Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, otomasyon portföyünü yenilikçi Endüstriyel Parça Besleyici (iPF) ile genişletiyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, otomasyon portföyünü yenilikçi Endüstriyel Parça Besleyici (iPF) ile genişletiyor

Besleme sistemi, robotlar, görsel denetim ve yazılımı bir araya getiren bu çözüm tasarım ve devreye alma süresini %70 azaltıyor

Endüstriyel otomasyon çözümlerinde bir dünya lideri olan OMRON, geniş robot çözümleri portföyüne en yeni eklentisi olan Endüstriyel Parça Besleyiciyi (iPF) duyurdu. Toplu komponentlerin verimli şekilde dağıtılması için özellikle tasarlanan iPF, çeşitli sektörlerde montaj, paketleme, sıralama ve denetim gibi üretim süreçlerini kolaylaştırır.

OMRON, iPF'yi OMRON SCARA ve mafsallı robotların yanı sıra görsel denetim sistemleri ve yazılımlarıyla sorunsuzca entegre ederek tasarım ve devreye alma süresini %70 gibi etkileyici bir oranda azaltan kapsamlı bir hepsi bir arada çözüm sunar. Çözümün tamamı tek bir yazılım platformu üzerinden kontrol edilebilir.

iPF, üretim hattında esnekliği, hızı ve hassasiyeti artırırken, hızlı ürün değişimi için zemin alanı kullanımını ve döngü süresini azaltır. Gelişmiş 3 eksenli teknolojisi sayesinde iPF sistemi, parçaları her yönde hızla hareket ettirir, köşelerde ve kenarlarda birikmeyi ortadan kaldırır, parça devridaimini önler ve hassas frekans ve genlik kontrolüyle hassas komponentleri sorunsuzca işler. Bu teknoloji; yapılandırılmış, oluklu veya delikli platformlarda bile optimum verimlilik sağlar.

iPF serisi, farklı komponent boyutlarına göre tasarlanan üç modelden oluşur:

  • iPF-240; elektronik komponentler, sigortalar, vidalar, bağlantı elemanları ve pullar dahil olmak üzere 5 ila 40 milimetrelik küçük düz veya kübik komponentler için idealdir.
  • iPF-380 besleyici, 15 ile 60 milimetre arası komponentlere uyar ve bu sayede karmaşık bağlantı elemanları, büyük hacimli parçalar ve bağlantılar için uygundur.
  • iPF-530, 30 ve 150 milimetre arasındaki büyük karmaşık gövdeler ve rulmanlar gibi daha büyük komponentlere uyum sağlar.

iPF çözümünün önemli avantajları arasında şunlar yer alır:

  • Esneklik: Endüstriyel parça besleyici serisi, karmaşık geometrilere veya hassas yüzeylere sahip komponentler de dahil olmak üzere çok çeşitli parçalara uyum sağlayabilir.
  • Verimli parça ayırma: Gelişmiş titreşim teknolojisiyle besleyici serisi, parçaları verimli şekilde ayırıp kontrollü şekilde sunarak sıkışma, dolaşma veya yanlış hizalama riskini en aza indirir.
  • Hızlı değişim: iPF besleyiciler, farklı parçalar arasında hızlı ve kolay değişim sağlar.
  • Hassas kontrol: iPF besleyiciler, parça besleme üzerinde hassas kontrol sağlayarak doğru konumlandırma ve hizalamaya olanak tanır.
  • Ölçeklenebilirlik: İster küçük ölçekli bir operasyon ister büyük ölçekli bir üretim tesisi olsun, besleyici serisinin ölçeği belirli üretim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde büyütülebilir veya küçültülebilir.
OMRON'un Endüstriyel Parça Besleyicisi (iPF) hakkında daha fazla bilgi.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin