Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, VT-X850'yi Sunar

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, kritik denetim ihtiyaçlarını karşılamak için en gelişmiş 3D CT AXI çözümü olan VT-X850'yi sunar

Endüstriyel otomasyon teknolojisinde dünya lideri olan OMRON, elektrikli araç (EV) ve elektronik üretim sektörlerindeki kritik denetim ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir 3D Bilgisayarlı Tomografi Otomatik X Işını Denetim (3D CT AXI) çözümü olan VT-X850'yi piyasaya sürdü.

VT-X850 büyük, karışık ve yoğun malzemelerin denetimindeki karmaşıklığı ortadan kaldırıyor ve yenilikçi tasarımı en yeni teknolojiyle bir araya getiriyor. Yüksek gerilimli X ışını tüpü ve Yapay Zeka (AI) entegrasyonuyla VT-X850, hız, doğruluk ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni VT-X850 Xray çözümü, boşlukların veya yetersiz lehimlerin tespit edilmesine vurgu yaparak öncelikle konnektörlerin kovan dolumuna ve güç cihazlarına odaklanarak montaj modüllerinin denetim prosesini geliştiriyor.

OMRON Europe EMEA Denetim Sistemleri Birimi Satış Müdürü Kevin Youngs "Bizim odak noktamız yalnızca teknik zorlukları ele almakla kalmayıp aynı zamanda tüm uzmanlık düzeyindeki profesyonellerin verimli ve etkili denetimler gerçekleştirmesine yardımcı olan bir çözüm yaratmaktı. VT-X850, OMRON'un teknolojik gelişmişliği kullanıcı erişilebilirliğiyle birleştiren yeniliklere öncülük etme konusundaki kararlılığını vurguluyor," diyor.

VT-X850'nin Temel Özellikleri:

Daha yüksek hız ve daha fazla tekrarlanabilirlik: 160 kV'a kadar yüksek gerilimli X-ışını tüpü kullanılması, ısı emiciler veya alüminyum kalıp döküm gibi karmaşık malzemeler için bile daha kısa sürelerde sabit ve net görüntüler sağlıyor.

Büyük ve ağır modüllerin kullanımı: Tasarım, boyu 335 mm'ye ve ağırlığı 40 kg'a kadar olan modüllere uygundur ve bu şekilde geniş uygulanabilirlik alanı ve çok yönlülük sağlar.

Yapay Zeka Destekli denetim: Yapay Zeka ile eşikleme işlemi, üstün görüntü işlemesine olanak sağlıyor ve VT-X850'yi farklı teknik uzmanlıklara sahip kişiler için kullanıcı dostu bir çözüm haline getiriyor.

Otomatik lehim ve boşluk algılama: Yenilikçi tasarım, manuel ayarlara olan bağımlılığı ortadan kaldırarak özel becerilere gerek kalmadan hassas ve verimli denetimler yapılmasına olanak tanıyor.

Kullanıcı deneyimini geliştirme

VT-X850'nin çekmeli yapısı, el kaldırıcı kullanılarak X-ışını tüpünde kolaylıkla bakım ve değiştirme yapılabilmesini sağlar. Ünite, özellikle gelişmekte olan EV pazarındaki karmaşık ve sert malzemeleri denetlemeye yönelik artan talepleri karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Kevin Youngs "EV pazarı büyümeye devam ederken hassas, verimli ve kullanıcı dostu denetim çözümlerine olan ihtiyaç daha önemli hale geliyor," diye ekliyor. "VT-X850, farklı malzeme ve komponentlerin karmaşıklıklarında ilerlerken kusursuz kalite kontrolü sağlamayı amaçlayan üreticiler için idealdir."

İlgili Ürünler

VT-X850

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin