Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON’un inovatif otomasyon çözümlerinde insan ve makine arasındaki uyum öne çıkıyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON’un inovatif otomasyon çözümlerinde insan ve makine arasındaki uyum öne çıkıyor

OMRON, benzersiz bir verimlilik ve esneklik sağlayan robotik ve yapay zeka (AI) çözümleri ile üreticilere akıllı, entegre ve interaktif fabrika otomasyon sistemleri sunuyor. Bu fark yaratan yenilikleri görmek için, 14-17 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlecek WIN Eurasia Fuarı’nda OMRON standını ziyaret edin!

Üreticiler, yapay zeka ve robotik teknolojisinin yardımıyla verimliliği nasıl artırabilir? Bir yandan emniyet ve kaliteyi iyileştirirken diğer yandan rekabetçi olmayı nasıl sürdürebilirler? Avrasyanın en büyük ticari fuarı olan WIN EURASIA, bu yıl 14-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar ziyaretçileri, 2. salondaki standında, insan ve makine arasındaki yenilikçi etkileşimi ana konularından biri olarak belirleyen endüstriyel otomasyon uzmanı OMRON’la bu tür sorularına cevap bulabilirler. OMRON, innovative-Automation! konsepti ile geleceğin esnek üretim hatları için bütünsel bir yaklaşım izliyor. 

İnsan ve makinenin uyum içinde çalıştığı üretim ortamları için geliştirilen yeni TM serisi Kolaboratif Robot, en dinamik ortamlarda bile insanlar ile birlikte güvenli bir şekilde çalışan otonom Mobil Robot ve üstün endüstriyel robotları, CNC kontrolörü ile bunlara ek olarak dünyanın ilk Yapay Zeka (AI) Makine Kontrolör çözümü ve paketleme sektörüne özel uygulamaları da fuar standında öne çıkacak.

Giderek artan endüstriyel sorunlara esnek çözümler

Günümüzde üreticilerin, üretim hattı ve tedarik zinciri boyunca yüksek düzey kaliteyi ve kapsamlı izlenebilirliği sağlamak zorunda olduğuna inanılıyor. Bununla beraber üretimi daha önce hiç olmadığı kadar esnek, hızlı ve özelleştirilebilir hale getirmeliler. Ayrıca; kalifiye eleman yetersizliği, sürdürülebilirlik ve üretim süreçleri ile işletme hedeflerine ilişkin yasal şartların artması gibi dış etkenleri de dengeleme konusundaki sorunlarla yüzleşiyorlar. OMRON’un yeni nesil teknoloji çözümleri işte tam da burada devreye giriyor: “İnsanların potansiyelini ortaya çıkaracak ve artıracak çözümler”

Yapay zekanın (AI) altın çağında insan ve makine arasındaki bağlantı, günümüzün ana konusu olmaya başlıyor. OMRON, bu yaklaşımın altını çizerek, yenilikçi çözümlerden oluşan eksiksiz bir endüstriyel otomasyon portföyü sunuyor. Bu portföy içinde; verinin toplanma, işlenme ve anlamlandırma sürecini hızlandıran, insanlar ve makineler arasındaki uyumu sağlayan ve yüksek üretim esnekliği sağlayan Edge tabanlı AI kontrolü de bulunuyor.

OMRON’un eşsiz kontrol teknolojisinin, mobil ve kolaboratif robotlarla birlikte olan kombinasyonu, tüketicilerin daha çok özelleştirme talebini, bir hattı yeniden düzenlemeye gerek kalmadan karşılayan, yüksek düzeyde bir üretim hattı esnekliği sağlıyor. OMRON, görsel denetim, algılama, emniyet, robotik, hareket ve kontrol konularında firmanın ana teknolojilerinin entegrasyonunu açık standartlara dayanarak, kapsamlı bir şekilde sunuyor. OMRON’un innovative-Automation! konsepti, kendini daha önce ispatlamış “Algılama ve Kontrol + Düşünme” teknolojileri arasında bir sinerji sağlayarak üreticilerin esnek üretim sayesinde kişiselleştirilmiş ürünler elde ederken daha yüksek Genel Ekipman Verimliliği’ne (OEE), ayrıca maksimum güvenlik ve kaliteye ulaşmasına yardımcı oluyor.

iautomation factory newssinglemob event

Kolaboratif ve Mobil robotlar, en zor uygulamaları otomasyona geçiriyor

OMRON’un yeni TM serisi Kolaboratif Robotu, geleceğin fabrikalarının üretim şeklini kökten değiştirmek ile iyileştirilmiş üretkenlik, verimlilik, ürün kalitesi için insanlar ve makineler arasındaki uyumu desteklemek amacıyla tasarlanmış teknolojilerin bir örneği olarak WIN Eurasia’da sergilenecek. Techman işbirliğiyle geliştirdiği yeni kolaboratif robot, geleneksel olarak insanlar tarafından gerçekleştirilen ve bu zamana dek otomasyona geçirilmesi zor olmuş uygulamaları otomasyona geçiriyor.

Robot, Omron’un LD serisi otonom mobil robotuyla sorunsuz bir entegrasyon sağlıyor ve kolaboratif robotun üstüne direkt olarak monte edilmiş 3 boyutlu görüş kamerasıyla birlikte bu çözüm, bir çok karmaşık işlerin de otomasyona geçirilmesine olanak tanıyor. Bu robot, çeşitli maddeleri bir tepsi veya kabın içine ayrıştırabiliyor ve yerleştirebiliyor. Buna ek olarak esnek üretim ve materyal taşıma için üretim süreçlerini bağlıyor.

Dünyanın Edge teknolojisine sahip ilk Yapay Zeka (AI) makine kontrolör çözümü, duruş süresini azaltırken ekipman ömrünü uzatıyor

Bir Yapay Zeka (AI) kestirimci bakım kütüphanesine sahip olan OMRON’un yeni Sysmac Yapay Zeka (AI) Kontrolörü, ekipman ömrünü uzatmak için; “Edge” cihazları ile ilgili verileri bir kontrolör içinde topluyor, analiz ediyor, kullanıyor ve bozulmaların önüne geçmek amacıyla anormallikleri tespit ediyor.

Bu güçlü çözüm, sorunları önceden saptayarak ve bu sorunları çözmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğine dair bildirimde bulunarak müşterilere ekipman hasarı riskini ve duruş süresini azaltma konusunda yardımcı olabilir. Müşteriler, kestirimci bakım işlemlerini kolaylaştırmak ve ani aksaklıkları önlemek için gelişmiş teknolojimizden ve veri bilimci ekibimizden yararlanabilirler.

OMRON, orijinal üretimde bir yenilik yaklaşımı olan "innovative-Automation" konseptini hayata geçirmek için müşterileri ile birlikte çalışıyor. Yapay Zekalı Kontrolör ve Sysmac Kütüphanesi ile akıllı otomasyon konseptinin gerçekleştirilme sürecini hızlandırıyor. Bu da, makine duruş süresini azaltmak, performansı en üst düzeye çıkarmak ve sıfır kusurlu ekipman üretmek için insanların ve makinelerin uyum içinde iş birliği yaptığı geleceğin fabrikasını mümkün kılıyor.

"innovative-Automation!” nedir?

Endüstriyel otomasyonda öncü bir şirket olan OMRON, görüntü işleme sensörleri ve diğer algılama cihazlarından servo motorlar gibi çeşitli kontrolörler ile diğer çıkış cihazlarına varan geniş bir ürün, ekipman kontrol ağına sahip. Bu ağ, bir dizi emniyet ürünü ve endüstriyel robotları da kapsıyor. OMRON, bu cihazları yazılım yoluyla birleştirerek, dünya çapındaki tüm üreticiler için çeşitli türlerde eşsiz ve yüksek performanslı otomasyon çözümleri geliştiriyor. OMRON, ürün portföyünde bulunan gelişmiş teknolojilere ve geniş kapsamlı cihaz seçeneklerine dayanarak, “innovative-Automation!” adında bir stratejik konsept öne sürdü. Konsept üç yenilikten oluşmaktadır: “Entegre/Integrated” (kontrol değişimi), “Akıllı/Intelligent” (Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) tarafından sağlanan zeka gelişimi) ve “İnteraktif/Interactive” (insanlar ve makineler arasında oluşan uyum). OMRON, bu konsepti gerçekleştirerek, üretim tesislerine inovasyon getirmeyi hedefliyor.

WIN Eurasia Fuarı standımızda yapacağımız “özel sunumlar” için ön kayıt yaptırın!

Fuar boyunca her gün 3 farklı konuda gerçekleştireceğimiz sunumlarımız ile innovative-Automation! konseptimiz çerçevesinde; Verimlilik, Esneklik, Kalite, Emniyet, Bağlanabilirlik ve Güvenlik başlıkları altında toparladığımız değer yaratan çözümlerimizi paylaşıyoruz. 

*** Sunumların içerikleri, programı, kayıt ve katılım detaylarına aşağıdaki linkte yer alan sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

OMRON’un innovative-Automation! konsepti ile “Değer Yaratan Çözümler” (tcm:475-93540)

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin