Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Q2V Kompakt Sürücü - Sürücü Kalitesi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Q2V Kompakt Sürücü - Sürücü Kalitesi

Q2V, neredeyse tüm AC motor tipleri için kolay çalışma ve yüksek verim kontrolünü bir arada sunarken bakım ihtiyacını azaltır ve enerji tasarrufu sağlar.

Yeni Q2V kompakt sürücü endüksiyon (IM), sabit mıknatıs (PM) ve senkron relüktans (SynRM) motorları için esnek ve enerji tasarruflu motor kontrolünü kolaylaştırır. İnverter, pompalar, fanlar ve diğer endüstriyel makinelerde dönüş hızını ve hızlanmayı kontrol etmek için AC motora sağlanan gücün frekansını kontrol eder.

Kolay montaj ve kurulum

Q2V, kolay devreye alma işlemi için tasarlanmıştır: Tüm giriş ve çıkışlar vidasız terminallere sahiptir ve dahili EMC (elektromanyetik uyumluluk) filtresi, STO (Emniyet Tork Kapatma) fonksiyonu ve fren transistörü sayesinde donanım sadeleştirilmiştir. Bu sistemin avantajı, kablolama ihtiyacını azaltarak maliyeti düşürmesidir. Akıllı uygulama kurulumu, parametre ayarlarında kullanıcılara yol gösterir.

Uygulama çok yönlülüğü

Q2V, çeşitli AC motor türleriyle kullanım imkanına ek olarak, ağır hizmet ve normal çalışma seçenekleri de dahil olmak üzere iki farklı değer sunar. Sonuç olarak, uygulama esnekliği sayesinde yük özelliklerine bağlı olarak farklı değerlerdeki motorları çalıştırmak için aynı inverter modeli kullanılabilir. Daha fazla çok yönlülük için kullanıcılar, uygulama sihirbazlarından yararlanarak sürücüyü kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir. Grafik geliştirme araçları, kullanıcıların kendi programlarını geliştirmelerine ve bilgi birikimini kendi bünyelerinde tutmalarına olanak tanır.

Makine duruş süresini azaltmak için kanıtlanmış dayanıklılık

Dayanıklı Q2V, toz ve neme karşı korunur ve 50°C'ye varan sıcaklıklarda bakım gerektirmeden 10 yıl boyunca çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Cihaz düzeyinde veri alımı sayesinde kullanıcılar olası hataların ve planlanmamış duruş sürelerinin önüne geçebilir. Q2V, verileri izleyip yerel bir SD karta kaydedebilir veya Omron NX/NJ kontrolörleri üzerinden IT sistemleriyle paylaşabilir.

Enerji verimliliğini iyileştirme

Q2V, döngüdeki tüm komponentlerde enerji verimliliğini iyileştirir. Pompa ve fanlar için EZ Vektörü gibi özel motor kontrol yöntemleri sayesinde Q2V, verimli motorları en tasarruflu şekilde çalıştırabilir. Gelişmiş motor kontrol algoritmaları, konvansiyonel sürücülere kıyasla asenkron motorlarda verimliliği %6'ya, sabit mıknatıslı motorlarda ise %2'ye kadar artırır. Q2V, yüklerin değişken veya düşük tork özelliklerine sahip olduğu uygulamalar için özel enerji tasarrufu işlevlerine sahiptir. Bu işlevler enerji tasarrufunu otomatik olarak optimize eder ve toplamda %50'ye varan oranda tasarruf sağlar.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin