Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON'dan E3X-ZV Akıllı Fiber Amplifikatör Ünitesi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, kararlı varlık ve yokluk algılama için E3X-ZV fiber amplifikatör ünitesini sunar

OMRON'un E3X-ZV Serisi benzersiz maliyet performansı ve kolay uygulama sağlar.

OMRON, en yeni fiber amplifikatör ünitesi E3X-ZV'nin sunulduğunu duyurdu. Bu ekonomik çözüm; parça besleyiciler, ikincil bataryalar için rulo presleri ve dijital ürünler için montaj makineleri gibi çeşitli uygulamalarda malzeme varlığını veya yokluğunu tespit etmek için gereken temel gereksinimleri karşılayacak şekilde optimize edilmiştir. OMRON, malzeme ve üretim sürecinde stratejik değişiklikler yaparken, kritik fonksiyonları ve performansı korurken maliyeti azaltmak için yeni teknolojilerden yararlandı. E3X-ZV fiber amplifikatör ünitesiyle müşteriler daha fazla kullanımla maliyet tasarruflarından yararlanabilir.

Doğru sensörü seçme ve ayarlamanın karmaşık olması ve uzman personel eksikliği, fiber sensörlerin ekipmana ekonomik bir şekilde dahil edilmesini zorlaştırdı. Sensör geliştirme ve üretiminde 60 yılı aşkın deneyimiyle OMRON, E3X-ZV Serisini bu zorlukların üstesinden gelmek üzere optimize etti. Kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanan ve algılama için optimize edilen bu yenilikçi ürün, deneyimsiz teknisyenlerin bile ekipmanı hızlı ve verimli bir şekilde kurmasına olanak tanır.

E3X-ZV Serisi Fiber Amplifikatörün temel özellikleri şunlardır:

  • Güvenilir algılama performansı. E3X-ZV ünitesi, minimum 3 μm algılanabilir nesne boyutuna sahip parça besleyicilerde nesnelerin mikroskobik ön/arka algılama özelliğiyle donatılmıştır ve en küçük çiplerin bile kararlı bir şekilde algılanmasını sağlar.
  • Renk ve yüzey koşullarındaki farklılıklara karşı dayanım. E3X-ZV, siyahtan parlak yüzeylere kadar nesneleri doğru şekilde algılayabilir. Ünitenin benzersiz tasarımı, parlak yüzeylerde ışık yoğunluğunu önler ve zorlu koşullarda bile güvenilir algılama sağlar.
  • İkincil batarya levhaları için rulo preslerinde dikiş algılama. E3X-ZV, yüksek hızlı modda 50 μs'lik ışık hızında tepki süresiyle hızlı hareket eden levhalardaki dikişleri doğru şekilde yakalayabilir. Ünitenin 10 mm genişliğindeki elektrodu, 200 m/s'ye kadar hızlarda hareket eden levhaların üzerindeki dikişlerin algılanmasını sağlar.
  • Zaman rölesi fonksiyonuyla kararlı çıkış. AÇMA/KAPAMA gecikmesi ve tek atımlı zaman rölesi fonksiyonları, PLC olmayan bir ortamda bile kararlı çıkış kontrolü sağlar.
  • Otomatik kurulum: E3X-ZV Serisi, OMRON'un akıllı ayarlama fonksiyonuna sahiptir. Bu fonksiyon, algılama nesnesinin yansımasına bağlı olarak ayarlama düğmesine bir kez basıldığında optimum hassasiyeti otomatik olarak ayarlar.
  • Ekonomik tasarım: E3X-MZV iki kanallı model seçeneği, komponentleri en aza indirmek, yapıları basitleştirmek ve OMRON'un özel iki kanallı teknolojisini kullanarak gerekli sensör sayısını azaltmak ve böylece maliyetleri düşürmek için tasarlanmıştır.

Daha fazla bilgi için lütfen E3X-ZV ürün sayfasını ziyaret edin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin