Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON'un Esnek Üretim Tanıtım Gezisi Avrupa'yı turluyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON'un Esnek Üretim Tanıtım Gezisi Avrupa'yı turluyor

Esnek Üretim Tanıtım Gezimiz, boyutları ve ölçekleri nedeniyle genellikle bir fabrika ortamı dışında görülmeyen insan-makine kolaboratif çözümlerinin özel gösterimlerinin sunulduğu benzersiz bir Avrupa yolculuğuna başladı.

600 m2'den büyük bir alanı kaplayan tanıtım gezileri gösterimleri, geleceğin fabrikaları için esnek ve akıllı üretim iyileştirmeleri sağlayan bir dizi pratik çözüm sunuyor. Tanıtım gezisi, Aralık ayında Annecy, Fransa'daki OMRON Otomasyon Merkezi Otonom Mobil Robotlar'da başladı. 2022'nin ilk yarısında tur, İngiltere'den önce Milano, Barselona ve İskandinavya'da gerçekleşti. Yılın ilerleyen aylarında tura daha fazla konum eklenecek.

Yerel etkinliklerde ziyaretçiler; paletleme, taşıma ve izlenebilirlik gibi üreticileri etkileyen bazı temel zorlukların üstesinden gelmek üzere büyük ölçekli insan-makine endüstriyel otomasyon çözümlerini doğrudan deneyimleyebilir. 

OMRON'un 1500 kg'a kadar ağır yükler için en güçlü tamamen otonom mobil robotunun yanı sıra aşağıdakiler de dahil olmak üzere esnek paletleme ve otonom malzeme taşıma çözümleri de sergileniyor:

  • kutudan üzerinde konveyör bulunan mobil robotlara kadar çözümler;
  • paletleme ve palet boşaltma uygulamaları için OMRON TM kolaboratif robotlar;
  • OMRON mobil robotlar;
  • izlenebilirlik çerçevesinde yer alan MicroHAWK makine görsel denetim çözümleri.

flexible manufacturing roadshow barcelona b fcard event

Manuel iş gücüne daha az ihtiyaç duyan daha çevik ve esnek üretim, azaltılmış enerji tüketimi ve daha fazla OEE ile OMRON'un çözümleri geleceğin dijital çağına hazırlıklıdır. 

Her sistemde doğal navigasyon ve seçilebilir bağımsız navigasyon, IoT gösterge paneli, tüm üretim süreci boyunca tam izlenebilirlik sunan dahili seri numarası atama ve tabii ki şirketin akıllı Sysmac Kontrol Platformu bulunur. 

flexible manufacturing roadshow milan c fcard event

Etkinliklerde canlı ve esnek üretim tanıtımlarının yanı sıra OMRON'un otomatik çözümlerini daha geniş bir üretim ekosistemine sorunsuz bir şekilde entegre etmek için pratik ve gerçeğe dayalı ipuçları ortaya çıkaran OMRON'un sistem entegratörü iş ortakları da yer alıyor. 

OMRON'un EMEA Bölgesi Stratejik İş Geliştirme Müdürü Eduardo de Robbio şöyle diyor: "En dinamik, kolaboratif insan-makine otomasyon çözümlerimizden bazılarını ilk kez fabrikadan çıkarıp Avrupa turumuza getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz, böylece önemli müşterilerimiz geleceğin esnek üretim sistemlerini görüp bunlara dokunabiliyor. Tanıtım Gezisinin günümüzün üreticilerine üretim hatlarında neler yapılabileceğini yeniden hayal etmeleri için ilham vereceğini ve tesislerinin gelecek yıllarda çevik kalmasını sağlayacağını umuyoruz."

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin