Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: 2023 İyi Tasarım Ödülü sahibi: gelişmiş Ethernet bağlantılı yeni OMRON V460-H akıllı DPM okuyucu

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

2023 İyi Tasarım Ödülü sahibi: gelişmiş Ethernet bağlantılı yeni OMRON V460-H akıllı DPM okuyucu

Endüstriyel otomasyonda dünya lideri olan OMRON, yeni V460-H Akıllı Doğrudan Parça İşareti (DPM) Endüstriyel Okuyucuyu piyasaya sürdü. Bu dayanıklı el tipi okuyucu, günümüzün dinamik üretim ve lojistik sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Ethernet ağ bağlantısı sağlarken gelişmiş kod çözme performansı sunar.

Yeni V460-H, tasarım yoluyla yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal zorlukları ele almak hedefiyle, yıllık bir global tasarım ödülü olan İyi Tasarım Ödülü'nün bu yılki kazananları arasında yer alan beş OMRON ürününden biridir. Bu ürün, OMRON'un pratik ve teknolojik açıdan gelişmiş çözümlere olan bağlılığını temsil eder.

Motorlar ve güç aktarma sistemlerine yönelik üretim hatları gibi otomobil endüstrisinin manuel süreçleri için özel olarak tasarlanan V460-H el tipi kod okuyucu, izlenebilirlik süreçlerinde uzmanlaşmıştır. Ergonomik tasarımı bilek ağrısını en aza indirirken sesli uyarılar, titreşimler ve parlak gösterge ışığı ile geri bildirim sistemi okuma sonuçlarının kontrol edilmesini kolaylaştırır.

v460-h dpm fcard b prod

V460-H DPM okuyucu, WebLink konfigürasyonu sayesinde hızlı ve kolay kurulum sunar. Sıvı lens otomatik odaklama optikleri ve Hareket Süresi (ToF) sensörü, karmaşık makine parçaları, serileştirilmiş komponentler ve elektronik düzenekler içeren uygulamalarda önemli bir gereksinim olan hızlı ve çok yönlü görüntüleme sağlar.

V460-H'ler, doğrudan temastan geniş 254 mm'ye (10 inç) kadar genişletilmiş okuma aralığı sunar. Alternatif çok renkli aydınlatma konfigürasyonlarıyla, farklı ışık koşullarına sahip ortamlar için idealdir. Sesli, dokunsal/titreşim ve çok yönlü görsel göstergelerin kombinasyonu, olası çalışma hatalarını azaltırken anında ve sezgisel geri bildirim sağlar.

Dayanıklılık göz önünde bulundurularak üretilen V460-H, IP65 sınıfındadır. IEC-60068-2-31 düşme ve yuvarlanma ve ISO-16750-5 kimyasal dayanım standartlarını karşılar. Tam Ethernet Üzerinden Güç (PoE) ve Ethernet TCP/IP, Ethernet/IP ve PROFINET desteği gibi modern bağlantı özellikleri, akıllı ve bağlantılı işlemleri vurgulayan endüstriler için bu ürünün önemini ortaya koyar.

OMRON, son 2023 İyi Tasarım Ödülleri'nde V460-H'nin jüri değerlendirmesinden büyük mutluluk duydu. Jüri üyeleri, verimliliği engelleyen ve manuel görevlerde iş yükünü artıran faktörlerin incelendiği derin analizden övgüyle söz etti. Tasarım öğeleri, araçlar ile insan duyusal deneyimleri arasındaki boşluğu kapatır ve benzersiz sekizgen bir çerçeveye kusursuz bir şekilde entegre edilir. Sonuç olarak, işlevsel olmanın yanı sıra estetik açıdan cazip olan bir ürün ortaya çıkar.

V460-H Akıllı DPM Okuyucu hakkında daha fazla bilgi alın

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin