sıcaklık eğilimlerini doğru bir şekilde yakalayıp analiz etmesini sağlayan benzersiz bir sıcaklık dalga biçimi dijitalleştirme fonksiyonuna sahiptir. Bu fonksiyon ısıtıcının bozulması, sensörün yanlış yerleştirilmesi veya mühürleme çubuğu yüzeylerine toz yapışması gibi alışılmadık ekipman koşullarının erken belirtilerini tespit ederek daha akıllı bakım planlamasını kolaylaştırır.

0,01°C'lik etkileyici çözünürlük sayesinde NX-HTC sıcaklık kontrolörü, yüksek sıcaklık senaryolarında bile yüksek hassasiyetli sıcaklık kontrolü sağlar. Ayrıca kapsamlı ısıtma ve soğutma kontrolü özellikleri ile yüksek arıza alarmı (HBA) desteği sağlar. Dahası NX-HTC, bekleme sürelerini proaktif olarak %80'e kadar azaltan bir ön artırma fonksiyonuyla donatılmıştır. Bu özellik makinenin hemen durmasını sağlar ve makine hareketi ile senkronize olarak gelen sıcaklık düşüşlerini önceden dengeleyerek üretim verimliliğini en üst düzeye çıkarır.

4 ve 8 döngülü modellerde sunulan NX-HTC, kompakt 30 mm genişliğinde çok noktalı kontrol sağlar ve ünite başına 4 kanala sahip önceki NX-TC modelinden %40 daha az yer kaplar. Bu kompakt tasarım, alan kullanımını optimize eder ve kurulumu basitleştirir.

NX-HTC, çok çeşitli sensörlerin ölçümüne olanak sağlayan evrensel girişi destekler. Kızılötesi olanlar da dahil olmak üzere 12 tip termokupl, Pt100 ve akım/gerilim lineer sensörleriyle uyumludur. Ayrıca NX-HTC'de kurulum işlemini kolaylaştıran ve kablo karmaşıklığını azaltan ultra kompakt arayüz kablolama sistemi bulunur.

NX-HTC sıcaklık kontrolörü hakkında daha fazla bilgi edinmek için ürün web sitesini ziyaret edin

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin