Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, kolaboratif robot çözümü seçeneklerini daha da artırmak için OnRobot ile güçlerini birleştiriyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, kolaboratif robot çözümü seçeneklerini daha da artırmak için OnRobot ile güçlerini birleştiriyor

OMRON Industrial Automation Europe, kolaboratif robot (cobot) uygulamaları için araç üreten Danimarkalı OnRobot ile yeni bir dağıtım anlaşması imzaladı. Bu sayede OMRON, OMRON TM cobot ile tamamen entegre edilebilen OnRobot ürünlerini Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki (EMEA) müşterilerine sunabilecek.

İki şirket arasındaki anlaşma, müşterilerine iş birliğine dayalı çözümleri uygularken daha fazla çeviklik sağlayacak. Bu çözümler, her geçen gün üretim hatlarının performansını artırmanın en etkili yolları arasında sayılıyor.

İş birliğini geliştirme

Kolaboratif robotlar diğer ekipmanlarla entegre edilebilir. Bu, insanlarla makinelerin uyum içinde çalıştığı akıllı bir üretim ortamına geçiş için önemli bir faktördür. Ayrıca robotlarla kullanılan araçlar, robotların malzeme taşıma ve kaldırma, montaj ve makine bakımı gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanılmalarını sağlayan kritik bir unsurdur. OnRobot ürünlerinin OMRON TM cobot ile kolayca entegre edilebilmesi, yeni anlaşmanın imzalanmasındaki kritik faktörlerden biridir. OnRobot'un Tek Sistem Çözümü, kolay tak-çalıştır entegrasyonu için birleşik bir arayüz sağlar. Ayrıca bu robot ve araçların sezgisel programlaması; kullanımı kolay, elle yönlendirilen programlama ve TMFlow akış çizelgesi yazılımı sayesinde kodlama ve kumanda cihazı gerektirmez.

onrobot omron cobot fcard prod

OnRobot'un CEO'su Enrico Krog Iversen şöyle diyor: "OnRobot'un ürünleri OMRON TM robot ile %100 uyumludur. Bu da üreticilerin 1. günden itibaren çalışan, tamamen iş birliğine dayalı, güvenli ve esnek bir çözüme sahip olmasını sağlar."

OMRON Europe Sabit ve Cobot Ürün Pazarlama Müdürü Fernando Vaquerizo şunları ekliyor: "Bu tedarik anlaşmasını imzalayarak müşterilerimize sunduğumuz kolaboratif robot çözümleri portföyümüzü, özellikle ekipmanlarımızın çok yönlülüğü ve kullanım kolaylığı bakımından daha da genişletiyoruz."

OnRobot Hakkında

OnRobot'un iş birliğine dayalı uygulamalar için çok çeşitli araçlar içeren ürün yelpazesi arasında şunlar yer alır: Elektrikli, vakumlu ve manyetik tutucular; ödüllü Gecko tutma teknolojisi; kuvvet/tork sensörleri; tornavida ve zımpara kitleri; takım değiştiriciler. OnRobot'un sunduğu bu yeni çözümler; paketleme, kalite kontrol, malzeme taşıma, makine bakımı, montaj ve yüzey bitirme gibi görevlerin otomasyonunu daha hızlı ve kolay hale getirir. Merkezi Danimarka'nın Odense şehrinde bulunan OnRobot'un ayrıca Los Angeles, Dallas, Soest (Almanya), Barselona, Varşova, Şanghay, Tokyo, Seul, Singapur ve Budapeşte'de ofisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için www.onrobot.com adresini ziyaret edin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin