Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, Top 100 Global Innovators 2022 Ödülünün Sahibi Oldu

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, Top 100 Global Innovators 2022 Ödülünün Sahibi Oldu

Top 100 Global Innovators 2022 ödülünün sahiplerinden biri olarak seçilen OMRON, arka arkaya altıncı kez bu ödüle layık görüldü.

OMRON, dünya çapındaki bilgi hizmeti şirketi Clarivate tarafından Top 100 Global Innovators 2022 ödülüne layık görüldü ve bu ödülü üst üste altıncı kez kazanmış oldu. Clarivate, tescilli fikrî mülkiyeti ve patent verilerini baz alarak verdiği Top 100 Global Innovators ödülleriyle dünyanın en yenilikçi kuruluşlarını ve araştırma kurumlarını belirler. Bu ödülle ilgili değerlendirme, çift yönlü bir yaklaşıma dayalıdır. İlk yol, yeterlilik ölçütlerini karşılayan yenilikçi kuruluşları, yaratıcı faaliyetlerinin hacmine göre tanımlar. İkincisi ise tüm buluşları değerlendirip dört unsura göre puanlar: Etki, Başarı, Globalleşme ve Teknik ayırt edicilik. OMRON, teknik ayırt edicilik başta olmak üzere bu ölçütlerin tümünden yüksek puan aldı.

OMRON'un bu alandaki girişimlerine örnek olarak Innovation Exploring Initiative Headquarters ve OMRON SINIC X Corporation gösterilebilir. Innovation Exploring Initiative Headquarters, organizasyonel bilgiyle ilgili sosyal ihtiyaçlara ve yeni değer yaratma kapasitesini güçlendirmeye odaklanan, şirket çapında bir inovasyon platformudur. OMRON SINIC X Corporation, önde gelen uluslararası konferanslardaki sunumları da kapsayan son teknoloji araştırmalarıyla "yakın gelecek odaklı tasarım" sürecini hızlandırır. OMRON ayrıca, fikrî mülkiyet stratejilerini iş ve Ar-Ge stratejileriyle ilişkilendirip fikri mülkiyet alanındaki faaliyetleri dünya çapında teşvik eder.

Top 100 Global Innovators 2022 Hakkında

Clarivate, patent verilerini kullanarak fikrî mülkiyet trendlerini analiz ediyor ve her yıl, dünya çapındaki en yenilikçi 100 şirket ve kurumu seçiyor. Clarivate'in bu yıl on birincisi düzenlenen Top 100 Global Innovators 2022 ödülleri sahiplerini buldu. Şirketler, hem dünyaya yeni değer ve beceriler sunma konusundaki yetenek, istikrar ve yaratıcılıkları hem de inovasyon alanındaki üstün başarıları doğrultusunda ödüllendirildi. Söz konusu ölçütler, Derwent World Patents Index™ (ileri düzey patent bilgileri alanında dünyanın en kapsamlı veritabanı) ve bağımsız değerlendirme standartlarından elde edilen sağlam ve objektif verilere göre değerlendirilmiştir.

Ayrıntıları clarivate.com/top-100-innovators adresinde bulabilirsiniz.

OMRON, daha iyi bir toplumun inşasına katkıda bulunmaya devam etmek için hizmet ve Ar-Ge ekipleriyle yakın işbirliği içinde inovasyon faaliyetlerini sürdürüyor.

OMRON'un Teknoloji ve Ar-Ge girişimleri hakkında daha fazla bilgi edinin: omron.com/global/en/technology

OMRON hakkında

OMRON Corporation, kendi "Sensing & Control + Think" temel teknolojisiyle otomasyon alanında dünya lideridir. OMRON'un faaliyet alanı; endüstriyel otomasyon ve elektronik komponentlerden sosyal sistemler, sağlık hizmetleri ve çevre çözümlerine kadar geniş bir alanı kapsar. 1933 yılında kurulan OMRON, dünya genelinde yaklaşık 30.000 çalışanıyla 120'ye yakın ülke ve bölgede ürün ve hizmet sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için OMRON'un https://industrial.omron.com.tr/ web sitesini ziyaret edin.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin