Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, SALTYSTER'in yerleşik yüksek hızlı veri entegrasyon teknolojisine yatırım yapıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, SALTYSTER'in yerleşik yüksek hızlı veri entegrasyon teknolojisine yatırım yapıyor

Entegre üretim tesisi bilgi kontrolü ile ekonomik ve sosyal değer elde etme

OMRON, yerleşik yüksek hızlı veri entegrasyonu teknolojisinde uzmanlaşmış bir şirket olan SALTYSTER, Inc. şirketine yaptığı yatırımı duyurmaktan memnuniyet duyar. OMRON'un özsermaye hissesi yaklaşık %48 olacaktır.

Günümüzün üretim sektöründe, gelişmiş kalite ve üretim verimliliği dahil olmak üzere ekonomik değerin artırılmasına yönelik artan bir talep söz konusudur. Aynı zamanda sektör, enerji verimliliği ve çalışanların iş memnuniyeti gibi sosyal değeri artırmanın yollarını da arıyor.

Müşterilerin karşılaştığı bu karmaşık zorluklar, saniyenin binde biri kadar küçük aralıklarla değişen üretim tesisi verilerinin görselleştirilmesinin yanı sıra birden fazla tesis genelinde kontrolün optimize edilmesini gerektirir. Üretim sektörü bu sorunları dijital dönüşüm (DX) yoluyla çözmek için ilerleme kaydederken, büyük miktarda veriyi hızla toplama, entegre etme ve analiz etme ihtiyacı giderek artıyor.

Bu yatırımla OMRON, SALTYSTER'ın yüksek hızlı veri entegrasyon teknolojisiyle yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli kontrol teknolojisinden elde edilen kontrol verilerinden sinerji sağlamayı amaçlıyor. Müşterilerin üretim tesislerindeki verilerin senkronize bir şekilde hızla entegre edilmesi ve diğer şirketlerin kontrol ekipmanları, personeli ve enerji tüketimi hakkında bilgi toplanması sayesinde, daha önce her tesis için farklı veri döngüleri ve formatlarıyla ayrılmış olan tesis içi verileri entegre etmek ve analiz etmek mümkün hale gelir.

Gerçek zamanlı geri bildirim, ekipmanı analiz sonuçlarına göre ayarlayarak üretim tesisleriyle ilgili sorunların çözülmesine yardımcı olur. Bu, hatasız üretim ve daha iyi enerji kullanımı gibi hedeflerle uyumludur. Örneğin, ekipman ve ürün koşullarını izleyerek ve ayarları gerektiği şekilde değiştirerek daha az enerji kullanabilir, plastik atıklarını azaltabilir ve enerji verimliliğini artırabiliriz.

OMRON'un SALTYSTER yatırımı, küresel çevrenin korunmasına katkıda bulunurken aynı zamanda müşterilerin üretim tesislerinde üretim verimliliğini ve kalitesini koruyarak kurumsal değeri artırmayı hedefliyor. OMRON, her iki şirketin de güçlü yanlarından faydalanarak sektörün değişen ihtiyaçlarını karşılayan değer teklifi sunumları geliştirmeyi amaçlamaktadır.

SALTYSTER, Inc. Hakkında

2008 yılında kurulan SALTYSTER, Inc., üretim tesislerinde veritabanı teknolojisini kontrol ekipmanlarına yerleştirme konusunda çok sayıda başarıya sahip mühendislerde oluşan benzersiz bir gruptur. Uzun yıllar boyunca veritabanı teknolojisi deneyimini entegre etmekte ve müşterilerin sistemleri için ideal motorları araştırmak ve geliştirmek için her tür veritabanını kullanmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen https://www.saltyster.com adresini ziyaret edin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin