Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, sürdürülebilirlik alanında EcoVadis'ten Platinum derecesi aldı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, sürdürülebilirlik alanında EcoVadis'ten Platinum derecesi aldı

OMRON'un en iyi ödül olan EcoVadis Platinum derecesine layık görülmesi, şirketin sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendirilen tüm işletmeler arasında ilk %1'lik dilimde olduğu anlamına gelir.

OMRON, EcoVadis'in sürdürülebilirlik değerlendirmesi sonucunda Platinum derecesi aldı. En iyi ödül olan Platinum derecesini kazandıran bu puanla şirket, sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendirilen tüm işletmeler arasında ilk %1'lik dilime girdi. OMRON, bu uluslararası takdiri, 2020 mali yılından sonra ikinci kez almaktadır.

Bu değerlendirme, dünya çapında 175 ülkeyi ve 200 iş kategorisini kapsayan ve binlerce dış kaynağa dayanan (STK'ler, sendikalar, uluslararası kuruluşlar, yerel yönetimler ve denetleme kuruluşları dahil) benzersiz CSR değerlendirme yöntemini kullanarak 100.000'den fazla kuruluşu ve işletmeyi değerlendiren bir ortak sürdürülebilirlik platformunun bağımsız ve güvenilir sağlayıcısı EcoVadis tarafından gerçekleştirilmiştir. Bir şirketin CSR faaliyetleri dört alanda kapsamlı bir şekilde değerlendirilir: Çevre, Çalışma ve İnsan Hakları, Etik ve Sürdürülebilir Tedarik.

OMRON, Etik puanını önemli ölçüde iyileştirirken Çevre ve Sürdürülebilir Tedarik alanlarında ise yüksek puanlarını koruyarak şu anda sahip olduğu dereceyi kazandı. Çevre alanında OMRON, Nisan 2022'de başlatılan uzun vadeli Geleceği Şekillendirme 2030 (SF2030) vizyonunda ortaya konan önemli sürdürülebilirlik sorunları ve Bilim Temelli Hedefler Girişimi (SBTi*) ulusal organizasyon sertifikasıyla bağlantılı olan Orta Vadeli Yönetim Planı "SF 1. Aşama" kapsamında çevre hedefleri belirleme konusunda aynı sektördeki işletmeler arasında ilk %1'lik dilime yerleşti. OMRON, Sürdürülebilir Tedarik alanında tedarik zinciri içindeki çeşitliliği destekleme girişimi nedeniyle takdir edildi ve elde ettiği puanla aynı sektördeki işletmeler arasında ilk %2'lik dilimde yer aldı. Etik alanında, çalışan eğitimindeki de dahil olmak üzere etik ile ilgili temel performans göstergelerini (KPI'lar) bildirdiği için daha yüksek bir puan kazandı.

SF2030 kapsamında OMRON, işletmesi aracılığıyla sosyal ve ekonomik değer yaratarak kurumsal değerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlamaktadır. OMRON, toplumun gelişimini ve şirketteki iş büyümesini sürdürmek amacıyla müşterilerin, tedarikçilerin ve diğer paydaşların beklentilerini karşılamak için dört temanın tümünde sosyal sorunları çözmeye yönelik çalışmaya devam edecektir.

*SBTi (Bilim Temelli Hedefler Girişimi): Bilimsel kanıtlara dayanarak orta ve uzun vadeli sera gazı azaltma hedeflerinin belirlenmesini öneren uluslararası bir girişim.

OMRON'un uzun vadeli vizyon ve sürdürülebilirlik girişimleri hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen Entegre Raporlarımıza bakın.

OMRON'un sürdürülebilirlik girişimleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin