Oturum açın

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Kaydol

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Omron'a kaydolduğunuz için teşekkür ederiz

Hesabınızı tamamlamanız için şu adrese bir e-posta gönderildi:

Web sitesine geri dönün

doğrudan erişim

Bilgilerinizi aşağıya girin ve bu sayfadaki içeriğe doğrudan erişin

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Teknik zorluklar yaşamaktayız. Form gönderme işleminiz başarılı olmadı. Lütfen özürlerimizi kabul edin ve daha sonra tekrar deneyin. Detaylar: [details]

Download

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz

Artık şuna erişebileceksiniz: OMRON, 1500 kg Yük Kapasiteli HD-1500 Mobil Robotu piyasaya sunuyor

Şu adrese bir onay e-postası gönderildi:

Sayfaya devam edin

Bu belgeyi indirmek için lütfen veya doğrudan erişim edinin

OMRON, 1500 kg Yük Kapasiteli HD-1500 Mobil Robotu piyasaya sunuyor

Sınıfının lideri HD-1500, otonom malzeme taşıma olanaklarını genişletiyor

OMRON, şirketin mobil robot serisinin en güçlü ve en yeni üyesi olan HD-1500'ün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni HD-1500, 1500 kg'a kadar ağır yük kapasitesine sahiptir. Otonom malzeme taşıma çözümlerinin daha zorlu endüstriyel otomasyon görevlerini yönettiği ve Covid-19 salgını nedeniyle yeni sosyal mesafe gerekliliklerini de uygulaması gereken günümüz fabrikaları için idealdir.

HD-1500'ün 1500 kg yük kapasitesi sayesinde araba şasisi ve büyük palet yükleri gibi geleneksel olarak forkliftlerle taşınan büyük otomotiv komponentleri taşınabilir. HD-1500'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte LD-60/90 ve LD-250 dahil olmak üzere OMRON'un mobil robotları, komponentlerden WIP'ye (devam eden çalışma), bitmiş ürünlere ve ağır malzemelere kadar çok çeşitli öğeleri taşıyabilen kusursuz bir model serisi oluşturur.

Fabrikalarda verimli malzeme yönetimi sağlayan, OMRON'un sektörde bir ilk olan ürünü Fleet Manager, karmaşık malzeme taşıma ve lojistik uygulamalarını otomatikleştirmek için farklı boyut, konfigürasyon ve yük kapasitelerine sahip 100'e varan mobil robotu tek bir sistemde kontrol edebilir. Robotlar en iyi rotayı otomatik hesaplarken insanlarla güvenli bir şekilde iş birliği yapabilir ve engeller etrafında dolaşabilir, üstelik manyetik zemin bantlarını ve diğer kılavuzları kullanmaz. HD-1500 pil yalnızca 36 dakikada şarj olur ve tam yükte tam vardiya çalışarak duruş süresini azaltabilir.

OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc. Başkanı ve CEO'su Tom Mathias, "Yerinde lojistik, yani fabrika ve depo içindeki ürün ve malzeme hareketi, işin sıklığı ve tekdüzeliği ile sosyal mesafe protokollerinin karşılanması gerekliliği bir araya geldiğinden birçok şirket için büyük bir sorun haline gelmektedir. Hızlı üretim ortamları hız ve esneklik gerektirir. OMRON'un HD-1500 mobil robotu günde 24 saat boyunca insanlarla birlikte yorulmadan, dakik ve emniyetle çalıştığından şirketlerin bu sorunu çözmelerine yardımcı olabilir." diyor.

Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot
  • Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot

    Introducing OMRON HD-1500 Mobile Robot

    Introducing OMRON’s strongest mobile robot: the HD-1500. The HD-1500 is an advanced autonomous mobile robot specifically designed to transport heavy payloads up to 1500 kilograms. The HD-1500 also represents innovations in mobile robotics. Its new architecture features lasers that provide 360-degree safety coverage, as well as an onboard programmable logic controller, or PLC, to easily interface with custom attachments. Heavier payloads, built-in controller, improved sensors, route planning and object avoidance, the OMRON HD-1500 autonomous mobile robot offers the most advanced performance and safety. Learn more:

    03:00
hd-1500 fleed manager en prod

HD-1500'ün öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlardır:

Daha Yüksek Yük ve Daha Sağlam Yapı: HD-1500, üretim tesislerinde palet boyutunda yükleri taşıyabilir ve forklift ihtiyacını azaltır. Güçlü metal kaplamayla tasarlanan HD-1500, sağlamdır ve istenmeyen ağır dış darbelere dayanabilir.

Daha Hızlı Yatırım Getirisi: HD-1500, karmaşık ve tehlikeli görevleri otomatikleştirecek bir çözüm sunar. Kuruluşlar, forklift kullanımını azaltabilir ve bitmiş ürünler bulunan büyük paletleri, gıda ve emtia sektöründeki büyük malzemeleri ve otomotiv şasilerini güvenli bir şekilde taşıyabilir. Çalışanlar artık daha önemli görevlere odaklanabilir; böylece müşterilerin daha fazla yükleme yapmasına, daha ağır yüklerle daha az sayıda yolculuk yaparak yatırım getirisini artırmasına olanak sağlar. HD-1500 ile müşteriler daha az ekipmanla daha fazla iş yapabilir.

Özelleştirilebilir filo: Mobil filolar giderek çeşitlense de aynı sistem üzerinden kontrol ediliyor. OMRON'un Fleet Manager'ı ile HD-1500 de dahil 100'e varan mobil robottan oluşan geniş bir mobil filo aynı sistemle kontrol edilirken yüksek performans sağlanır. Optimize edilmiş trafik yönetimi, pil yönetimi ve araç yönlendirmesi sayesinde müşteriler emniyet, uyum veya performans konusunda endişelenmeden HD-1500'ü filolarına ekleyebilir.

Ek özellikler şu şekildedir:

  • Pil 36 dakikada şarj olur; böylece daha yüksek verimlilik ve daha az duruş süresi sağlar.  
  • Eşzamanlı konum belirleme ve emniyet fonksiyonu için kullanılan 360° emniyet tarama lazerleri. 
  • LiDAR teknolojisinin adaptif emniyet bölgelerinin kullanıldığı üstün navigasyon. 
  • Geliştirilmiş CAPS teknolojisiyle kenetleme için daha iyi doğruluk ve tekrarlanabilirlik. 
  • Filo Simülatörü özelliğiyle üç ayrı filoda 10 adede kadar robotu simüle edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi

OMRON Endüstriyel Otomasyon'u LinkedIn'de takip edin