Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON Corp. ve Tayvan Merkezli Kolaboratif Robot Şirketi Techman Robot Inc., Kolaboratif Robotlar Üzerine Stratejik Ortaklık Kuruyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON Corp. ve Tayvan Merkezli Kolaboratif Robot Şirketi Techman Robot Inc., Kolaboratif Robotlar Üzerine Stratejik Ortaklık Kuruyor

Ortaklık, Üretim Sektöründe İnsan - Makine Uyumunun Sağlanmasına Katkıda Bulunacak

OMRON Corp. (Merkezi: Shimogyo-Ku, Kyoto. Başkan ve CEO: Yoshihito Yamada) ve insanlarla birlikte çalışan kolaboratif kol robotları alanında dünyanın önde gelen şirketi Techman Robot Inc. (Merkezi: Taoyuan, Tayvan), iki şirketin kolaboratif robotlar alanında stratejik ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu ortaklık kapsamında OMRON, 2018 mali yılının ikinci yarısından itibaren OMRON'un dünya genelindeki dağıtım ağı üzerinden, ortak marka logosu altında Techman TM serisi kolaboratif robotların küresel pazarlama ve satışını yapacak. Ayrıca OMRON ve Techman, insanların ve makinelerin uyum içinde çalıştığı yenilikçi bir üretim ortamı gerçekleştirmek için OMRON'un diğer fabrika otomasyon ürünlerine daha kolay entegre edilecek yeni nesil kolaboratif robotları geliştirme konusunda işbirliği yapacak.

Dünya genelindeki fabrikalar, müşteri taleplerini ve ürünlerin daha kısa yaşam döngülerini karşılamak ve bir yandan da iş gücü eksikliği sorunlarıyla başa çıkmak için çok çeşitli ve düşük hacimli ürünler üretme zorluğu nedeniyle büyük zorluklarla karşılaşmaktadır. Üretici şirketler, hızlı değiştirme ve üretim hattı düzeni değişimleri konusunda esnekliği korumak zorunda kalmaktadır. İnsanlarla aynı ortamda güvenli bir biçimde çalışabilen kolaboratif robotlar, bu tür bir "esnek üretim" sağlama konusunda önemli bir rol oynamaktadır.

techman collaborative newspri prod

OMRON, klasik TM serisi kolaboratif robotlara ek olarak "mobil uyumlu" olan yeni modellerin satışına başlayacaktır. Böylece bu robotlar, OMRON LD mobil robotlarına kolayca entegre edilebilecek. OMRON'un, insanlardan ve engellerden kaçınarak otonom bir biçimde hareket edebilen mobil robotları, dünya genelinde malzeme işleme operasyonlarını otomatikleştirerek halihazırda insanlarla güvenli bir biçimde çalışmaktadır. Üstüne kolaboratif bir robot kolun monte edildiği bu ürünler, malzemeleri bir noktadan başka bir noktaya taşımakla kalmayıp aynı zamanda bu konumların her birinde parçaları seçip tepsilere yerleştirme gibi görevleri yerine getirebilmektedir.

2015 yılında Adept Technology şirketini satın almasından bu yana, OMRON'un robot teknolojileri ve pazarını geliştirmeye büyük miktarda kaynak ayırdığını ifade eden OMRON Industrial Automation şirketi Robotik İş Geliştirme Projeleri İcra Kurulu Yöneticisi ve Kıdemli Genel Müdürü Seigo Kinugawa, şunları dile getirdi: "Techman ile yapılan ortaklık, üretim ortamında insanlar ve robotlar arasındaki işbirliğini ilerletmeyi amaçlıyor. OMRON'un, mobil robot piyasasının yanı sıra kolaboratif robot pazarına girmesi, şirketin insan - makine işbirliği yoluyla fabrikalara yenilikçilik getirmeyi amaçlayan 'innovative Automation!' girişimini hızlandıracaktır."

Techman Robot Inc. Yönetim Kurulu Başkanı Ho Shi-Chi ise bu konu hakkında şunları söyledi: "TM robotlar akıllı, kullanımı kolay ve güvenlidir. İnsan yaşamını yeniliklerle iyileştirmeye çalışıyoruz ve OMRON ile kurduğumuz ortaklık, bu hedefe ulaşmamızda büyük bir adım atmamıza yardımcı olacak."

TM robotlar, bu yeni insan-robot işbirliği alanında aşağıdaki özellikleriyle öne çıkacak.

Akıllı: TM robotlar; örüntü tanıma, nesne konumlandırma ve barkod tanımlama için kullanılabilen dahili bir akıllı görsel denetim sistemine sahiptir.

Basit: Tamamen grafik, akış tabanlı kullanıcı arayüzü TMflow ile görsel denetim kullanan eksiksiz bir alma ve yerleştirme uygulaması beş dakikada öğretilebilir.

Güvenli: TM robotlar, ISO 10218-1 ve ISO/TS 15066 kapsamında belirtilen insan-robot işbirliği emniyet gerekliliklerine uygundur.

TM robotların iki serisi vardır: TM5 (6 kilograma kadar taşıma kapasitesi) ve yeni TM12/TM14 (14 kilograma kadar taşıma kapasitesi). Tüm TM robotlar altı serbestlik derecesi ve 700 mm ila 1300 mm menzil aralığına sahiptir. Robotun tekrarlanabilirliği; TM5 serisi için ±0,05 mm, TM12/TM14 serisi için ise ±0,1 mm'dir.

"innovative-Automation!" hakkında

Endüstriyel otomasyon alanında lider olan OMRON, görüntü işleme sensörleri ve diğer giriş cihazlarından, servo motorlar gibi çeşitli kontrol cihazları ve çıkış cihazları ile çeşitli emniyet cihazları ve endüstriyel robotlara kadar, kontrol komponentleri ve ekipmanları alanında çok çeşitli ürün gruplarına sahiptir. OMRON, bu cihazları yazılım yoluyla birleştirerek dünya genelindeki üreticiler için eşsiz ve son derece etkili otomasyon çözümleri geliştirmiştir. Geliştirdiği ileri teknolojileri ve kapsamlı cihaz çeşitliliğini temel alan OMRON'un ortaya koyduğu "innovative-Automation!" adlı stratejik konsept, yenilikçiliğin üç temel öğesinden oluşmaktadır: "entegre" (kontrol evrimi), "akıllı" (ICT ile geliştirilen akıllı sistemler) ve "interaktif" (insanlar ve makineler arasında yeni bir uyum). OMRON, bu konsepti hayata geçirerek üretim alanlarına yenilikçiliği getirmek için var gücüyle çalışıyor.

OMRON ve Techman; elektronik montajı, ürün test ve denetimi gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilecek kolaboratif robotlar sağlayacaktır. Bu robotlar, otomotiv ve elektronik sektöründeki müşteriler ve çok çeşitli üretim sektörlerinde çeşitli malzeme işleme operasyonları için "esnek üretim" sağlamakla birlikte üretim hatlarının üretkenliğini ve üretim kalitesini artıracaktır.

Techman Robot Inc. Hakkında

TM Robot, kolaboratif robot ve görüntü teknolojilerinde dünya lideridir. Quanta Computer ana şirketinin desteğiyle elleri, gözleri ve beyinleri tek bir sisteme entegre eden dahili bir görüş sistemine sahip, dünyanın en akıllı kolaboratif robotunu sunmayı başardık. TM Robotlar, endüstriyel robotların kullanım kolaylığını etkileyici derecede iyileştirirken maliyeti ve uygulama süresini önemli ölçüde düşürmektedir. TECHMAN Robot'un vizyonu, insan yaşamını zenginleştirmek için teknolojiden faydalanmaktır. Techman olarak yenilikçi uygulamalara devam edecek ve dünyaya en kullanıcı dostu otomasyon çözümüyle katkı sağlayacağız. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin: http://tm-robot.com/

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin