Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON Endüstriyel Otomasyon Dünya Başkanı Yutaka Miyanaga Türkiye’ye Geldi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON Endüstriyel Otomasyon Dünya Başkanı Yutaka Miyanaga Türkiye’ye Geldi

OMRON'un Endüstriyel Otomasyon Dünya Başkanı Yutaka Miyanaga, son dönemde gösterdiği başarılı çalışmaları neticesinde yüksek büyüme rakamlarıyla dikkat çeken OMRON Türkiye ekibi ile İstanbul ofisinde bir araya geldi. Ziyaretinde kendisine OMRON Avrupa CEO'su Hiroyuki Usui ve OMRON Avrupa Gelişmekte Olan Ülkeler Genel Müdürü Alexander Myagkov de eşlik etti.

OMRON Türkiye ekibiyle bir araya geldiği toplantıda çalışanların sorularını tek tek cevaplayan Miyanaga, ekibe OMRON Corporation Başkan ve CEO’su Yoshihito Yamada’nın, Türkiye’deki başarılı çalışmalarına ithafen ilgili herkese gösterdikleri katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiği mesajını paylaştı.

OMRON’un “Yaşamları geliştirmek, daha iyi bir topluma katkıda bulunmak” ve “Otomasyon yoluyla inovasyon” vizyonuna değinen Miyanaga, aynı zamanda yaratıcı ekibinin başında da olduğu OMRON’un VG2020 global stratejisi dahilinde müşteri ve çözüm odaklı çalışmalarının bir sonucu olarak Endüstriyel Otomasyon alanında da birçok geliştirme yapıldığını ve bu anlamda i-Automation konseptinin bu stratejinin bir yansıması olduğunu söyledi.

Üretim tesisi yatırımı için birçok bileşenin ve risklerin detaylıca düşünülmesi gerektiğine değinirken, bir gün Türkiye’de bir üretim tesisinin olabileceğinin OMRON için bir opsiyon olduğunu belirten Yutaka Miyanaga, Türkiye ekibinden gelen soru üzerine geçtiğimiz yıllarda Adept, Microscan, Delta Tau gibi alanlarının lider firmalarını bünyesine katan OMRON’un önümüzdeki dönemlerde de satın almalara devam edebileceğini belirtti.

inside presentation omron fcard peop

YTÜ OMRON Laboratuvarında yılda yaklaşık 100 öğrenci eğitim görüyor

Aynı gün içinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsünde yer alan OMRON’a ait iki labarotuvarı da ziyaret eden Yutaka Miyanaga’yı, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Cansever karşıladı ve kendisine üniversite ile OMRON Türkiye’nin beraber gerçekleştirdiği projelerin kilometre taşlarını anlattı.

OMRON, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde Elektrik-Elektronik Fakültesi çatısı altında geçtiğimiz yıllarda ikinci laboratuvarını açmıştı. OMRON’un en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı Sysmac Teknoloji Laboratuvarında yılda yaklaşık 100 öğrenci eğitim görüyor. Aynı zamanda OMRON Türkiye de burada 400’den fazla müşterisine uygulamalı eğitim programları düzenliyor.

Türk makine üreticilerinin tesisleri oldukça etkileyici

Ziyaretinin diğer gününde OMRON Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu ve bölge satış ekibiyle beraber Bursa’da yer alan Türkiye’nin gurur kaynağı olan sektörünün lider makine üreticilerini ziyaret eden Miyanaga, Türkiye ziyaretinin farklı konu başlıkları çerçevesinde olduğu ve bunlardan birinin de üreticiler için her geçen yıl cazibesini artıran Türkiye pazarını yakından gözlemlemek olduğunu belirtti. Bu anlamda ziyareti esnasında tanık olduğu Türk makine üreticilerinin tesislerinden ve OMRON Türkiye ekibinin buralarda gerçekleştirdiği projelerden oldukça etkilendiğini ekledi.

Yutaka Miyanaga tüm dünyada ve Türkiye’de müşterilerinin OMRON’u tercih etmesinde, şirketin küresel desteğini dünyanın her yerinden sunabilmesi, eksiksiz ürün portföyü ve müşterilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan çalışma yapısının en önemli etken olduğunun altını çizerken, OMRON’un kendi değerlerinden vazgeçmeden toplum için daha iyisini yapma vizyonunu tüm çalışanlarına aşılamanın da şirket için çok önemli olduğunun altını çizdi. OMRON bu doğrultuda her yıl kendi çalışanları arasında geliştirdikleri projelerini sunabildikleri TOGA adı verilen bir kurum içi yarışma düzenleyerek, başarılı projeleri ödüllendiriyor.

OMRON hakkında

OMRON, "Algılama ve Kontrol + Düşünme" temel teknolojisine dayanan bir dünya lideridir. 1933 yılında kurulan OMRON, dünya genelinde 36.000 çalışanıyla 110‘dan fazla ülke ve bölgede ürün ve hizmet sağlamaktadır. Faaliyet alanı; endüstriyel otomasyon ve elektronik komponentlerden otomotiv elektroniği, sosyal altyapı sistemleri, sağlık hizmetleri ve çevre çözümlerine kadar geniş bir alanı kapsar.

OMRON’un, Japonya'da (Kyoto), Asya Pasifik Bölgesinde (Singapur), Çin'de (Hong Kong), Avrupa'da (Amsterdam) ve ABD'de (Şikago) merkezleri bulunmaktadır. Ayrıca Avrupa bölgesinde Hollanda ve Almanya'da fabrikaları, İspanya'da mekatronik uygulamaları için bir merkezi, Almanya'da da sensör uygulamaları için bir merkezi, Hollanda ve İngiltere'de de AR&GE merkezleri yer almaktadır.

OMRON Şirketler Grubunun bir parçası olan OMRON Endüstriyel Otomasyon, ileri teknolojili otomasyon ürünlerinin ve uygulama uzmanlığının lider üreticisidir. Hollanda'nın Amsterdam şehrinin yakınında yer alan Hoofdorp'taki Avrupa genel merkezi ile OMRON Endüstriyel Otomasyon, tüm Avrupa ülkelerinde yerel olarak çalışmaktadır ve tüm endüstriler için rakipsiz otomasyon ürünleri ve özelleştirilmiş uzman çözümleri sağlamayı hedeflemiştir. Kuruluşun kendi araştırma geliştirme ve üretim tesisleri vardır ve tüm Avrupa ülkelerinde kendi ofisleri ile faaliyet göstermektedir. Portföyüne dahil olan ürünler: Fabrika Otomasyonu, Sensörler ve Emniyet Sistemleri, Mekatronik ve Sürücüler, Endüstriyel Robotlar, Endüstriyel Komponentler ve Görüntü Denetleme Sistemleri.

OMRON, endüstriyel otomasyon alanında, daha iyi bir toplum oluşturmak amacıyla kapsamlı müşteri desteğinin yanı sıra gelişmiş otomasyon teknolojileri ve ürünleri sağlayarak üretimde inovasyonu desteklemektedir.

"innovative-Automation!" hakkında

Endüstriyel otomasyon alanında lider olan OMRON, görüntü işleme sensörleri ve diğer input cihazlarından, servo motorlar gibi çeşitli kontrol cihazları ve output cihazları ile çeşitli emniyet cihazları ve endüstriyel robotlara kadar, kontrol komponentleri ve ekipmanları alanında çok çeşitli ürün gruplarına sahiptir. OMRON, bu cihazları yazılım yoluyla birleştirerek dünya genelindeki üreticiler için eşsiz ve son derece etkili otomasyon çözümleri geliştirmiştir. Geliştirdiği ileri teknolojileri ve kapsamlı cihaz çeşitliliğini temel alan OMRON'un ortaya koyduğu "innovative-Automation!" adlı stratejik konsept, yenilikçiliğin üç temel öğesinden oluşmaktadır: "entegre" (kontrol evrimi), "akıllı" (ICT ile geliştirilen akıllı sistemler) ve "interaktif" (insanlar ve makineler arasında yeni bir uyum).

OMRON, bu konsepti hayata geçirerek üretim alanlarına inovasyon getirmek için var gücüyle çalışıyor.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin