Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri

OMRON, dünyanın en büyük şirketlerinin sürdürülebilirlik performansının gözler önüne serildiği S&P Global Sürdürülebilirlik Ödüllerinde Gümüş Sınıf ödülüne layık görüldü.

OMRON, Sustainability Yearbook 2022'de duyurulan ve dünyanın en büyük şirketlerinin sürdürülebilirlik performansının gözler önüne serildiği S&P Global Sürdürülebilirlik Ödüllerinde Gümüş Sınıf ödülüne layık görüldü. ABD merkezli S&P Global, sosyal sorumlu yatırım (SRI) alanında dünyanın önde gelen araştırma ve derecelendirme sağlayıcılarından biridir. 

S&P Global; Çevre, Sosyal ve Yönetim ile Ekonomi alanlarında küresel olarak tanınmış yaklaşık 7500 şirketi değerlendirmektedir. Sustainability Yearbook 2022'de üstün sürdürebilirlik girişimlerine istinaden 61 sektörün her biri için ilk %15'e giren şirketlere yer verilmektedir (bu yıl OMRON dahil olmak üzere toplamda seksen üç Japon şirketi yıllıkta yer aldı). S&P Global ESG Puanlamasına göre kendi sektörlerinde en iyi performansı gösteren şirketin puanının %1 ila %5 yakınında olan şirketler Gümüş Sınıf ödülüne layık görülmektedir (bu yıl OMRON dahil olmak üzere toplamda yedi Japon şirketine bu ödül verildi). 

OMRON bu kez çevresel, ekonomik ve sosyal kriterler açısından tüm konularda yüksek puan aldı. Çevre alanında OMRON, iklim değişikliğinin kendi faaliyetleri üzerindeki risklerini ve fırsatlarını analiz etme ve TCFD* Kılavuzu uyarınca ilgili bilgileri açıklama çalışmalarına devam etmektedir. OMRON bu doğrultudaki çalışmaları Şubat 2019'dan bu yana desteklemekte ve aynı zamanda şirketin çeşitli çevre verilerini de bağımsız üçüncü taraflarca onaylatmaktadır. OMRON, ekonomik ve sosyal alanlardaki şeffaflığını daha da artırmak amacıyla tedarik zinciri yönetimi, çeşitlilik ve kapsayıcılık dahil olmak üzere daha pek çok konudaki girişimlerini açıklamayı da sürdürmektedir. 

Sürdürülebilirlik Biriminden Kıdemli Genel Müdür Yue Liu, duyurunun ardından şu yorumlarda bulundu: "OMRON'un dünyanın önde gelen sürdürülebilirlik derecelendirme kuruluşlarından biri tarafından Gümüş Sınıf ödülüne layık görülmüş olmasından büyük mutluluk duyuyorum. Karbonsuz bir toplum inşa etme çabalarımızda kaydettiğimiz ilerlemeyi takdir ettikleri için de özellikle onur duyuyoruz. Paydaşlar, işletmelerin toplumu sürdürülebilir şekilde geliştirme hedefine ulaşmada daha büyük bir rol oynamasını beklemekte ve işletmeler bununla ilgili her geçen gün daha da artan denetlemelere tabi tutulmaktadır. OMRON olarak biz de bu süreçte OMRON İlkelerini uygulayarak sosyal sorunları ele almak üzere iş ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam ederken sürdürülebilir ve daha iyi bir toplum inşa etme çabalarımızı da kararlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz." 

*İklimle İlişkili Finansal Beyanlar Çalışma Kolu 

OMRON'un Sürdürülebilirlik Girişimleri

OMRON; çözüm bulmak istediği, sürdürülebilirlikle ilgili olan başlıca sorunlarını belirledi. İşletme temelimizi destekleyerek paydaşlarımızın beklentilerini karşılarken odaklandığımız alanlarda iş faaliyeti gösterme aracılığıyla çözülecek sosyal sorunlar da bunların arasında yer alıyor.

OMRON'un sürdürülebilirlik girişimleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Entegre Rapor ve Sürdürülebilirlik web sitesi sayfalarına göz atabilirsiniz. 

Entegre Rapor 2021

Sürdürülebilirlik Girişimleri

S&P Global Hakkında

Sustainability Yearbook 2022 Hakkında 

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin