Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, Sürdürülebilirlik Alanında EcoVadis'ten Altın Derecesi Aldı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, Sürdürülebilirlik Alanında EcoVadis'ten Altın Derecesi Aldı

OMRON Corporation, EcoVadis tarafından yıllık sürdürülebilirlik değerlendirmesi sonrasında Altın Derecesine layık görüldü. Altın Derecesine layık görülen bir puan, şirketin sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendirilen tüm işletmeler arasında ilk %5'lik dilimde olduğu anlamına gelir.

Değerlendirme, dünya çapında 160 ülkeyi ve 200 iş kategorisini kapsayan ve binlerce dış kaynağa dayanan (STK'lar, sendikalar, uluslararası kuruluşlar, yerel yönetimler ve denetleme kuruluşları dahil) benzersiz CSR değerlendirme yöntemini kullanarak 85.000'den fazla kuruluşu ve işletmeyi değerlendiren bir ortak sürdürülebilirlik platformunun bağımsız ve güvenilir sağlayıcısı EcoVadis tarafından gerçekleştirilir. Bir şirketin CSR faaliyetleri dört alanda kapsamlı bir şekilde değerlendirilir: Çevre, Çalışma Uygulamaları ve İnsan Hakları, Etik ve Sürdürülebilir Tedarik.

OMRON, Çalışma Uygulamaları ve İnsan Hakları ile Sürdürülebilir Tedarik alanlarında yüksek puanlar almaya devam ederek dereceye girdi. Çalışma Uygulamaları ve İnsan Hakları alanında OMRON çeşitlilik, taciz, çocuk işçiliği, zorla çalıştırma ve insan kaçakçılığı politikalarının yanı sıra eşit maaş teşvik etme, çalışan memnuniyeti anketleri yapma ve diğer çabalara ilişkin politikaları sayesinde aynı sektördeki işletmelerin ilk %2'sinde yer alan bir puan elde etti.

Dahası, OMRON Sürdürülebilir Tedarik alanında çatışma kaynakları ve sürdürülebilir malzeme tedarikinin yanı sıra tedarik zincirinde risk tanımlama ve risk azaltma girişimleri ile ilgili politikaları için de yüksek puanlar kazandı.

Gelişmiş derece Karbon Yönetimi Puanı

OMRON, bu yıl İklim Değişikliğine odaklanmak için yeni ortaya çıkarılan Karbon Yönetimi Puanı alanında ilk kez değerlendirildi. Sonuç "Gelişmiş" derecesi oldu.

OMRON, kapsamlı bir sera gazı yönetim sistemi sunan, küresel standartlara uygun raporlar hazırlayan ve üçüncü taraf veri doğrulaması gerçekleştiren bir şirket olarak tanındı.

OMRON; Çevre, Çalışma Uygulamaları ve İnsan Hakları, Etik ve Sürdürülebilir Tedarik gibi alanlarda çeşitli paydaşların beklentilerine yönelik sorunları çözerek kurumsal değerini sürdürülebilir bir şekilde artırmaya çalışmaya devam edecektir.

OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri Hakkında

OMRON, önemli sürdürülebilirlik konularına yönelik iki temel odak noktası belirledi ve bu konuları çözmeyi hedefliyor. Bu konular, önemli etki alanlarındaki işletmeler aracılığıyla çözülebilecek sosyal sorunlar ve paydaşların beklentilerine ve iş altyapısını güçlendirmeye yönelik sorunlardır.

OMRON Endüstriyel Otomasyon Avrupa Kalite ve Çevre Departmanı üyesi Eleonora Denna: "Çevre, sosyal ve kurumsal (ESG) alanlarındaki değerlendirmeler müşterilerimiz için yeni revize edilmiş yeterlilik programlarında kilit önem taşır. EcoVadis mükemmel bir iş destekçisidir ve ortak değerlerimizi de açıkça göstermektedir. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ürünlerimizin kullanım döngülerinin sonunda doğru şekilde işlem gördüklerinden emin olmak için geri alma planları ile ayrımcılık ve tacizi önlemek amacıyla çeşitli insan kaynakları girişimleri de dahil olmak üzere hem çevresel hem de sosyal açılardan EcoVadis değerlendirmelerine doğrudan katkıda bulunuyoruz," dedi.

OMRON'UN sürdürülebilirlik girişimleriyle ilgili ayrıntılar indirilebilir Entegre Rapor'da görüntülenebilir 

OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri hakkında daha fazla bilgi edinin

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin