Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Birlikte fark yaratıyoruz: Omron, röle etiketleme sürecini uyumlu hâle getirmek için Cembre ile iş birliği yapıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Birlikte fark yaratıyoruz: Omron, röle etiketleme sürecini uyumlu hâle getirmek için Cembre ile iş birliği yapıyor

Omron, bir elektromekanik şirketi olarak 85 yılı aşkın bir süre önce kuruldu. Kurucusunun parlak zekası ve azmi sayesinde şirket, kaliteye olan bağlılığın oluşturduğu bir temel üzerinde yükseldi. Bu bağlılık, ürünlerin imalat ve geliştirme süreçlerinin yanı sıra destek, sevkiyat, satış sonrası hizmetler, ürüne uygun iş ortağı ve malzeme seçimi gibi diğer alanlarda da hayat buluyor.

Omron bugün, geleceğin esnek üretim hatlarına yönelik yeni bir yaklaşım olan "innovative-automation!" (yenilikçi otomasyon) konseptiyle tanınıyor. Röle geliştirme alanındaki 50 yılı aşkın tecrübemizle, komponent ve malzemelerin araştırılıp seçilmesi konusuna özellikle dikkat ediyoruz. Bu dikkat sayesinde, rölelerimizin kalitesi dünyanın dört bir yanındaki müşteriler tarafından fark ediliyor ve haftanın her günü her saat saniyede 25 röle satarak yılda 800 milyon röleye ulaşıyoruz.

Omron ürünlerini tamamlayacak doğru röle etiketlerini ve yazıcıları seçme konusunda da kaliteye aynı düzeyde önem veriliyor. Röle etiketlerinin, Avrupa standartlarıyla (örneğin, CE işareti için gerekli olan tanımlama ve hem denetim yanıtının emniyeti ile tutarlılığını hem de bakım kolaylığını sağlamayı amaçlayan EN 60204-1 standardı) uyumlu olması gerekir. Omron, pano üreticilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı sürdürmek amacıyla, etiketleme sistemleri alanındaki önde gelen tedarikçilerden biri olan Cembre ile güçlerini birleştirdi.

Cembre; kablolar, borular, terminal panoları, push-button panolar, komponentler ve kontrol panoları için endüstriyel etiketlemeye yönelik eksiksiz bir ürün yelpazesi sunuyor. 1969 yılında kurulan Cembre, ürünlerini İtalya'nın Brescia şehrinde bulunan son derece modern fabrikasında imal ediyor ve Avrupa'da bulunan dört şubesinde (Birleşik Krallık, Fransa, İspanya ve Almanya) doğrudan faaliyet gösteriyor.

Cembre'den Giacomo Job, şirketin çalışmalarını şu şekilde özetliyor: "Yazıcı ve etiket kağıdı seçimini kolaylaştırmanın yanı sıra, müşterilerimize eksiksiz ve hızlı bir şekilde hem satış sonrası hizmetler hem de teknik destek sunuyoruz. Tanımlama/etiketleme sistemleri ve elektrik konnektörleri konusundaki kapsamlı bilgi birikimimiz, güçlü Ar-Ge etkinliklerimiz ve gerek üretim teknolojileri, gerekse ürün spesifikasyonu alanındaki sürekli yenilik çalışmalarımız sayesinde, yüksek kaliteye sahip güvenilir, sağlam, emniyetli ürünlere yönelik artan pazar beklentisine hızla yanıt verebiliyoruz."

Bu iş ortaklığı kapsamında Omron, tak ve çalıştır özellikli bir USB portu bulunan yüksek çözünürlüklü termal aktarım yazıcısı MARKINGenius MG3 ile birlikte Cembre'nin sunduğu baskı medyalarının kullanılmasını öneriyor. Bu sayede Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Omron markalı klemensler, röleler ve elektrik panosu komponentleri için yüksek baskı kalitesine sahip etiketler üretilebilir. Elektrik alanında CEI 16-7 sürüm 1997-06 kapsamındaki tüm tanımlama gereksinimleri karşılayacak şekilde tasarlanan MARKINGenius MG3, güvenilir bir baskı kalitesini garanti ederken aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunuyor.

Omron Avrupa Anahtarlama Komponentleri Ürün Pazarlama Müdürü Manuela Mazza, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: "Cembre ile Omron'un sunduğu çözümler birbirini fazlasıyla tamamlıyor ve müşterilerimize sunabildiğimiz bu birliktelik sayesinde fark yaratabiliyoruz. Bu ticari ortaklık, Değer Tasarımı kapsamındaki pano çözümlerimizin röleleri için uyumlu ve kullanımı kolay etiketleri, sektör standartlarına uygun şekilde uygulamamıza olanak tanıyor. Ürün inovasyonu, kablolama teknikleri ve teknolojileri aracılığıyla (ve artık uyumlu röle etiketlerinin de katkısıyla) pano tasarımını, pano üretim süreçlerini ve panolar ile insanlar arasındaki etkileşimi geliştirerek kontrol panolarının üretimini daha basit ve daha verimli hâle getirmeyi hedefliyoruz."

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin