Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, üstün sürdürülebilirlik performansı için üçüncü kez EcoVadis Platinum Derecesine layık görüldü

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, üstün sürdürülebilirlik performansı için üçüncü kez EcoVadis Platinum Derecesine layık görüldü

OMRON, EcoVadis'in prestijli Platinum derecesini alarak sürdürülebilirlik performansı açısından değerlendirilen tüm işletmelerin ilk %1'ine ulaştı. Böylece, OMRON bu uluslararası takdiri üçüncü kez almış oldu.

OMRON'un Çevre, Çalışma ve İnsan Hakları, Sürdürülebilir Tedarik ve Etik olmak üzere dört temel alandaki olağanüstü performansı, 2023 Platinum sertifikasına katkıda bulunmuştur.

  • Çevre: OMRON, Japonya'da EP100'e katılan ilk üretim şirketi olarak tanınmıştır. Tüm üretim tesisleri ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG'ler) yolunda kaydedilen ilerleme hakkında haberleşme için ISO 14001 sertifikasını almış ve Bilim Temelli Hedefler Girişimi1 (SBTi*) tarafından sertifikalandırılmıştır.
  • Çalışma ve İnsan Hakları: OMRON'un çeşitlilik, özsermaye ve dahil etme (Ç, Ö ve D) üzerine insan hakları politikası; olası çocuk işçiliği, zorla çalıştırma ve/veya insan ticaretini tanımlayan etki değerlendirmeleri; OMRON'un uzun vadeli Geleceği Şekillendirme 2030 (SF2030) vizyonunun ilk aşamasının (2022 - 2024 Mali Yılı) bir parçası olarak çalışma ve insan hakları sorunları hakkında kapsamlı raporlama.
  • Sürdürülebilir Tedarik: Sürdürülebilir tedarik alanında çalışanlar için eğitim ve CSR tarafından değerlendirilen tedarikçi yüzdesini açıklama.
  • Etik: Rekabete aykırı uygulamaları önlemek, bilgi güvenliği risk değerlendirmeleri yapmak ve bilgi güvenliği ihlallerini önleme amaçlı kontrol prosedürlerini denetlemek için eğitim düzenleme.

OMRON Corporation'ın Sürdürülebilirlik Ofisi Kıdemli Genel Müdürü Yue Liu, "En büyük ve en güvenilir sürdürülebilirlik endekslerinden biri tarafından sürdürülebilirliğe yönelik çabalarımızla takdir edilmemiz onur verici. SF2030 stratejimiz, ESG hedef ve ölçümlerinde lider olarak OMRON'un itibarına aktif olarak katkıda bulunmaktadır. Yaşamları iyileştirmeyi ve daha iyi bir topluma katkıda bulunmayı amaçlayan OMRON İlkelerimizle uyumlu olan iddialı ESG hedeflerimiz, birlikte daha iyi bir dünya yaratma yolculuğumuzda tüm paydaşlarla bağlantı kurmamız için bize ilham veriyor."

*SBTi (Bilim Temelli Hedefler Girişimi): Bilimsel kanıtlara dayanarak orta ve uzun vadeli sera gazı azaltma hedeflerinin belirlenmesini öneren uluslararası bir girişim.

OMRON'un Sürdürülebilir bir Geleceğe Katkısı

OMRON, faaliyet alanında sürdürülebilir bir gelecek vizyonunu bütünsel olarak benimseme ve bunu iş faaliyetleri aracılığıyla sosyal değer yaratarak ve toplumun gelişimine katkıda bulunarak uygulama konusunda kendinden son derece emindir. Bu, OMRON'un dünya çapındaki diğer birçok ESG değerlendirme kurumu tarafından takdir edilmesinde de görülmektedir. OMRON, insanları otomasyon yoluyla güçlendirerek sağlıklı, karbon bakımından nötr ve kapsayıcı şekilde dijitalleşmiş bir toplum oluşturmaya çalışır.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin