Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON Değişken Hızlı Sürücüler ve Elektronik Ekranları artık çevreye daha duyarlı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON Değişken Hızlı Sürücüler ve Elektronik Ekranları artık çevreye daha duyarlı

Avrupa Birliği; sürdürülebilir, iklim açısından nötr ve kaynakları verimli kullanan ürünler pazarlamayı hedeflemektedir. Ürünlerin çevresel performansını iyileştirmek için en etkili eylemler tasarım aşamasında gerçekleştirilmelidir. 2009/125/EC sayılı Çevreci Tasarım Direktifi, enerjiyle ilgili ürünlerin ekolojik tasarım gerekliliklerinin oluşturulmasına yönelik bir çerçeve oluşturur.

Avrupa Komisyonu her beş yılda bir belirli ürün kategorilerine odaklanır ve ürüne özel yeni düzenlemeler benimseyip söz konusu ürün türüne özel Çevreci Tasarım gereklilikleri ortaya koyar. OMRON'da sürekli olarak bu gelişmeleri izler ve gerekli işlemleri gerçekleştiririz. OMRON Çevreci Tasarım direktifiyle uyumlu ürünlerin müşterilerin optimize edilmiş çevresel performanslardan en iyi şekilde yararlanmalarına nasıl yardımcı olduğunu öğrenin.

Değişken Hızlı Sürücüler (VSD)

Geçmişte yalnızca motorlara yönelik olan Çevreci Tasarım Direktifi'nin kapsamı, (AB) 2019/1781 sayılı Düzenlemeyle Değişken Hızlı Sürücüleri de içerecek şekilde genişletilmiştir. 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeni yükümlülük Değişken Hızlı Sürücülerin (VSD), cihazın maksimum güç kayıplarını tanımlayan Uluslararası Enerji Verimliliği sınıfı IE2'ye göre minimum sınıflandırmaya tabi tutulmasını gerektirmektedir. Verimlilik verilerini web sitemizde kullanıma sunduk ve güç kayıpları IEC 61800-9 standardına uygun olarak belirlenmiştir. Düzenlemenin tek fazlı VSD'ler ve rejeneratif sürücüler için geçerli olmadığını lütfen unutmayın.

Tüm ürünlerimizin Enerji Verimliliği sınıfı IE2'ye göre sınıflandırılması gerekliliğine halihazırda uygun olduğunu doğruluyoruz. Lütfen en son verimlilik verileri için her zaman özel Çevreci Tasarım web sayfamıza bakın.

Elektronik Ekranlar

(AB) 2019/2021 sayılı Komisyon Düzenlemesi, Elektronik Ekranlar için de Çevreci Tasarım gerekliliklerini belirler. 1 Mart 2021 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan bu gereklilikler yalnızca ürünlerin malzeme verimliliğini artırmakla kalmayıp, kullanım ömrü sonunda geri dönüşümü kolaylaştırmayı da hedeflemektedir.

Temel gereklilikler; belirli plastik komponentlerin polimer türüne göre işaretlenmesi, plastik stant ve muhafaza için halojen içermeyen malzeme kullanılması, ürünün kadmiyum içermediğini (veya içerdiğini) belirten logonun eklenmesi ve sökme bilgilerinin bulunduğu Kullanım Ömrü Sonu kılavuzunun ürünle birlikte sağlanmasını içerir. Düzenleme kapsamındaki OMRON ürünleri bu gereklilikleri yerine getirmektedir.

Verimlilikle ilgili verileri indirmek ve direktif kapsamındaki ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Çevreci Tasarım Direktifi sayfamıza bakın.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin