Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON ve AWL-Techniek cobot kaynak hücresini piyasaya sürüyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON ve AWL-Techniek cobot kaynak hücresini piyasaya sürüyor

Endüstriyel otomasyon uzmanı OMRON ve yüksek teknolojili makine üreticisi AWL, esnek cobot kaynak hücresi Qube'u piyasaya sunmak üzere güçlerini birleştirdi. Bu hücre, şirketlerin küçük partilerin kaynağını otomatikleştirmelerini ve yeni ürünleri kullanıma sunmalarını kolaylaştırıyor, ayrıca insanlarla makinelerin birlikte güvenli şekilde çalışabilmesini sağlıyor.

Cobot kaynak hücresi, robot kaynak hücresine benzer. Robot kaynak hücresi; dört duvar arasında kaynak torcu, iki çalışma tarafı olan döner tabla ve kaynak dumanını gidermek için çıkarma ünitesine sahip bir robottur. Ancak cobot kaynak hücresinde iki önemli farklılık vardır: Manuel döner tablanın entegrasyonu ve kaynak işleminin OMRON'un kolaboratif robotu (cobot) tarafından gerçekleştirilmesi.

Cobotun hızlı ve basit programlaması sayesinde robot programcılarına gerek yoktur. Bunun yerine, sertifikalı bir manuel kaynakçı cobotu eğitebilir ve programlayabilir. Bir üretim işçisi üretim sürecinin geri kalanını güvenli bir şekilde yürütebilir, böylece kaynak uzmanı da bilgilerini bir sonraki ürüne uygulayabilir. Dolayısıyla makine, hızla değişen ürün çeşitlerinin kaynaklanmasında aynı hücrenin kullanılması için son derece uygundur.

AWL İş Geliştirme Uzmanı Thomas Modderkolk şöyle diyor: "Nitelikli kaynak personeli sayısının giderek azaldığı bu dönemde, cobot kaynak hücresi özellikle küçük üretim şirketleri için idealdir. Akıllı sistem entegrasyonu sayesinde AWL, üretim sürecini daha verimli hale getiriyor."

OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell
  • OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell

    OMRON and AWL-Techniek launch a cobot welding cell

    With the increasing scarcity of qualified welding personnel, the cobot welding cell is ideal, especially for smaller production companies. With smart system integration, AWL helps to make the production process more efficient. The strength of people lies in creativity, while the power of machines lies in repetitive work. OMRON offers automation solutions, such as its cobots, that empower both people and machines. Combining the knowledge and skills of the two companies has resulted in a product that can meet the needs of the customer in all areas. While AWL has expertise in the field of process improvement, OMRON’s strength is at the component level. Together we can offer a powerful and unique cobot welding cell that boosts customer productivity, increases safety and makes employees more efficient.

    02:01

İş birliğinin gücü

OMRON Benelüks İnovasyon Müdürü Stephan Pruiksma şunları ekliyor: "İnsanların gücü yaratıcılığa dayanır, makinelerin gücü ise tekrarlanan işlere dayanır. OMRON, hem insanları hem de makineleri güçlendiren cobot gibi otomasyon çözümleri sunuyor."

Pruiksma şöyle devam ediyor: "Her iki şirketimizin bilgi ve becerileri bir araya getirilerek tüm alanlarda müşterinin ihtiyaçlarını karşılayabilen bir ürün elde edildi. AWL süreç iyileştirme alanında uzmanlığa sahip, OMRON ise komponent seviyesinde güçlüdür. İş birliği yaparak müşteri verimliliğini iyileştiren, emniyeti artıran ve çalışanları daha verimli hale getiren güçlü ve benzersiz bir cobot kaynak hücresi sunabiliyoruz."

Qube hakkında daha fazla bilgi.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin