Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Mevcut tedarik zinciri durumu ve OMRON yaklaşımı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Mevcut tedarik zinciri durumu ve OMRON yaklaşımı

OMRON EMEA olarak, Müşterilerimizin karşılaştığı tedarik sorunlarının oldukça farkındayız.

Teslimatlarla ilgili tüm güncellemelerden haberdar olmak için küresel OMRON Tedarik Zinciri ile günlük iletişim halindeyiz, bütün olasılıkları araştırıyor ve teslimatlarda oluşabilecek her türlü gecikmeyi en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizlerle, Kyoto Japonya merkezli OMRON Corporation Endüstriyel Otomasyon İş Kolu Şirket Başkanı Bay Junta Tsujinaga'nın, sektörün karşı karşıya olduğu mevcut durumu ve Omron'un hafifletici eylemlerini detaylandırdığı mesajını paylaşmak istiyoruz. 

OMRON'daki herkesin maksimum Müşteri siparişi teslimatı için çaba gösterdiğinden emin olabilirsiniz.

Teşekkürler.

Saygılarımla, Seigo Kinugawa, CEO, OMRON Avrupa

OMRON, Japonya Endüstriyel Otomasyon İş Kolu şirket başkanından mektup

Tüm dünyada karşılaştığımız benzeri görülmemiş zorluklar yaşanmakta iken Omron teknolojilerine ve çözümlerine olan bağlılığınız için teşekkür ederiz. Omron'un birinci önceliği, küresel olarak müşterilerin, iş ortaklarının ve ekip üyelerimizin güvenliği ve esenliği olmaya devam ediyor. İşinizi başarılı ve kesintisiz bir şekilde yürütme çabalarının tümünü desteklemeye devam etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Küresel COVID-19 pandemi dönemi sona erme yoluna girmişken, OMRON diğer birçok küresel tedarikçiyle birlikte elektronik bileşen ürünleri, özellikle yarı iletkenler için son derece zorlayıcı bir küresel tedarik sorunuyla karşı karşıya kaldı. Ayrıca, beklediğimizden çok daha büyük siparişler aldık. Bu unsurlar bir araya geldiğinde, bazı ürünlerimizin üretim süresinin her zamanki beklentilerinizin çok ötesinde uzamasına neden oldu.

Tabii ki, tek bir OMRON olarak, şu anda malzemeleri temin ederek ve üretim kapasitemizi artırarak müşteri taleplerimizi karşılamak için çok sıkı çalışıyoruz. Bu nedenle, özellikle yarı iletkenlerin tedarikini etkileyen bu zorlu piyasa koşullarına yürekten anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Çalışmalarımız

Parça ve malzemeleri temin etmek ve üretim ve tedarik kapasitemizi artırmak için şirket çapında çaba sarf ediyoruz. Dünya çapındaki fabrikalarımızda kullanılan tüm malzemeler, malzeme güvenliği, üretim, dağıtım ve malzeme güvencesi durumları açısından merkezi olarak kontrol edilmekte ve günlük olarak izlenmektedir. Biz de mutlaka, gelecekteki talep tahminini de göz önünde bulundurarak, müşterilerimize mümkün olduğunca çok ürün sunmak için çeşitli önlemler alıyoruz.  Şu anda üretim kapasitemiz artırıldı ve müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için art arda ekipman devreye alımları gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca malzeme tedarikçileri ile ilişkilerimizi güçlendirmek için de çalışıyoruz. Bu tedarikçilerin üst yönetimleri ile ortak bir yapı oluşturduk ve zorlukların üstesinden gelmek için derinlemesine görüşmeler yapıyor, aksiyonlar alıyoruz. Aynı zamanda, ürün kalitesini etkilemeden üretim süresini kısaltmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizi memnun eden ürünler sunmak için OMRON'da hepimiz her zaman olduğu gibi Kalite odaklı üretim faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda, Kalite Güvence Bölümümüz ve Geliştirme Bölümümüz, OMRON süreçlerinin ve ürünlerinin kalitesini kapsamlı bir şekilde kontrol etmek adına birlikte çalışmaya devam ediyor. 

Bunlar, OMRON'un şu anda uygulamakta olduğu birçok girişimden sadece birkaçıdır. Ancak yine de tam anlamıyla tatmin olmuş değiliz ve OMRON ürünlerini müşterilerimize mümkün olan en kısa sürede ulaştırmak için şirket çapında daha fazla çaba göstermeye devam edeceğiz. OMRON olarak, müşterilerimizle ilgili her şeye gereken önemi veririz. Müşterilerimizin bize güvenerek oluşturduğu tüm siparişler için minnettarız ve bu güveni sürdürmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 

Teşekkürler. 

Saygılarımla, Junta Tsujinaga OMRON Corporation Endüstriyel Otomasyon İş Kolu Şirket Başkanı

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin