Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: "Benim İçin Yap" - Üretimde çevikliği yeniden düşün

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

"Benim İçin Yap" - Üretimde çevikliği yeniden düşün

Günümüz tüketici taleplerini karşılamak üzere artık otomotiv, giyim, kozmetik ve yiyecek-içecek gibi büyük sektörlerin dışında da uygulamaya başlanılan "Benim için Yap" trendine diğer tüm üretim sektörlerinin de çok yakında ayak uydurması gerekecek. Konvansiyonel "Yap ve Stokla" (ta ki satana kadar) yaklaşımı sona ermek üzere. Şimdi üretimde çevikliği yeniden düşünme zamanı.

OMRON Türkiye Ülke Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu tarafından sunulan, Üretimi Yeniden Düşün webinar serimizin ilki "Benim İçin Yap" - Üretimde çevikliği yeniden düşün webinarımızı izlemek üzere üretim sektörünün tüm profesyonellerini bekliyoruz.

Webinar video kaydını dilerseniz Etkinlikler sayfamızdan kayıt olarak ya da OMRON Türkiye YouTube kanalımızdan abone olarak izleyebilirsiniz.

Tüketicilerin hızla değişen davranışları nedeniyle üretimin de değişmesi gerekiyor

Akıllı cihazlarda yapılan birkaç tıklama zararsız görünebilir. Ancak ürün aramak, seçmek ve sipariş etmek için her gün bunu bir milyon insanın yaptığını düşündüğümüzde, üretim sürecimizin temelden değişmesi gerekiyor. Tüketiciler bu tıklama işlemini ve "benim için yap" trendini; otomotiv, giyim ve kozmetik gibi büyük sektörlerin dışındaki sektörlerde de uygulamaya başladı. Günümüzdeki kişiselleştirilmiş tıptan taze atıştırmalık sektörüne kadar tüm üretim sektörlerinin, yakında "benim için yap" trendine ayak uydurması gerekecek. Konvansiyonel "yap ve stokla" (ta ki siz bunu satana kadar) yaklaşımı sona ermek üzere. Şimdi üretimi yeniden düşünme zamanı ve bu webinar bize bunu birlikte yapmak için mükemmel bir fırsat.

Tüketicinin "talebi" dışında, değişime sebep olan diğer etmenler neler?

Konvansiyonel üretim, son derece etkili toplu üretimi temel alır ve hiper otomatik hatlarla gerçekleştirilir. Bu üretim şekli, son derece verimli hale gelse de esneklik sağlamaz. Tüketicilerin artan yüksek değişkenlik talebi, çoğunlukla manuel iş hacmiyle giderilir ve genellikle taşeron işçiler aracılığıyla yapılan üretime dayanır. Günümüzde, endüstriyel otomasyon dünyasındaki (mobil ve sabit robotlar, Yapay Zeka ve IT-OT entegrasyonu gibi) önemli teknolojiler, çevik üretim olanaklarını yeniden tanımlıyor. Bu webinarda dönüşüm, aktarım ve taşıma süreçlerinin sorunsuz şekilde entegre edildiği yeni modeli farklı bir yaklaşımla inceleyeceğiz. Bu yeni üretim modeli, ayrıca üretim alanının emniyetli, tekrar yapılandırılabilir ve ürün akışının uçtan uca takip edilebildiği bir modeldir. Webinarımıza katılın ve bu yolculuğu beraber yapalım.

Akıllı fabrikalar, daha akıllı insanlara ihtiyaç duyuyor…

"Makine için makinenin çalışması, insan için daha fazlasını üretme heyecanı." Bu, OMRON'un endüstriyel otomasyon alanındaki sosyal pusulasıdır. İnsanlarla uyum içinde çalışabilmeleri için makineleri daha akıllı hale getiren OMRON i-Automation konseptiyle özellikle ifade edilen bir sosyal pusula. Bu webinarda, teknolojik ilerlemelerin üretim yerlerini daha iyi, daha temiz ve daha mutlu bir çalışma ortamı haline getirmek için kullanılması gerektiğine olan güçlü inancımız temel alınacak olup, insanların otonom ve kolaboratif üretim modelindeki rolüne değinilecektir.

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin