Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Esnek Üretim Tanıtım Gezisi: Geleceğin fabrikası Avrupa yolculuğuna başladı

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

Kolaboratif Robotik

Esnek Üretim Tanıtım Gezisi: Geleceğin fabrikası Avrupa yolculuğuna başladı

16 Haziran 2022, Perşembe, Kolaboratif Robotik tarihinde yayınlandı

Ya geleceğin fabrikasını görebilseydiniz, hissedebilseydiniz ve dokunabilseydiniz? Esnek, verimli ve sürdürülebilir üretimi gerçekleştirmek için ne gerekiyor? OMRON'un bu yıl Avrupa'yı dolaşan benzersiz Esnek Üretim Tanıtım Gezisinin arkasındaki fikir budur. Tanıtım gezisi, boyutları ve ölçekleri nedeniyle genellikle bir fabrika dışında görülmeyen insan-makine kolaboratif çözümlerinin özel gösterimlerini içeriyor. 

Esnek ve akıllı üretim iyileştirmelerini mümkün kılan tanıtım amaçlı gösterimler, geleceğin fabrikaları için bir dizi pratik çözüm sunuyor. İlk etkinlik, Aralık 2021'de Fransa'nın Annecy kentindeki OMRON Otonom Mobil Robotlar Otomasyon Merkezi'nde gerçekleşti ve 2022'nin ilk yarısında tur, Birleşik Krallık'a geçmeden önce Milano, Barselona ve İskandinav ülkelerini gezdi.

Ziyaretçiler, gerçek bir esnek fabrika deneyiminin yanı sıra, OMRON'un otomatik çözümlerini daha geniş bir üretim ekosistemine sorunsuz bir şekilde entegre etmek için pratik ve gerçeğe dayalı ipuçları getiren OMRON uzmanları ve sistem entegratörleri ile konuşma şansına sahip oluyor. 

Günümüzde üreticileri etkileyen temel zorluklardan bazıları, işgücü kıtlığı, enerji tüketiminin azaltılması ve OEE'nin iyileştirilmesidir. Yerel etkinliklerde müşteriler, geleceğin esnek üretim sistemleri hakkında gerçek bir fikir edinebilirler. Amaç, imalatçılara üretim hatlarında nelerin mümkün olduğunu görmeleri için ilham vermek ve tesislerinin gelecek yıllarda çevik kalmasını sağlamaktır.

Geleceğin fabrikalarında paletleme, nakliye ve izlenebilirlik ihtiyaçlarını karşılamak için tam otonom mobil robotların yanı sıra birlikte sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışan; esnek paletleme ve palet boşaltma ile makine görsel denetimi ve izlenebilirlik çözümlerini içeren büyük ölçekli insan-makine endüstriyel otomasyon çözümleri sergileniyor.

OMRON Europe Robotik İş Geliştirme Müdürü Eduardo De Robbio, "Bu gerçekten bir ekip çalışması oldu ve her etkinlikte aldığımız olumlu tepkilerden çok memnunum" diyerek ekliyor, "Tahmin edebileceğiniz gibi, tanıtımları tasarlamaktan ve inşa etmekten, doğru yerleri bulmaya ve lojistiği organize etmeye kadar bu süreç, ekibimiz ve ortaklarımız için benzersiz bir deneyim oldu. Ancak kesinlikle başarılı olduk ve en dinamik, kolaboratif insan-makine otomasyon çözümlerimizden bazılarını ilk kez fabrikadan dışında Avrupa turuna çıkarabildiğimiz için çok gururluyum."

Omron uzmanlarına danışın

Herhangi bir sorunuz var mı ya da kişisel tavsiye almak ister misiniz? Uzmanlarımızdan biriyle iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • Omron Turkey

    Omron Turkey