Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Omron, Seigo Kinugawa'yı Avrupa'daki Endüstriyel Otomasyon Şirketinin CEO'su Olarak Görevlendirdi

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Omron, Seigo Kinugawa'yı Avrupa'daki Endüstriyel Otomasyon Şirketinin CEO'su Olarak Görevlendirdi

Benzersiz bir küresel bakış açısı ile Kinugawa, yenilikçi üretim çözümleriyle toplumsal ihtiyaçlara yanıt vermeye odaklanacak.

OMRON, 1 Nisan itibarıyla Seigo Kinugawa'nın, Hiroyuki Usui'nin emekliliğini takiben EMEA bölgesindeki Endüstriyel Otomasyon Şirketinin yeni CEO'su olarak atandığını duyurdu. 53 yaşındaki Kinugawa, OMRON'a 30 yıl önce Nagoya şehrinde, odak noktası otomotiv sektörü olan bir satış mühendisi olarak katıldı. O günden bu yana şirket içinde çeşitli satış, hizmet ve planlama pozisyonlarında çalıştı. Asya, ABD ve Avrupa dahil olmak üzere Japonya dışında 10 yılı aşkın iş deneyimine sahip Kinugawa benzersiz bir küresel bakış açısı getiriyor. Kinugawa en son OMRON Corporation'ın Kyoto, Japonya'daki Genel Merkezinde yer alan Endüstriyel Otomasyon Şirketinde Stratejik Planlama Bölümü Kıdemli Genel Müdürü olarak görev yaptı.

OMRON EMEA İnsan Kaynakları Yöneticisi Harold Kapp, "Şirketin özellikle robot sistemleri alanındaki başarısına sunduğu önemli katkıların ardından Kinugawa'nın bu yeni görevi üstlendiğini görmekten son derece memnunuz," diyor ve ekliyor: "Kinugawa, Robot İş Kolu Projesinin Kıdemli Genel Müdürü olarak kolaboratif robotlar konusunda Techman ile kurduğumuz iş ortaklığını da başlatan kişiydi."

Seigo Kinugawa, "Avrupa'da, özellikle de bu hızlı inovasyon ve değişim döneminde bu görevi üstlenmekten çok büyük gurur ve heyecan duyuyorum. Toplumsal ihtiyaçlara, sunduğumuz yeniliklerle yanıt vermek, 1933'te kuruluşumuzdan bu yana var olma sebebimiz olarak kabul görüyor. Topluma fayda sağlamak için 'innovative-Automation!' konseptimizi hayata geçirerek üretime yenilik katıyoruz," diyor.

Kinugawa sözlerine şöyle devam ediyor: "Geçtiğimiz iki yıl içinde satış ve hizmet bölümlerindeki çalışan sayısını %10 artırdık ve Avrupa'da yeni konsept kanıtı sunan inovasyon laboratuvarları açtık. Bu yerel kaynaklarla özellikle otomotiv, yiyecek, içecek ve ilaç sektörlerindeki ihtiyaçlarını karşılamak için müşterilerimizle ortak çözümler oluşturabiliyoruz. Geçmişimiz ve misyonumuz doğrultusunda ve ayrıca Sensing & Control + THINK teknolojilerimiz sayesinde inovasyon alanında yakın zamanda elde ettiğimiz başarılarla toplumun değişen sorunlarına yanıt vermeye hazırız."

Omron'un EMEA bölgesindeki Endüstriyel Otomasyon Şirketinin CEO'su olmanın yanı sıra Kinugawa, OMRON Corporation'daki İdari Üst Düzey Yöneticilik görevini de yerine getirmeye devam ediyor. Kinugawa, Hollanda'nın Hoofddorp şehrindeki Omron Avrupa Genel Merkezinde, OMRON Corporation Endüstriyel Otomasyon Şirketi Başkanı Miyanaga'ya bağlı olarak çalışıyor.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin