Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: Tanınmış ARENA2036 araştırma kampüsünün yeni üyesi OMRON

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

E-mobilite için inovasyon artışı: tanınmış ARENA2036 araştırma kampüsünün yeni üyesi OMRON

ARENA2036, "Yeni Nesil Otomobiller İçin Aktif Araştırma Ortamı" anlamına gelir. Prestijli sektör ve araştırma kuruluşları birliği, geleceğin mobilitesini ve üretimini desteklemeyi amaçlıyor. Stuttgart'ta intralojistik demosu.

İklim değişikliğiyle mücadele etmek ve alternatif mobilite yaklaşımlarını desteklemek için politika, ekonomi, araştırma ve toplum iş birliği yapmalıdır. OMRON, bu değişimin şekillendirilmesine yardımcı olmayı amaçlamaktadır ve bu nedenle de saygın ARENA2036 araştırma kampüsüne katılmıştır. Bilim ve sektörden gelen bu girişim, son teknoloji ile mobiliteyi ve üretimi yeniden şekillendirmeyi amaçlamaktadır. Uzun yıllardır endüstriyel otomasyonda yenilikçi ve fikir lideri olan OMRON, ARENA2036 üyesi olarak daha fazla katkı sağlamaktan memnuniyet duyar.

arena2036 hall fcard en event

OMRON, 2024 yılının başında ARENA2036'da gerçekleştirilecek 5G MIPS projesini başlattı. Bu intralojistik çözümü, Stuttgart'ta ilgili müşterilere ve iş ortaklarına sunulacaktır. İş ortağı şirketleri OMRON, NAISE, NOKIA ve OMRON Çözüm İş Ortağı WAITKUS, Stuttgart kampüsünde canlı olarak düzenlenen kalıcı demoda sektörün taleplerine ve zorluklarına odaklanacak. Çözüm; sanal filo yönetimi teknolojisini, OMRON LD-250 gibi mobil robotları, TM12 gibi cobotları ve NAISE'in kontrol sistemini bir araya getiren mobil robot filolarının iletişimi için 5G Özel Kablosuz Ağların avantajlarını vurguluyor. Çözüm aynı zamanda iyileştirilmiş insan-makine iş birliği ve daha sürdürülebilir, sorunsuz ve verimli üretim iş akışlarına odaklanmaktadır.

ARENA2036, "Yeni Nesil Otomobiller İçin Aktif Araştırma Ortamı" anlamına gelir. OMRON, şirket stratejisinde "Geleceği Şekillendirme 2030" konusundaki kapsamlı sosyal ve ekolojik taahhüdünü ortaya koydu. Amacı, küresel sürdürülebilir gelişimin hızını ve kapsamını artırmaktır. OMRON'un Sensing & Control + Think teknolojileri, dünya çapında çok çeşitli toplumsal zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

ARENA2036 üyeleri, disiplinler arası çok çeşitli projelerde birlikte çalışır. Girişim, Almanya Federal Eğitim ve Araştırma Bakanlığı (BMBF) tarafından desteklenmekte ve tescilli bir dernek olarak yürütülmektedir. Yaklaşık 60 üyesi, otomotiv sektöründen havacılık teknolojisine; endüstriyel otomasyon, tekstil ve malzeme araştırmasından mesleki bilime kadar çeşitli disiplinlerde aktiftir. Katılımcılar arasında OMRON'un yanı sıra BMW Group, Intel, Fraunhofer, Daimler, Bosch, Nokia, Siemens, Balluff ve Kuka gibi uluslararası ölçekte tanınmış kuruluşlar bulunur.

ARENA2036 Genel Müdürü Peter Fröschle, "OMRON'un ARENA2036 ağına katılmasından çok memnunuz," diyor. "ARENA2036, bilim ve sektör üyelerini bir araya getiriyor. OMRON tarafından başlatılan 5G MIPS projesi, ağımızın olanakları için örnek teşkil ediyor. Endüstriyel otomasyon ve intralojistik alanında yenilikçi bir şirket olan OMRON, geleceğin mobilitesi ve üretimi ile ilgili araştırma konuları üzerinde iş birliği yapmak için önemli bir yapı taşı."

OMRON'un Orta Doğu Avrupa Genel Müdürü Dr. Klaus Kluger şöyle diyor: "ARENA2036 inovasyon ağındaki üyelik sürdürülebilir bir gelecek vizyonumuzu vurguluyor. Güçlü iş ortaklarıyla birlikte ve büyük bir inovasyon hareketinin parçası olarak güçlü vurgular yapabiliyor, geleceğin mobilitesini teşvik edebiliyor ve sektörel sürdürülebilirliği destekleyebiliyoruz. OMRON'un bu prestijli derneğe katılımı, yenilikçi taşıma ve mobilite çözümlerine olan bağlılığımızın altını çizmenin yanı sıra toplumun ve çevrenin yararına bu çözümlerin ele alınmasını hızlandırıyor."

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin