Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Orta yük kapasitesi aralığı için yeni OMRON MD serisi otonom mobil robotlar

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, orta yük kapasitesi aralığı için yeni MD serisi otonom mobil robotları sunuyor

Orta ağırlıkta yük kapasiteleri ve entegre kontrol teknolojisiyle malzeme taşımada gelişmiş verimlilik

OMRON, MD-650 ve MD-900 orta yük (650 kg ve 900 kg) kapasiteli otonom mobil robotların (AMR) piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu yeni ürünler, OMRON'un otonom robot serisini çok çeşitli parça ve malzeme taşıma uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişleterek üretim tesislerinde daha fazla verimlilik sağlar.

Günümüzde üretim tesisleri verimliliğe ve kaliteye odaklanırken, çalışanların fiziksel yükünü azaltan çalışma alanları da oluşturmaktadır. Örneğin otomotiv üretiminde parça ve malzeme taşıma işlemlerinin otonomlaştırılması çok önemlidir. Bu, ağır işlenmekte olan ürünler (WIP) ile tamamlanmış ürünlerin taşınmasının yanı sıra yüksek karışımlı, düşük hacimli üretim sistemlerinde çok sayıdaki küçük miktarda WIP malzemesinin süreçler arasında sıklıkla taşınmasını da içerir. Akıllı filo yönetim yazılımlı otonom mobil robotlar bu ağır ve tekrarlanan görevleri yerine getirebilir. 

OMRON'un mevcut mobil robot serisi 60 ile 1500 kg aralığında kapasite sunarken MD-650 ve MD-900 yeni bir orta ağırlık aralığı seçeneği sunmaktadır (650 kg / 900 kg). Benzersiz kontrol teknolojileri, insanların ve makinelerin aynı alanda çalıştığı üretim tesislerinde kolayca devreye alınabilen güvenli ve sorunsuz taşıma sağlar.

Benzersiz OMRON Fleet Manager yazılımı, tek bir sistemde 100 adede kadar mobil robotun entegre kontrolünü mümkün kılar, birden fazla filo yönetim sistemi ihtiyacını ortadan kaldırır ve her süreç için yük kapasitesi ile kullanılabilirliğe göre en uygun mobil robotu otomatik olarak seçer.

1. Orta yük kapasitesi aralığında*2 üst düzey taşıma hızı*1 ve benzersiz engelden kaçınma algoritmasıyla yüksek hız ve güvenlik.

MD serisi, dünyanın dört bir yanındaki üretim tesislerinde binlerce mobil robotun devreye alınmasıyla kanıtlanmış deneyimin sonucudur. MD-650 için 2,2 m/sn ve MD-900 için 1,8 m/sn maksimum hız, gelişmiş navigasyon fonksiyonları ve engellerden kaçınma algoritmaları sayesinde yeni sistem, dar koridorlarda bile sorunsuz çalışır. Ayrıca, gelişmiş akü ve şarj teknolojisinin sunulmasıyla 30 dakikalık şarjla MD-650 için 8 saat, MD-900 için 7,5 saat çalışma sağlanır.

2. Özel yazılım teknolojisi kullanılarak tüm mobil robotların entegre kontrolü

Tek bir sistem, farklı yük kapasitelerine sahip 100 adede kadar mobil robot için entegre taşıma rotaları sağlayabilir ve taşıma sırasını gerçek zamanlı olarak kontrol edebilir. Tek bir sistemde bulunan gelişmiş bağlantı sayesinde, farklı üretim hızlarındaki işlemler arası taşımalar için bile gerçek zamanlı yönlendirme sağlanarak minimum tutuşla verimli taşımalar elde edilir.

3. Uluslararası ISO3691-4*3 standardına uygun yüksek güvenlik seviyesi

MD serisi, sürücüsüz endüstriyel forkliftler ve sistemleri için en son güvenlik standardı olan ISO 3691-4 (2020 yılında yürürlüğe girmiştir) ile uyumlu olarak tasarlanmıştır.

OMRON, çeşitli sektörlerde malzeme taşıma yükünü azaltmaya yardımcı olmak için güvenli ve yüksek kaliteli mobil robotlar ve özel yazılım kontrolü geliştirmeye devam edecektir. OMRON'un hedefi, insanların değerini en üst düzeye çıkaran ve bireyler, sektörler ve çevre için müreffeh bir geleceğe katkıda bulunan otomasyon çözümleri oluşturmaktır.

Otonom mobil robotlar hakkında daha fazla bilgi edinin.

*1 Şirket içi araştırmalara göre Haziran 2023 itibarıyla.

*2 500 ila 900 kg yük kapasiteli mobil robot modeli

*3 AGV (Otomatik Kılavuzlu Araç), AMR (Otonom Mobil Robot) ve diğer insansız araçlar ve sistemler için geçerli uluslararası güvenlik standardı. Emniyet fonksiyonlarına ilişkin gereklilikleri ve otomatik araç fonksiyonlarının doğrulanmasına yönelik yöntemleri tanımlar ve standardın karşılanması için bu gereksinimlere uygunluk gereklidir.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin